Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider :)

ben iyiyimde dün akşam yasak oldugu halde şey oldu ondan tedirginim biraz
dikkat ettik zaten rahattım iyi hissediyordum kendimi şu an ağrım sızım kanamam
fln da yok bulantı fln da tamgaz devam ediyo ama çok korkuyorum nedense ya bişey olduysa diye
bu akşam erken çıkıp doktora gidicem nası stres yaptım elim ayağım titriyo resmen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
11. haftanın içindeyiz işte düşük tehlikesi geçmemişsede azalmıştır dimi ay çok korkuyorum ya Allah ım lütfen :Saruboceq:[/QUOTE]

ehh be ayşee riskli olmasa neyse dr.un söylemese neyse :mymeka:
kızım dr. yasak demese bile ilk 3ayda bence olmaması gerekiyor.
neyse olan olmuş sen kendini zorlama sakın 1hafta falan ıkınma bile wcde.
inşallah bişi olmaz allahın izniyle atlatırsın :1hug:

belli olmaz mı arada çakıon kafama :mymeka:
canım benim karşılıklı duygularımızzz Şeniz

çakarım ben.:dilcikar: gömerim yeri gelirse :mymeka:
kuzuummm :1hug:

Beren ancak geldim okudum geçmişi,çok sevindim inşallah sen de kısa zamanda alıcaz galiba ipek'in haberini:ecrin_bebek:

ayyy inşallah gülümm ipek ne güzel isim dimi sırnaşık şey
şımarma gebertirim kaydirigubbakcemile

ipekkkkk ikimizin ortak bi noktası daha var demiştim yani tembellikle ilgili fikrime katılıyomusun kaydirigubbakcemile5

ayşeeeee bişey okudummm.doğru mu kız??? bekleyemedin mi 1 hafta dahakaydirigubbakcemile3
ee o kadar oynaşırsam adamla her akşam olmaması kaçınılmaz zaten.ıii bari neyse bişeyin yoksa suçlu hissetme kendini ama arkası gelir bunun bugün yarınkaydirigubbakcemile3

ipekkkkk ikimizin ortak bi noktası daha var demiştim yani tembellikle ilgili fikrime katılıyomusun kaydirigubbakcemile5

tembellik şöyle beren sen de katılırsın bana.evlenmeden önce ben iş koliktim gece 11 lere kadar kalırdım asla gocunmazdım,erkek gibi makinaların altındaydım ama demek ki düşünecek başka bişeyim yokmuş.evde yemek hazır,iş bekleyen yok,evlenene kadar mutfaga girmedim hiç.Ama evlendim herşey bakıyo bana,hayat ne kadar müşterek olsa da erkek kıvıramıyo bi takım şeyleri ben de yeni öğrensem de genetik yatkınlık var ya.ben günde 1,5 saat yol geliyorum iş için akşam 1,5 saat dönüyorum.Evlenince 2 ye bölünüyomuşsun hele çocuk olunca 3e diyorlar.yani ben çok yoruluyorum beren anlatamam sana.hele ki böyle özel bi dönemi evde geçirmek isterdim vs vs.bir de krizi
iş verenler biliyosun lehlerine kullanıyolar bunlar motivasyonu düşürüyo.ama dediğin gibi keyfi severim,tembelli severim,biri hazırlasın getirsin ben yiyim kalkayım biri temizlesin hoşuma gider vesselam.ama onlar sadece baba evinde oluyomuş:sinifsinif:

çakarım ben.:dilcikar: gömerim yeri gelirse :mymeka:
kuzuummm :1hug:

ayyy inşallah gülümm ipek ne güzel isim dimi sırnaşık şey
şımarma gebertirim kaydirigubbakcemile

ipek güzel isim ben de kızıma koymak istedim ama eşim istemiyo.ben isimlerden etkilendiğini düşüyorum kişiliklerin demiştim ya gerçekten ne kadar ipek tanıyorsam hepsi de çok feminen yapıda narin,kibar,çıtı,pıtı,tan dişi yaniiii:icecream:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amin amin yaa
of ama çok endişeliyim ne biliym öyle bitceni bilemedim ya :kedi: :kedi: :kedi:
kalkıp kalkıp baktım gece bişey varmı diye hiçbişey yok eşim diyo tamam rahat ol fln
olamıyom korkuyom ay inşallah bişey olmamıştır Allah ımm inşallahhh eyvahedigeldismile

arkası gelir deken ?
ya dayanıyodum nooldu bilmiyorum ya oldu işte çok sarhoştum hatırlamıyorum deeermişim lülülülülülü ama iyiyim bişeyim yok
hatta dünkü vücut ağrılarım bile hafiflemiş gibi hissediyorum :kedi: :kedi: :kedi:
kanama da yok zaten progestanımı düzenli alıyorum 11. haftanında içindeyiz bitti biticek
o da ay bişey olmamıştır inşallah ya çok stres yaptım eyvahedigeldismile
görümcemde ilerki odada uyyodu yani düşün o kadar gizli bi operasyon :kedi:

