• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idrar yolladında enfeksiyondan şüpheleniyodu yanlış hatırlamıyosam

az bişi olmuş sonra bitmiş

anladım aslında bitsede progestan kullansa. valla dr. versin vermesin ben progestanı mutlaka kullancam bebeğin tutunması için bu ilaç ilk 3ay kullanılması gerekiyo. folikasit gibi bişi yani.

slm kızlar ben geldimmm..nasılsınız bakim...benim kırmızılar hala gelmediiii :lepi:
yarın sabah yine testmi yapsam yoksa kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum... boshayallersmile

hoşbulduk berenim :1hug: 1 hafta dahamı bekleyeyim ölemi diyorsun...inşallah hamileyimdir canım ya...adetim 5 gün gecikti başta o kadar umudum yoktu ama şimdi umutluyum nedense sositososito

inşallah gülüm. bekleyelim diyorum bir kaç gün sonra tekrar idrar yaparsın. daha öncede böle gecikirmiydi. istersen son 3 adetini söle sana kim olduğunu sölim :roflol:

şenaydan henüz haber yok bildiğim kadarıyla inşallah dr gitmiştir ve bi sorun yoktur... :Saruboceq:

inşallahhh böle hamilelikte leke kan denilince içim sızlıyo benim düşük öle başlamıştı çünkü..:çok üzgünüm: illa düşük olcak diye bişi yok ama en kötüsünü düşünüp tedbir almak lazım.

dün öylece kaldı o konu ben de meraktayım:delphin:

inşallahhh iyidir inşallahh :çok üzgünüm:

sağol canım benim..eşimden ayrı olmak ve bu belirsizliğin ne kadar süreceğini bilmemek sinirlerimi bozuyo..elimde değil..ve haklısın ağlamak rahatlatıyo insanı...bilirim..ben zaten dolarım dolarım bi anda patlarım..yalnızlık kötü..bugün düşünüyorum..bebiş yoksada vardır rabbimin bi bildiği vardır diye..eşimden ayrı napıcam ben..belki zor bi hamilelik geçiricem..bilmiyorum...bazende diyorum olursa bana yoldaş oolur bebişim.kendime iyi bakarım..eşimin yokluğunda yemek bile yapmıyorum...neyse..şu şeye bakiyim bende..spreye...

canımmm elbette zordur yalnızlık düşünmek bile istemem. ama her ne olursa olsun
o bebek sağlıklıysa gelsin sana öyle dua et. ben kaçırdım herhalde eşin askermi senin neden yalnızsın. mesleği gereği böyleyse bunada yapacak bişi yok inşallahhh rabbim bebeğini gönderirde yoldaş olur sana..
preesed kayganlaştırıcıdır bu şekilde hamile kalan çok insan var bu topikte. ama senin sorunun bu deil biliyosun. prolaktin yüzünden adetlerin düzenli deil o yüzden preesed i kullanman taraftarı deilim :1hug:

evet doğru söylüyosun beren...her duyduğuma kulak kabartıyorum..inş düşmüştür prolaktinim..inşş..cumartesi gidicem inş..:Saruboceq:

Günaydın Kızlar

Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.

Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum

sağol canım benim..eşimden ayrı olmak ve bu belirsizliğin ne kadar süreceğini bilmemek sinirlerimi bozuyo..elimde değil..ve haklısın ağlamak rahatlatıyo insanı...bilirim..ben zaten dolarım dolarım bi anda patlarım..yalnızlık kötü..bugün düşünüyorum..bebiş yoksada vardır rabbimin bi bildiği vardır diye..eşimden ayrı napıcam ben..belki zor bi hamilelik geçiricem..bilmiyorum...bazende diyorum olursa bana yoldaş oolur bebişim.kendime iyi bakarım..eşimin yokluğunda yemek bile yapmıyorum...neyse..şu şeye bakiyim bende..spreye...

elsoncum bazen böyle sıkıntılara katlanmak zorunda kalabiliyoruz...bende evlendiğim zamanlar eşim hep şehir dışına gidiyordu sadece haftasonları görebiliyordum ilk 6 ayım çok zor geçti ailemi samsunda bırakıp ankaraya geldim, tek başıma geçirdim günleri...hergün aglıyordum istisnasız hergün ama baktımki böyle olucak gibi değil sadece kendime zarar veriyorum ve bunun ne kadar süreceginide bilmiyordum hergün dua ettim biran önce bitsin geçsin diye bu günler artık çok şükür şimdi eşim hep yanımda şehir dışına çıkmıyor ve çıkmayacaktı...
sen de sabret canım inşallah seninde eşinin hep yanında olacagı günler gelicek buna inan ve her zaman dua et...

