• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anam herkes gitmiş başbaşa kalmışızz :CüvCüv:

ay dün aşkı memnunun geçen bölümünü izliyom yuuutubdan Allah ım o ne heyecanlı diziymiş

ben izlemiyodum normalde annemlerde kaldım ya bı hafta orda alıştım izlemeye

ama görümcemle varya verip veriştiriyoz behlüle de bihtere de

sende izlionmu ipek apla ya orda peykerin göbüşü ne öyle Allah aşkına plates topu koymuş

gibi yusyuvarlak öyle mi oluyo cidden bide yüzü gözü şişmemiş hiç inandırıcı diiil :jeyyar:

yok izlemiyorum ben canım.hiç izlemedim şimdiye kadar.reyting almak için öpüşen öpüşene.bi de güzel yakışıklı kim varsa dolduruyorlar sanki romanda adı geçen şahısların hepsi bu kadar güzel.bu da farklı bi bakış açısı tabii.bi de ben kıvanç tatlıtuğ var ya onu sevmiyorum.şimdiye kadar kolik olacak kadar bi tek asmalı konağı izledim o zaman da sen küçüktün tabiiikaydirigubbakcemile3 evet çok yapay oluyolar.biz şekilden şekile giriyoruz maşallah onları bi tek karınları çıkıyo kalçalar 90 kalıyo mesela ne kadar güzel formülü neyse bize de verseler keşke:1ninca:

sevgi adında bi arkadaşım var kaynanasından çok çekmişti en iyi kaynana 40 yıl cehennemde
yanacak diyodu benim kayınvalidem uzakta
eskişehirde iyiyiz bi sorunumuz yok :) ama bazen bana da ters gelen taraflar oluyo
şahsıma karşı değil onların düzenleri garibime gidiyo biraz bi de çok rahatlar konuşma
açısından falan annem mesela bizi nerde nasıl konuscamız konusunda bi dsiplinle
büyüttü bakıyorum kayınvalidem hiç dikkat etmiyo yerli yersiz herşeyi anlatıyo onu
garipsemiştim ama eşim hiç öyle değil daha tartarak konusur davranır falan ne biliym
aynı anneden doğan çocuklar bile ayrı düşüyo kardeşken....başka bi aile başka bi yaşam
fark olması normal yeter ki kırgınlıklar olmasın :)

doğrusun da ayşecim.uzak olunca tatlı olur bal olur kaymak olur tadından yenmez.benimkiler bi o kadar uzak bir o kadar yakın.yani şunu sevmiyorum bunların ikisi de mühendis çok kazanıyolardır ki alakası yok eskisi gibi değil hiç bişey aç kurtlar gibi bekliyorlar yem düşmesini.ee oraya gelcez yol paramız yok göndersene oğlum.ben de yüzlerine bayılıyodum ya.ihtiyacı da yok yani....ha gönderir mi önce benim cesedimi ezmesi lazım.kötükedihüso

yok izlemiyorum ben canım.hiç izlemedim şimdiye kadar.reyting almak için öpüşen öpüşene.bi de güzel yakışıklı kim varsa dolduruyorlar sanki romanda adı geçen şahısların hepsi bu kadar güzel.bu da farklı bi bakış açısı tabii.bi de ben kıvanç tatlıtuğ var ya onu sevmiyorum.şimdiye kadar kolik olacak kadar bi tek asmalı konağı izledim o zaman da sen küçüktün tabiiikaydirigubbakcemile3 evet çok yapay oluyolar.biz şekilden şekile giriyoruz maşallah onları bi tek karınları çıkıyo kalçalar 90 kalıyo mesela ne kadar güzel formülü neyse bize de verseler keşke:1ninca:

bende aynen öyle düşünüyodum du bi izleyim dedim sonra şaaptım zaten biz

tv izlemeyiz pek almadık evimizede kütüphanemiz var mis gibi akşamları genelde okuruz ama

