anam herkes gitmiş başbaşa kalmışızz :CüvCüv:
ay dün aşkı memnunun geçen bölümünü izliyom yuuutubdan Allah ım o ne heyecanlı diziymiş
ben izlemiyodum normalde annemlerde kaldım ya bı hafta orda alıştım izlemeye
ama görümcemle varya verip veriştiriyoz behlüle de bihtere de
sende izlionmu ipek apla ya orda peykerin göbüşü ne öyle Allah aşkına plates topu koymuş
gibi yusyuvarlak öyle mi oluyo cidden bide yüzü gözü şişmemiş hiç inandırıcı diiil :jeyyar:
sevgi adında bi arkadaşım var kaynanasından çok çekmişti en iyi kaynana 40 yıl cehennemde
yanacak diyodu benim kayınvalidem uzakta
eskişehirde iyiyiz bi sorunumuz yok :) ama bazen bana da ters gelen taraflar oluyo
şahsıma karşı değil onların düzenleri garibime gidiyo biraz bi de çok rahatlar konuşma
açısından falan annem mesela bizi nerde nasıl konuscamız konusunda bi dsiplinle
büyüttü bakıyorum kayınvalidem hiç dikkat etmiyo yerli yersiz herşeyi anlatıyo onu
garipsemiştim ama eşim hiç öyle değil daha tartarak konusur davranır falan ne biliym
aynı anneden doğan çocuklar bile ayrı düşüyo kardeşken....başka bi aile başka bi yaşam
fark olması normal yeter ki kırgınlıklar olmasın :)
yok izlemiyorum ben canım.hiç izlemedim şimdiye kadar.reyting almak için öpüşen öpüşene.bi de güzel yakışıklı kim varsa dolduruyorlar sanki romanda adı geçen şahısların hepsi bu kadar güzel.bu da farklı bi bakış açısı tabii.bi de ben kıvanç tatlıtuğ var ya onu sevmiyorum.şimdiye kadar kolik olacak kadar bi tek asmalı konağı izledim o zaman da sen küçüktün tabiiikaydirigubbakcemile3 evet çok yapay oluyolar.biz şekilden şekile giriyoruz maşallah onları bi tek karınları çıkıyo kalçalar 90 kalıyo mesela ne kadar güzel formülü neyse bize de verseler keşke:1ninca:
doğrusun da ayşecim.uzak olunca tatlı olur bal olur kaymak olur tadından yenmez.benimkiler bi o kadar uzak bir o kadar yakın.yani şunu sevmiyorum bunların ikisi de mühendis çok kazanıyolardır ki alakası yok eskisi gibi değil hiç bişey aç kurtlar gibi bekliyorlar yem düşmesini.ee oraya gelcez yol paramız yok göndersene oğlum.ben de yüzlerine bayılıyodum ya.ihtiyacı da yok yani....ha gönderir mi önce benim cesedimi ezmesi lazım.kötükedihüso
RESİM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SADECE 1TANE EKLEYEBİLDİM 1SAATTİR
BENİ GÖRMEK İSTEYENLER BAKABİLİR boshayallersmile
bende aynen öyle düşünüyodum du bi izleyim dedim sonra şaaptım zaten biz
tv izlemeyiz pek almadık evimizede kütüphanemiz var mis gibi akşamları genelde okuruz ama
bazı dizileri de internetten izliyoruz bi de maçları :) bende bihteri sevmıyom hiç sadece o dizide değil
hiç sevmıyorum güzel bile değil ki kara kuru bişey :umursamaz: hıh
evet aynen ne kalça var ne gıdı sırf göbek
asmalı konak ı biliyorum evet küçüktüm o zamanlar ama hiç izlemedim o diziyi :)
Kızlar bİr kaÇ resİm kaydedebİldİm
bazı resİmler bÜyÜk gelİyomuŞ ondan almıyo sanırım
kızlarrr ben geldimm...naptım biliyomusunuz bilmiyorumkismile az önce gittim kan tahlili verdim dayanamadım... varsa çıkar zaten yoksa da neden o kadar gecikti onu öğrenirim dimi en azından...
bu arada fatoşcum çok sevindim tarih netleşmiş ameliyat için...inşallah çok güzel başarılı geçer ameliyatın..
berenim seninde resmini gördüm çok tatlısın maşallah...ama oğluşun aynı babasına benziyor ikiz gibiler:))
kızlarrr ben geldimm...naptım biliyomusunuz bilmiyorumkismile az önce gittim kan tahlili verdim dayanamadım... varsa çıkar zaten yoksa da neden o kadar gecikti onu öğrenirim dimi en azından...
bu arada fatoşcum çok sevindim tarih netleşmiş ameliyat için...inşallah çok güzel başarılı geçer ameliyatın..