Günaydın kızlar nasılsınız ?

beren apla sen naıslsın ?

iyiyim canım azcık sancım oluyo kanama azaldı şükür iyiyim onun dışında..
sen nasılsın bakim minik anne adayı olumunekankayizsmile

ya ben uykumu alamıyorum havalardan mı ne.herkes mi öyle acaba ya?asıl haberler sende.naptın dün?

havalardan bide ipek senle ben aynıyız biliyomusun tembeliz tembel.:roflol:
keyfimize düşkün olduğumuz için yataktan çıkasımız yok yatalım kalkalım yiyelim içelim
ama bi kaç gün böle devam edincede sıkıldık çalışalım istiyoruz yalnışmıyım olumunekankayizsmile

valla dün saat yarımda işleme aldılar anestezi altında. yarım uyuttular ağrıyı hissettim biraz. rahimde gebeliğe engel hiç bişi çıkmadı. hormonlarda istenilen aralıktaymış eşimin testide iyi süper olmasada tüp bebek için yeterinden daha fazlaymış şükür. kanama ağrı oluyo biraz onun dışında iyiyim şükür canım. doğum kontrol ilacına devam edip adetin 2 yada 3.günü iğnelere başlıyoruz. :Saruboceq:

elsoncum bazen böyle sıkıntılara katlanmak zorunda kalabiliyoruz...bende evlendiğim zamanlar eşim hep şehir dışına gidiyordu sadece haftasonları görebiliyordum ilk 6 ayım çok zor geçti ailemi samsunda bırakıp ankaraya geldim, tek başıma geçirdim günleri...hergün aglıyordum istisnasız hergün ama baktımki böyle olucak gibi değil sadece kendime zarar veriyorum ve bunun ne kadar süreceginide bilmiyordum hergün dua ettim biran önce bitsin geçsin diye bu günler artık çok şükür şimdi eşim hep yanımda şehir dışına çıkmıyor ve çıkmayacaktı...
sen de sabret canım inşallah seninde eşinin hep yanında olacagı günler gelicek buna inan ve her zaman dua et...

ediyorum canım..ediyorum..tek yapabildiğim bu zaten...sağol çok sağol....a.s.

Günaydın Kızlar

dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.

Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum

ya söylemesi kolay diyeceksin ama..gerçekten Alllah verecek olduktan sonra..moralini bozma sakın..dua et..ve doktorunu iyi araştır...bu çok önemli..bu arada ibrahim saraçoğlunun soğan kürü varya onun kistlere mucizevi bi şekilde iyi geldiğini okumuştum..bi dene fatoş..bellimi olur..yorumlara yazmışlar kistim küçülmüş,kaybolmuş,dr bile çok şaşırdı diye..bi dene...ne zararı olacak..soğan yani...ne dersin...

Günaydın Kızlar

canım çok üzüldüm ya ama lütfen kötü şeyler düşünme...her hastalıgın bir devası vardır unutma...ve bence tek doktorla karar verme böyle düşüncelere kapılma bir sürü doktor var iyice araştır başka doktorlarada görün...doktorun özele gitme yumurtanı bile alabilirler demiş ama alalım deyince hemen aldıracak değilsin ya başka doktorada görünürsün öle birşey söz konusu oldugunda...bir doktorun dedigini digeri tutmuyor bu konuda en güzel örnek karasu...ümitsizliğe kapılma Allahtan umut kesilmez aslaa!!ne kadar umutsuz bi durum olsada... ben başka doktorlara görünmende fayda olacagını düşünüyorum...

Günaydın Kızlar

canımmmm kistler 10cmden büyükse ameliyat şart ama seninde neredeyse sınıra gelmiş
bencede kesinlikle ameliyat olmalısınki 15cme kadar olduğunda yumurtalığıda alıyorlar
ayrıca bu kötü huylu olacağını pataloji yapılmadan asla bilemez asla.
madem 24 şubatta ameliyatın var çapayı arayıp tahlillerinin yapılacağı gün gelemediğini yaptırmak istediğini söyle kesinlikle o ameliyatı olmalısın fatoş.
iş canından kıymetlimi allahaşkına. ki sen kapı gibi rapor aldıktan sonra işyeri hiç bi b..k yiyemez mutlaka ameliyatını yaptır gülüm

canım çok üzüldüm ya ama lütfen kötü şeyler düşünme...her hastalıgın bir devası vardır unutma...ve bence tek doktorla karar verme böyle düşüncelere kapılma bir sürü doktor var iyice araştır başka doktorlarada görün...doktorun özele gitme yumurtanı bile alabilirler demiş ama alalım deyince hemen aldıracak değilsin ya başka doktorada görünürsün öle birşey söz konusu oldugunda...bir doktorun dedigini digeri tutmuyor bu konuda en güzel örnek karasu...ümitsizliğe kapılma Allahtan umut kesilmez aslaa!!ne kadar umutsuz bi durum olsada... ben başka doktorlara görünmende fayda olacagını düşünüyorum...