bazı dizileri de internetten izliyoruz bi de maçları :) bende bihteri sevmıyom hiç sadece o dizide değil

hiç sevmıyorum güzel bile değil ki kara kuru bişey :umursamaz: hıh

evet aynen ne kalça var ne gıdı sırf göbek

asmalı konak ı biliyorum evet küçüktüm o zamanlar ama hiç izlemedim o diziyi :)

kızlarrr ben geldimm...naptım biliyomusunuz bilmiyorumkismile az önce gittim kan tahlili verdim dayanamadım... varsa çıkar zaten yoksa da neden o kadar gecikti onu öğrenirim dimi en azından...

bu arada fatoşcum çok sevindim tarih netleşmiş ameliyat için...inşallah çok güzel başarılı geçer ameliyatın..

berenim seninde resmini gördüm çok tatlısın maşallah...ama oğluşun aynı babasına benziyor ikiz gibiler:))

doğrusun da ayşecim.uzak olunca tatlı olur bal olur kaymak olur tadından yenmez.benimkiler bi o kadar uzak bir o kadar yakın.yani şunu sevmiyorum bunların ikisi de mühendis çok kazanıyolardır ki alakası yok eskisi gibi değil hiç bişey aç kurtlar gibi bekliyorlar yem düşmesini.ee oraya gelcez yol paramız yok göndersene oğlum.ben de yüzlerine bayılıyodum ya.ihtiyacı da yok yani....ha gönderir mi önce benim cesedimi ezmesi lazım.kötükedihüso

evet annemde öyle demişti ne kadar uzak o kadar iyi benim bile çok yakınımda

olmaman lazım siz kendi hayatınızı kururyosunzu dmeişti annem kayınvalidem

istemeye geldiklerinde kızım istersen tabii ki eskişehirde oturabilirsin ama bana sorarsan

annenlerin oldugu şehirde kal ben anneme yakındım çok faydasını gördüm dedi

Allah var şimdi böyle söyledi kadın :) bi kere kayınpederim para gönderin falan demeye

kalktı ben hemen çıktım tabi odadan arada kalmayım diye eşimde baba kirada oturuyorz

borcumuz var bizimde ve bende kendi yuvamı kurdum siz kendi yağınızda kavruluyorsun

isteme lütfen yollayabilcek olsam veya ihtiyacınız olsa senın sormanı beklemeden yollarım

dedi bi daha lafını etmediler paranın boshayallersmile

RESİM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SADECE 1TANE EKLEYEBİLDİM 1SAATTİR
BENİ GÖRMEK İSTEYENLER BAKABİLİR boshayallersmile

ay beren aplacım beren mi desem acaba :1ninca: 35 gibi göstermiyosun hiç

maşallah sübhanallah diyelim bu arada ne zamndır görüşmediğim bi arkadaşıma

o kadar benziyosun ki şaşırdım :)

Kızlar bır kaÇ resım kaydedebıldım
bazı resımler bÜyÜk gelıyomuŞ ondan almıyo sanırım

neyse öğlen olmuş yemek yiyip gelirim yine..öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan

bende aynen öyle düşünüyodum du bi izleyim dedim sonra şaaptım zaten biz

tv izlemeyiz pek almadık evimizede kütüphanemiz var mis gibi akşamları genelde okuruz ama

bazı dizileri de internetten izliyoruz bi de maçları :) bende bihteri sevmıyom hiç sadece o dizide değil

hiç sevmıyorum güzel bile değil ki kara kuru bişey :umursamaz: hıh

evet aynen ne kalça var ne gıdı sırf göbek

asmalı konak ı biliyorum evet küçüktüm o zamanlar ama hiç izlemedim o diziyi :)

aa gerçekten tv almadınız mı?benim eşime ver 24 saat izlesin.ben de çok okurum özellikle elif şafak takılıyorum bayadır.eşim proje falan yaparken ben de okurum.