berenim seninde resmini gördüm çok tatlısın maşallah...ama oğluşun aynı babasına benziyor ikiz gibiler:))
evet annemde öyle demişti ne kadar uzak o kadar iyi benim bile çok yakınımda
olmaman lazım siz kendi hayatınızı kururyosunzu dmeişti annem kayınvalidem
istemeye geldiklerinde kızım istersen tabii ki eskişehirde oturabilirsin ama bana sorarsan
annenlerin oldugu şehirde kal ben anneme yakındım çok faydasını gördüm dedi
Allah var şimdi böyle söyledi kadın :) bi kere kayınpederim para gönderin falan demeye
kalktı ben hemen çıktım tabi odadan arada kalmayım diye eşimde baba kirada oturuyorz
borcumuz var bizimde ve bende kendi yuvamı kurdum siz kendi yağınızda kavruluyorsun
isteme lütfen yollayabilcek olsam veya ihtiyacınız olsa senın sormanı beklemeden yollarım
dedi bi daha lafını etmediler paranın boshayallersmile
ay beren aplacım beren mi desem acaba :1ninca: 35 gibi göstermiyosun hiç
maşallah sübhanallah diyelim bu arada ne zamndır görüşmediğim bi arkadaşıma
o kadar benziyosun ki şaşırdım :)
NANEMMM İNANMIYORUM CESARETE BAK MAŞALLAH
İNŞALLAH VARDIR YOKSADA DEDİĞİN GİBİ ÇARESİNE BAKARSIN CANIM
EVET BABASINA BENZETİYO HERKES. HAREKETLERİ DE AYNI BABASIYLA.
HER TÜRLÜ UZAK OTURCAKSIN K.VALİDEDEN ELTİDEN GÖRÜMCEDEN.
EN İYİSİYLE BİLE MUTLAKA SORUN ÇIKAR..
MİNYON TİPLİYİM YA ONDAN ÖLE GÖZÜKÜYO :)
İŞİN TUHAFI BENİ HEP BİRİLERİNE BENZETİYOLAR YAYGIN Bİ TİPİM HERHALDE :1rolleyes:
evet annemde öyle demişti ne kadar uzak o kadar iyi benim bile çok yakınımda
olmaman lazım siz kendi hayatınızı kururyosunzu dmeişti annem kayınvalidem
istemeye geldiklerinde kızım istersen tabii ki eskişehirde oturabilirsin ama bana sorarsan
annenlerin oldugu şehirde kal ben anneme yakındım çok faydasını gördüm dedi
Allah var şimdi böyle söyledi kadın :) bi kere kayınpederim para gönderin falan demeye
kalktı ben hemen çıktım tabi odadan arada kalmayım diye eşimde baba kirada oturuyorz
borcumuz var bizimde ve bende kendi yuvamı kurdum siz kendi yağınızda kavruluyorsun
isteme lütfen yollayabilcek olsam veya ihtiyacınız olsa senın sormanı beklemeden yollarım
dedi bi daha lafını etmediler paranın boshayallersmile
ay beren aplacım beren mi desem acaba :1ninca: 35 gibi göstermiyosun hiç
maşallah sübhanallah diyelim bu arada ne zamndır görüşmediğim bi arkadaşıma
o kadar benziyosun ki şaşırdım :)
berennn gördüm sonunda seni.maşallahın var kız taş gibisin hiç yaşını göstermiyosun.oğluşun da kocaman maşallah.biz o yaşa getirince bakalım derman kalacak mı bizde..
aayyy ayyy k.valide vs konusu açılınca saydırasım gelio ama ayop olmasın diye içimden saydırıyom şuanşakkıdı
aa gerçekten tv almadınız mı?benim eşime ver 24 saat izlesin.ben de çok okurum özellikle elif şafak takılıyorum bayadır.eşim proje falan yaparken ben de okurum.
NANEMMM İNANMIYORUM CESARETE BAK MAŞALLAH
İNŞALLAH VARDIR YOKSADA DEDİĞİN GİBİ ÇARESİNE BAKARSIN CANIM
EVET BABASINA BENZETİYO HERKES. HAREKETLERİ DE AYNI BABASIYLA.
HER TÜRLÜ UZAK OTURCAKSIN K.VALİDEDEN ELTİDEN GÖRÜMCEDEN.
EN İYİSİYLE BİLE MUTLAKA SORUN ÇIKAR..
MİNYON TİPLİYİM YA ONDAN ÖLE GÖZÜKÜYO :)
İŞİN TUHAFI BENİ HEP BİRİLERİNE BENZETİYOLAR YAYGIN Bİ TİPİM HERHALDE :1rolleyes:
CANIM MERHABA
ben annemle konuştuğumu yazdım dün bizim orda bi kaç kişiden örnek verdi bana bende dedimki onlar için onlar çalışmıyolar anca hava atmasını biliyolar ben onlarla yarışamam demek istemiştim ham yarın öbürgün bende çalışmasam eşim bana bakacak yani gocuncak halim yok ama size karşı dediğim bişe değildi bizim ortamda konuşulan bişeden bahsettim ben canım lütfen kırdıysam özür dilerim...
günaydınnnnnnnnn
sabah sabah suozdek in sitemini görünce ona bi cevap yazayım dedim yine yanlış anlaşıldım ben yaaaa:a015:
Günaydın Kızlar
Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.
Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?