Son düzenleme:

arkası gelir derken ctsi akşamı ideal gün,oynaşırken banyo yaparken bulursun kendini demek.kaydirigubbakcemile3 bişey olsaydı olurdu canım merak etme,gece kendini göstermesi lazımdı.sen tehlikeli dönemi bitirdin inşallah.bizim o haftalarda gecede 2 kere oluyodu bi de dikkat etmeden anlamıyorduk çünkü karın dümdüz falan.
:kedi:

haklısın canım. tıpkı ben valla. hem çalışırdım hem kurslara giderdim yorulmak nedir bilmezdim düşün sabahın kör vakti kalkıp duş alırdım hersabah hemde. evlendikten sonra herşey zormuş 3e bölünüyosun dediğin gibi. çocuk olunca çalışmak yüzünden herşey dahada zorlaşıyor pratik oluyorsun evet ama yoruluyosun gözün yatakta götün koltuktan kalkmak istemiyo.. hani bende öle hazırı severim ev temizlencek birileri herşeyi yapacak anca benim keyfim olacak da gircem mutfağa döktürcem evi geberene kadar temizlicem
yoruldum sanırım artık ben.. bankada stajla başladı iş hayatım ozamanlar lise 1 yazında başlanıyodu yaz tatilleri dahil 2,5sene staj yaptım sonra iş iş iş. 35 yaşım dolcak 2sene evde kaldım doğum yaptığımda okadar. onun dışında hep çalıştım. yoruldum artık evimde kalmak istiyorum ama şuda var süresiz evde kalacağımı bilirsem en fazla 1ay sonra sıkıldım deyip işe gitmeyi tuttururum ben. kendimi tanıyorum yani şekerim tembeliz vesselam :lepi:

evet ipek adı üstünde narin kibar hassas bi tipmiş gibi gelir banada.
sedef isminide çok severim ama. ikiz oluyomuş sedef-ipek koyuyomuşus :sm_cool:
henüz kesin deiliz isim konusun. ulennn sanki tüp bebek tuttuda hamile kaldımda doğurdumda isim düşünüyorum ya :kedi: allahın izniyle inşallah gerçekleşir ya :Saruboceq:

evet sayılı gün olunca tatil kıymetli ve tatlı oluyor.çalışmasan bu sefer daha da farklı bazı şeyler tabii.geçen 1 gün evde kaldım da izdivaç programları,sabah şekerleri vs sıkıcı bi ton şey....

herşey normal olduğuna göre hamilelik neden olmasın.ama sanırım bu sene kız senesi eğer öyle bişey doğruysa kime sorsam kız.senin de kız mı olur erkek mi olur acep ama kız istiyosun galiba abisinin yanına.inşallah sağlıklı olsun da....

SAYILI TATİL OLUNCA GÜN SAYIYORUM BEN. İŞTE ŞU GÜN EVİ TEMİZLERİM ERTESİ GÜN KIZLARA GİDERİM ERTESİ GÜN ÜTÜ YAPARIM FALAN SİNİR OLUYORUM SAYISIZ OLSUN KARDEŞİM BEN İSTEDİĞİM ZAMAN ÇALIŞIRIM İSTEMEDİĞİM ZAMAN İZDİVAC İZLERİM :roflol: :roflol:

ELBETTE KIZ OLSUN İSTERİM BICIR BICIR. BENİM TARAFIM HEP ERKEK ABLAMIN 2TANE OĞLU VAR KIZKARDEŞMİN BİR OĞLU BENİM BİR OĞLAN. E YETER Bİ TANE ÇİÇEK LAZIM DİYOS.. AMAAAAA ŞUDA VAR ÖNCE SAĞLIKLI OLSUN DA KIZ OLSUN AMA AKSİYSE VARSIN ERKEK OLSUN :1rolleyes:

Şenayyyyyyyyy
yavrucum nasılsın bıttımı lekeler dr.a gıttınmı progestan alman lazım

kızz biz çalışmıyoruz diye oturupta para mı yiyoruz yani klava: eşlerimizin halinden anlamıyor muyuz? :1closedeyes: aa çok alındım valla genelleme yapmadın biliyorum ama ne bileyim alındım ben :dilcikar:

CANIM MERHABA
ben annemle konuştuğumu yazdım dün bizim orda bi kaç kişiden örnek verdi bana bende dedimki onlar için onlar çalışmıyolar anca hava atmasını biliyolar ben onlarla yarışamam demek istemiştim ham yarın öbürgün bende çalışmasam eşim bana bakacak yani gocuncak halim yok ama size karşı dediğim bişe değildi bizim ortamda konuşulan bişeden bahsettim ben canım lütfen kırdıysam özür dilerim...

bende kendi kendime bişey olsa gece olurdu yaa diyom :) inanmaya çalışıyom napim :)

yok cumarteside olmaz artık ııh yada doktor bugun aa bişe kalmamış güzel derse

bilmiyom bi atraksiyon daha yaparız neden olmasın aklinialirimsmile

elini kolunu oynatmaya başlamıştır dimi ama gidince görürürm dimi ultrasonda :CüvCüv:

ayy bebişimi özledim opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun...Kötü düşünme, olumlu düşün.Ve hiç ihmal etmeden ameliyatını ol.Sonra da gönül rahatlığıyla önüne bakarsın inşallah:Saruboceq:

bak şimdi senin aşağıdaki tickerde ne diyo 1,5inch.1 inch=2,54 cm yani bebişin3,81 cm olarak görünüyo burda ama bunlar fazla yazmış.benimki geçen cuma 36 cm ye takabül ediyordu 32 cm çıktı bebişim.tabii belli aralıklarda veriyorlardır.dosyam yanımda olsaydı ben ilk kaçıncı haftada gördüm hareketleri söylerdim ama bugün yarın sen hissetmesen de o içerde tepelenmeye başlar:CüvCüv:

BEREN canım geçmıs olsun sorun yokmus ınsallah tez zamanda gelır melegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…