kızlarrr ben geldimm...naptım biliyomusunuz bilmiyorumkismile az önce gittim kan tahlili verdim dayanamadım... varsa çıkar zaten yoksa da neden o kadar gecikti onu öğrenirim dimi en azından...

bu arada fatoşcum çok sevindim tarih netleşmiş ameliyat için...inşallah çok güzel başarılı geçer ameliyatın..

berenim seninde resmini gördüm çok tatlısın maşallah...ama oğluşun aynı babasına benziyor ikiz gibiler:))

hoşgeldin şeker nanecim bencede iyisini yapmışsın 5 gün çıkması için yeterl bi süre

bebiş yoksada neden gecıktıgını öğrenırsın ii olmuş :) hadi hayırlısı inşallah

NANEMMM İNANMIYORUM CESARETE BAK MAŞALLAH
İNŞALLAH VARDIR YOKSADA DEDİĞİN GİBİ ÇARESİNE BAKARSIN CANIM
EVET BABASINA BENZETİYO HERKES. HAREKETLERİ DE AYNI BABASIYLA.

istemeye geldiklerinde kızım istersen tabii ki eskişehirde oturabilirsin ama bana sorarsan

Allah var şimdi böyle söyledi kadın :) bi kere kayınpederim para gönderin falan demeye

kalktı ben hemen çıktım tabi odadan arada kalmayım diye eşimde baba kirada oturuyorz

borcumuz var bizimde ve bende kendi yuvamı kurdum siz kendi yağınızda kavruluyorsun

isteme lütfen yollayabilcek olsam veya ihtiyacınız olsa senın sormanı beklemeden yollarım

HER TÜRLÜ UZAK OTURCAKSIN K.VALİDEDEN ELTİDEN GÖRÜMCEDEN.
EN İYİSİYLE BİLE MUTLAKA SORUN ÇIKAR..
MİNYON TİPLİYİM YA ONDAN ÖLE GÖZÜKÜYO :)
İŞİN TUHAFI BENİ HEP BİRİLERİNE BENZETİYOLAR YAYGIN Bİ TİPİM HERHALDE :1rolleyes:

İŞİN TUHAFI BENİ HEP BİRİLERİNE BENZETİYOLAR YAYGIN Bİ TİPİM HERHALDE :1rolleyes:

berennn gördüm sonunda seni.maşallahın var kız taş gibisin hiç yaşını göstermiyosun.oğluşun da kocaman maşallah.biz o yaşa getirince bakalım derman kalacak mı bizde..:nazar:
aayyy ayyy k.valide vs konusu açılınca saydırasım gelio ama ayop olmasın diye içimden saydırıyom şuanşakkıdı

kocan güzel cevap vermiş bak Allah için şimdi.benimki kendi ailesine karşı pek yufkadır pekk canım benim ama benim aileme karşı yufka değildir.ben bıraksam gönderir yani.ama ki aslaaaaaaaa yakarım sobada yine vermem.

berennn gördüm sonunda seni.maşallahın var kız taş gibisin hiç yaşını göstermiyosun.oğluşun da kocaman maşallah.biz o yaşa getirince bakalım derman kalacak mı bizde..:nazar:
aayyy ayyy k.valide vs konusu açılınca saydırasım gelio ama ayop olmasın diye içimden saydırıyom şuanşakkıdı

saol canım inşallah sizde o yaşlara ve daha uzuuunnnn senelere sağlıkla getirirsiniz bebeklerinizi.
saydırma genede boşver
her ne olursa olsun o bir anne
nelerle doğurdu kimbilir ne zorluklarla büyüttü
belkide hep ağlayan bi bebekti eşin
belki çok yaramazdı geceleri hiç uyumuyodu belkide
ben hep böyle düşündüm ve saygımı yitirmedim neler neler oldu halbuki.

slm kızlar nasılsınız konu kayınvalide vaya diğer taraf olunca herkesin mutlaka bir derdi cıkıyo ..ama şu bi gerçek cok sevilmiyorlar..acaba neden!!!!!!