nanemmm fatoş bi kaç dr.a gitti zaten. tüp bebek merkz.i kötü niyetli olsa hemen tüp bebek yapalım derdi inanmalı oraya bence. ayrıca yumurtalığın alınıp alınmayacağına ameliyat sırasında karar veriiliyor. yani o kisti yumurtalıktan kazıyamazlarsa yumurtalığı alıyolar buda 15cmden büyük olan kistlerde yapılıyor diye biliyorum
acilen ameliyat olması gerek :çok üzgünüm:

selamm canlarım sizi merakt abırakmak istemezdim ama eve geldiğimde saat 4dü. saat yarımda işleme aldılar 45dk civarı sürmüş. e merkz.de 1 saat dinlendirdiler falan.açlıktan ölüyodum tabi bişiler yedik.
eve geldim yattım anestezi yüzünden biraz sersem gibi hissediyorum hala. iyiyim onun dışında kanama var biraz okadar.

çok şükür herşey iyi gebeliğe engel hiç birproblem çıkmadı rahimde. hormon sonuçlarımda süpermiş prolaktin fsh tsh progestron v.s.v.s.. eşimin değerlerde iyiymiş yeterliymiş tüp bebek için.doğum kontrol hapı bittikten 3-4 gün sonra adet olcakmışım. adet başladığında 2yada 3.gün iğnelere başlıyoruz. allahın izniyle
yarın görüşürüz nasipse..

ya söylemesi kolay diyeceksin ama..gerçekten Alllah verecek olduktan sonra..moralini bozma sakın..dua et..ve doktorunu iyi araştır...bu çok önemli..bu arada ibrahim saraçoğlunun soğan kürü varya onun kistlere mucizevi bi şekilde iyi geldiğini okumuştum..bi dene fatoş..bellimi olur..yorumlara yazmışlar kistim küçülmüş,kaybolmuş,dr bile çok şaşırdı diye..bi dene...ne zararı olacak..soğan yani...ne dersin...

Kızlar ben fazla pozitifim farkındayım.
Ama Bu gittiğim sanırım 8. dr. Hepsi bunları dedi. Aynı şeyler ama telafuz farkı oluyordu.
Biri çok net canlı bombasın diyordu, diğeri fatoşcum zararlı bu patlayabilir diyordu.
Ve düşünüyorum ameliyathane kapısından döndüm muhtemelen dr umda korktu çünkü sürekli bu kadar büyük kisti laparaskopi ile nasıl çıkarırız diyordu. ameliyat sırasında açık ameliyata dönebiliriz diyordu.
Dün dr anlattıgı mantıklı geldi özelde ameliyat olsn ve kötü bir durum gelişse seni kapatırlar sonra 2. ameliyat olman gerekir ama üni. hastanesinde hemen diğer ekip girer ameliyata dedi.
Benim Şansım çok az kızlar zaten fazla umutlanma diyorlardı. Tabiki herşey allahtan demekki yazım buymuş

o kür poliskistik over ve iltihap için kullanılıyo canım. yani küçük ve her ay tekrarlayan kistlerde soğan kürü uygulanabilir. fatoşun durumu farklı 8cm azımsanacak bi boyut deil
ameliyatını olmalı bence

canımmmm kistler 10cmden büyükse ameliyat şart ama seninde neredeyse sınıra gelmiş
bencede kesinlikle ameliyat olmalısınki 15cme kadar olduğunda yumurtalığıda alıyorlar
ayrıca bu kötü huylu olacağını pataloji yapılmadan asla bilemez asla.
madem 24 şubatta ameliyatın var çapayı arayıp tahlillerinin yapılacağı gün gelemediğini yaptırmak istediğini söyle kesinlikle o ameliyatı olmalısın fatoş.
iş canından kıymetlimi allahaşkına. ki sen kapı gibi rapor aldıktan sonra işyeri hiç bi b..k yiyemez mutlaka ameliyatını yaptır gülüm

benim işim sorun dil raporda gerekmez. Ama biz fuar işi yapıyoruz 25 şubatta fuar teslimatım var. Ve işi sadece ben biliyorum başkasına anlatamam yapamaz müşteri benim o yüzden yapamam ama eltim bgn konuşacak dr la 15 martta alabilirzmiyiz die o orada çalışıyor. Hem regl olmam lazımmış

