Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Nasıl yaralar canım, rahim yaraları mı var sende de, yaktırmayı ya da dondurmayı düşünmüyo musun peki? bana doktorum yakarız dedi

yakılması daha mantıklı demişti dr.um
10dk sürmüştü anestezi yapmadı
korkutmak istemem ama canım çok yanmıştı
resmen et yanığı kokuyo mangal gibi akannehir

Sağol canım benim, siz olmasanız napardım bilmiyorum, anneme bile söylemedim üzülmesin diye :1hug:

evet üzülürler ama ondan güzel teselli verende olmaz olamaz
ahh ahh şu zamanlarımda keşke annem iyi olsaydıda bana destek olsaydı
omuzunda ağlasaydım başımı okşasaydı
mafoldumbenmafoldumben

evet üzülürler ama ondan güzel teselli verende olmaz olamaz
ahh ahh şu zamanlarımda keşke annem iyi olsaydıda bana destek olsaydı
omuzunda ağlasaydım başımı okşasaydı
mafoldumbenmafoldumben

yaa bugün cuma...bunalım olmayın nolurrrrboshayallersmile

Beren canım annen hastamı??? ben mi yanlış anladımmm

malesef 5senedir ailzeimere benzer bi hastalığı var
çocuk gibi bakıma muhtaç
bakıcı tuttuk o bakıyo saolsun
bizim ona ihtiyacımız olması gereken dönemde onun bize ihtiyacı var
isyan deil bu allahtan herşey tabikide çok erkendi daha çookk..mafoldumben
allah beterinden korusun elbette şükür genede
neler var arkşımın annesi 1sene içinde pankreas kanseri olduğunu öğrendi
ve dün acildeydik dr. eve gönderdi yapacak hiç bişi yok diye..
bir kez daha çok çok şükürettim allaha :Saruboceq:

çok geçmiş olsun beren,hep neşeli anlarımızı konuştuk.Bunları da konuşmak elbette hayatın birer parçası ve de hayatın ta kendisi.Bir alt mailında da özür gibi gereksiz bi ayrıntı yazmışsın ki ben o mailı senin bu açıklamandan önce yazmıştım.Biz burda eşlerimizle konuşmadığımız şeyleri paylaşıyoruz.İnan ki sıkıntın varsa sabaha kadar dinlerim ki kızlar da öyle bence.herkes için geçerli bu.asıl ben yanlış anlaşıldıysam sen kusura bakma.annene gönülden acil şifalar diliyorum.

bunlardan bahsedipte kimseyi üzmek istemem çünkü üzücü bi durum bu.
ister istemez herkes hemen kendi annesini böle bi durumda düşünüyo elinde olmadan.
e çünkü anne bu ve bundan ötesi de evlattır zaten.. alıştık biz ilk zamanlar konduramıyoduk ki yakışmıyodu anneme. hiç bi anneye bu durum yakışmazki zaten.
sonradan bunu kabullenmek zorunda kaldık alışıyo insan yani. ama yeri geldiğinde de içim acıyo işte..
hani bunalım demişsin ya bende hamile olduğun için üzüldüğünü düşünüp yazdım onu
neyse kapatalım mı ipek boş bulundum anlattım..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaaa anne başka tabii Ama Allah beterinden saklısın annesini hiç görmyenler varr canım Allah acil şifalar verisnn tatlımmm

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaaa anne başka tabii ama allah beterinden saklısın annesini hiç görmyenler varr canım allah acil şifalar verisnn tatlımmm

tabi canım hep şükretmişimdir zaten çok şükür bunada

Bana gelince, benimkiler pek iç açıcı değil, 30mm çapında çatlamamış bi yumurtam varmış, kistleşmiş, ve de rahim ağzında yara buldu, sanırım yakacak ya da donduracak onu eyvahedigeldismile
Canım bende 4 ay önce fln ilişki sonrası hafif kanama şikayetiyle doktora gitmiştim ve iltihap başlangıcı oldugunu söylemişti. doktor ilaçla veya cinsel perhizle geçebilecek durumda yara olmamış daha doğum yapmamış bir kadının yarasını yakmak tehlikeli sen ne yap et dikkatli ol ilişki sonrası kan idrar yapaken yanma veya ilişki sırasında acı çekersen iltihap başlamış demektir zamanla yaraya cevirir kendini… bu durumları fark ettiğinde gel bakalım yara var mı diye doğum yapmadan asla yaranı yaktırma yok sa çok daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsın dedi bana İlaç kullandım ve bir hafta ilişkiye girmedik iltihap geçti canım erken müdaheleden yırttım yani bu durumu biraz araştır istersen ….
günaydın canım hoşgeldin
ben henüz işlere başlamadım ayy başlayasım yok ya..
biz senle meslektaşız anlarsın halimden masam evrak dolu kafamçokkarıştı
ya gercektende öyle çektir senettir faturadır yok iskonto yanlış girilmiş iade gelmiş amanda
stokta mal kalmamış öldüm ya neyse ki mola verdik biraz :)

Yara konusunda yukarda yazdıklarım hala geçerli ama güzel bi doktora denk gelmenize sevindim
Canım inşallah her şey yolunda gider bu sefer :)
doktor sadece ıhlamur ve nanelimon serbest dedi :) bana bende çok sık kabız olurum ya ıhlamurun kabız yaptıgını da ilk kez duydum çok sık içerim gercekten

çok geçmiş olsun ablacım insanın annesi bi başka oluyo kaç yaşına gelirsen gel sıcaklıgını sesini sohbetini özlüyosun hep sağlıklı olsun istiyosun Allah başımızdan eksik etmesin inşallah çok şükür ki gene yanınızda rahatsız belki ama hayatta benim anneannem 42 yaşında vefat etti annem daha 23-24 yaşlarındayken yani şu an bile anne dediğin anda gözleri dolar burada olsaydı hasta da olsa ben onun kölesi olurdum kızım keşke yanımda olsaydı der hep…anne çok başka…aşk gibi bişey

evet ayşecim dedimya bunada şükür.. annen çok erken yaşta kaybetmiş gerçekten neyse ya normale dönelim artık haydin :hulya:

kılzar gunaydın nasılsınız

geçen haftadan berı gıremıorum bayburt a donduk gorev başladı bu hafta okulda sureklı sorumluluk sınavları vardı akşam 6larda sınvlardan çıkabılıorum ancak hem gözetmenlık hem ayırtmanlık yapıorum baya yoruldum anlayacağınız bu hafta

geçen cmts de yazmıştım çalışmlara başladık bı zbu hafta kendı kendıme cıdden karar verdım takmayacağım artık hayırlıysa zamanında olacak o bebek ınşallah.muhım olanı allah hayırlısını nasıp etsın :Saruboceq:

bı şey sorucam ama soramıorum azcık utanıorum da ben nasıl yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…