aa gerçekten tv almadınız mı?benim eşime ver 24 saat izlesin.ben de çok okurum özellikle elif şafak takılıyorum bayadır.eşim proje falan yaparken ben de okurum.

almadık canım ben zaten liseden beri pek izlemiyordum eşimle nişanlıyken konuşuyoduk
sana bişey söylicem ama kabul eder misin bilmiyorum fln dedi söyle dedim dediki
ben uzun zamndır tv izlemiyorum ve evimizede almak istemıyorum dedi dedim ne
kabul etmıycem tabıı kı almayalım bende istemıyorum dedik herkes karşı çıktı alamıyosnz
biz alalım falan diye güzel kitaplıklar aldık bi de koltuk takımı aldık miss gibi :)
sonradan herkes hayran oldu buraya gelince sakinleşiyoruz fln demeye başladılar
tabii tv gürültüsü olmadıgı için :) haftada 2 dvd izleriz ayda bi kere sinemaya gideriz
genelde kitap okuruz geniş aileyi ve kurtlar vadisini izleriz ders çalışırız falan :)
istisnasız herkes akşam eve geldiğinizde napiyosunuz diye soruyo sositososito
ben bu ara orhan pamuku ne kadar sevmesemde merak ettiğim için masumiyet
müzesini okuyorum anam neler yazmış adam vuuuuuuu falan oldum biraz +18 ama
idare ediyoruz eşimde okuma şu kitabı diyo ama merak böle bişi işte napim

evet oğluşunun resimlerini sonradan gördüm gercektende babasıan benzıyo :)

doğru berencim oldugunca uzak olcaksın ne kadar iyi olsa sorun olabiliyo yeri geliyo

kendi annenın söylediği laf bile batıyoken kayınvalide söyleyince iyi bile söylese

adı kayınvalide....

CANIM MERHABA
ben annemle konuştuğumu yazdım dün bizim orda bi kaç kişiden örnek verdi bana bende dedimki onlar için onlar çalışmıyolar anca hava atmasını biliyolar ben onlarla yarışamam demek istemiştim ham yarın öbürgün bende çalışmasam eşim bana bakacak yani gocuncak halim yok ama size karşı dediğim bişe değildi bizim ortamda konuşulan bişeden bahsettim ben canım lütfen kırdıysam özür dilerim...

günaydınnnnnnnnn
sabah sabah suozdek in sitemini görünce ona bi cevap yazayım dedim yine yanlış anlaşıldım ben yaaaa:a015:

canımcımm özürdileyecek birşey yok aşkolsun ben ciddi ciddi yazmadım kız onu şaka yoluyla yazdım bu kadar alıncağını bilsem yazmazdım :(( zaten dedim genelleme yapmadığını biliyorum diye sakın sen de yanlış anlama seni tanımıyormuyum sanki :oklava: ben öyle şakacıktan yazdım yoksa yanlış anladığım birşey yok..canımsın hiç öyle şey olur mu :1hug::1hug:

evet ayşecim aynen öyle..
adı gelin
adı k.valide
onlarda bizden farrksız düşünmüyolar sölim

Su hoşgeldin canımm

ebruli canım arada görüyorum seni okuyosun sürekli
ama yazmıyosun biz özledik seni dön artık :)

Günaydın Kızlar

Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.

Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum

kuzummmmm canım benimm çok üzüldüm doktorun böyle demesine ama kızların da dediği gibi bence de hemen ameliyatını ol da yoluna devam et..bak her işte bir hayır vardır belki geçen ay olsaydın ne bileyim birşey olcaktı Allah korusun bir şekilde Allah geri çevirdi ve bu doktoru çıkardı karşına..hem tarihte almışsın çok sevindim bir an önce olursun sonra da işallah meleğine kavuşursun herşeyin bi tedavisi bi çözümü var sakın sıkma canını Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq: dualarım seninleeee canım benimm:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X