Kızlar ben fazla pozitifim farkındayım.
Ama Bu gittiğim sanırım 8. dr. Hepsi bunları dedi. Aynı şeyler ama telafuz farkı oluyordu.
Biri çok net canlı bombasın diyordu, diğeri fatoşcum zararlı bu patlayabilir diyordu.
Ve düşünüyorum ameliyathane kapısından döndüm muhtemelen dr umda korktu çünkü sürekli bu kadar büyük kisti laparaskopi ile nasıl çıkarırız diyordu. ameliyat sırasında açık ameliyata dönebiliriz diyordu.
Dün dr anlattıgı mantıklı geldi özelde ameliyat olsn ve kötü bir durum gelişse seni kapatırlar sonra 2. ameliyat olman gerekir ama üni. hastanesinde hemen diğer ekip girer ameliyata dedi.
Benim Şansım çok az kızlar zaten fazla umutlanma diyorlardı. Tabiki herşey allahtan demekki yazım buymuş

fatoşcum tek taraflı kist deilmi bu anacım..
kadında 2tane yumurtalık var biliyosun dimi :mymeka:
ötekinde sorun yok hatırladığım kadarıyla
ki yumurtalığın gitmiş gibi konuşuyosun
evet ameliyat zor bişi 2 kez ameliyat oldum ben ama amaç sağlıksa ve bebekse açık kapalı ne önemi var canım. şansın var bence. ve sen bu şansı kullanmak zorundasın
napacaksın bekleyipte kistin patlamasını ve apartopar ameliyat olmayı mı bekleyeceksin yada allah korusun daha kötüsünümü. cahil bi insanmısın sen deilsin allaha şükür.
o yüzden gülüm ameliyatını olmalısın kesinlikle :1hug:

benim işim sorun dil raporda gerekmez. Ama biz fuar işi yapıyoruz 25 şubatta fuar teslimatım var. Ve işi sadece ben biliyorum başkasına anlatamam yapamaz müşteri benim o yüzden yapamam ama eltim bgn konuşacak dr la 15 martta alabilirzmiyiz die o orada çalışıyor. Hem regl olmam lazımmış

e tamam ne güzel işte gülüm. bu düşünceni ıvı daki dr.a söylemelisinki sana adetinin gecikmesine fırsat vermeden adet söktürücü versin. düzenle başlanırsa herşey tıkırında gider canım. ben bu dr.u sevdim sölim bak

fatoşcum tek taraflı kist deilmi bu anacım..
kadında 2tane yumurtalık var biliyosun dimi :mymeka:
ötekinde sorun yok hatırladığım kadarıyla
ki yumurtalığın gitmiş gibi konuşuyosun
evet ameliyat zor bişi 2 kez ameliyat oldum ben ama amaç sağlıksa ve bebekse açık kapalı ne önemi var canım. şansın var bence. ve sen bu şansı kullanmak zorundasın
napacaksın bekleyipte kistin patlamasını ve apartopar ameliyat olmayı mı bekleyeceksin yada allah korusun daha kötüsünümü. cahil bi insanmısın sen deilsin allaha şükür.
o yüzden gülüm ameliyatını olmalısın kesinlikle :1hug:

dünkü sağda da var dedi ama yumurtam çatlamıştı anlamadım
ameliyat olucam kararlıyım şimdi eltim gün almaya çalışıyor.
4 martta regl olursam testlerimi yaptıracam 15 gibi olurum herhalde gün alabilirse tabi

o kür poliskistik over ve iltihap için kullanılıyo canım. yani küçük ve her ay tekrarlayan kistlerde soğan kürü uygulanabilir. fatoşun durumu farklı 8cm azımsanacak bi boyut deil
ameliyatını olmalı bence

canım bilmiyordum o kadarını..ameliyatını olsun tabiki ama...belki buda iyi gelir dedim...rabbim şifa versin..

dünkü sağda da var dedi ama yumurtam çatlamıştı anlamadım
ameliyat olucam kararlıyım şimdi eltim gün almaya çalışıyor.
4 martta regl olursam testlerimi yaptıracam 15 gibi olurum herhalde gün alabilirse tabi

sağdaki kesinlikle küçüktür. adet oluyosun sonuçta kist olsada yumrutan çatlayıp hamile bile kalabilirsin ama öteki büyük kist sorun yaratabilir. eşşek kadar miyomu vardı benim eve gelen temizlikçi ablanın.. spralle hamile kaldı doğumda miyomuda aldılar yani bunlar olabiliyo ama tabi en iyisi önlemini almak en az zararla bu işten sıyrılmak

Back
X