Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben de bilip bilmeden doğru şeyler söylemişim yaneeekaydirigubbakcemile5

Canım doktor öyle demedi ama yumurtamın çatlamayıp kiste dönüşmesi gebeliği engelliyo neticede, çatlamayan yumurta döllenemiyo da haliyle :çok üzgünüm:
Bi de diğer doktorum bana her ayın 21. günü yumurtamı gösteriyodu biliyosunuz, bu doktor dedi ki 21. gün karından ultrasonla yumurta görmesi imkansız, hele de sen 30 günde bir adet oluyosan tamamen imkansız, çünkü o yumurtanın çoktan çatlamış ve erimiş olması gerekirdi dedi, eğer 21. gün hala yumurta görüyosa o çatlamamış ve kistleşmiştir dedi, bunu sana nasıl söylemez dedi lmaz:
Bi de rahimdeki yara da çok fazla akıntı yapar, akıntılar tüplerini tıkayıp kısırlığa yol açar, bu senin prolaktininden çok daha önemli asıl buna bakması lazımdı, o ne biçim doktor dedi
Sanırım aylardır boş yere para yatırıyorum öbür hastaneye, prolaktinden başka bişey söylemiyodu diğeri, boşa oyalandık durduk :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Öylemi dersin :uhm:

way be gerçekten bu adamın anlattıkları daha bi akla yatkın.en azından doğruyu şimdi buldun buna sevinmelisin.öbür doktorla yanlış bir şekilde devam edebilirdin.Yine Allah bi yol göstermiş,bu adam vesile olacak ve herşey normale dönecek inşallah.

İnşallah canım :Saruboceq:
Yaranı şimdi de yakardım, çok basit ve ağrısız bi işlem ama hala adet olmadığın için gebelik riskine karşı şimdi yapmak istemiyorum dedi, adetinin 3. günü gel güzel bi tedavi programına başlayalım seninle, korkulacak ya da uzun sürecek bi süreç olmayacak korkma dedi, en yakın zamanda dolduracaz inşallah göbüşünü dedi boshayallersmile

eski işyerinde eleman olduğum için o edayı çoook gördüm ben.. sanki sen borçlusun bi havalar böle hep fabrikaydı çünkü çalıştığımız yerler s.almacılar muh.müd.falan
burda biraz farkı durum patron eşiyim ya kaydirigubbakcemile3
kimse öle artistlik yapmıyo bana :dilcikar:
tam tersi davranıyolar ama aslında bundanda hoşlanmıyorum
adam gibi davran dimi statü ne olursa olsun

Ama ben şunu anlamadım ve doktora sormayı da unuttum, şimdi benim sağ overdeki yumurtam kistleşmiş, yani döllenmemiş de, bu durumda nasıl gebelik riski olabilir ki, acaba sol overde de bi yumurta oluşmuş ve döllenmiş olabileceği ihtimalini mi düşündü ki CADIARZU eğer öyleyse mucize olur heralde boshayallersmile

Öylemi dersin :uhm:

ay evet canım ya.. valla bak dediğim gibi bütün bunların tedavisi var üzülme umutsuz olma ki umudun karşısında duvar görüp geri dönmesin..
bence bu dr. işini iyi biliyo hepsi çok doğru 21.gün yumurtalara deil yumurtalığın çatlayıp yumurta hücresini dışarı atıp atmadığına bakıyodur yalnış anlaşılma var burda..
ama dr.un dediği gibi hamile kalınamıyosa bu tarama genel olmalı herşeye bakılmalı hormonlar rahim sperm.. ona göre tedavi yolu izlenmeli
şansılısın bence dr.un açısından
sevindirici yanı bu :1hug:

canım sıkma canını inş herşey youna girecek bak ne güzel doktorunu iyiki değiştirmişsin. bu çok güzel bişey aslında. bu doktorun söyledikleri çok mantıklı geldi bana inş RABBİM hayırlı zamanda verecekdir sana bebişinişii canım sıkma lütfen canınıı

evet aynen öyle genelde kadınlar tek taraflı yumurtlar ama her iki taraflı yumurtlama da olabilir bazen.. 3tane de olabilir bu bundan fazlası poliskistik oluyo işte.

ben de bilip bilmeden doğru şeyler söylemişim yaneeekaydirigubbakcemile5

he kaydirigubbakcemile5

günaydın kısslarrr nasılsınız

hoşgeldin şekerim iyiyiz sen nasılsın :1hug:

ayy sorma tatlım yaa ben bi gribe yakalandım çok öksürüyom bide öksürürken içim acıyo öle kormuyom ki bebişe bişey olacak diye.

kıyamam adaçayı ıhlamur içme şöleki
ada çayı düşüğe sebep olabilir.. ıhlamurda kabız yapar ikiside yasak sana :1rolleyes:
tek yapacağın şey rapor alıp bi kaç gün yatmak dinlenmek canım:1hug:

Kızlar nereye kayboldunuz yaaa bilmiyorumkismile

burdayız sana yazıyos ya işte :roflol:

ayy sorma tatlım yaa ben bi gribe yakalandım çok öksürüyom bide öksürürken içim acıyo öle kormuyom ki bebişe bişey olacak diye.

korkma canım inşallah bişey olmaz.ben 2-3 kere hasta oldum.sonuncu geçen aydı bu ay başına sarktı.ciğerlerim sökülecek sandım 15 gün geçmedi hatta zatürre oldum sandım.doktora da gitmedim nasıl olsa ilaç verecek diye ama berbattı.ctsi pazar yataktan çıkmadım hep ter attım,elimde limonla gezdim,işe de geldim yani.Allahtan atlattım.Terle yarın tatil nasıl olsa.

Bana gelince, benimkiler pek iç açıcı değil, 30mm çapında çatlamamış bi yumurtam varmış, kistleşmiş, ve de rahim ağzında yara buldu, sanırım yakacak ya da donduracak onu eyvahedigeldismile

ya sen düşük yaptım diosun tüpün nasıl tıkalı olacak canımcımmmmmm
takılmaaa bak benim yumurtamda kiste dönüştü 7cm hala çok umutluyum lütfen takılmaaaaaa :1hug:

Pozitiffffff ollllll geleceklerrr :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…