Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız konu kayınvalide vaya diğer taraf olunca herkesin mutlaka bir derdi cıkıyo ..ama şu bi gerçek cok sevilmiyorlar..acaba neden!!!!!!

hoşgeldin canım
sevilmiyolar değilde görmezden gelmek lazım bazı şeyleri
sonuçta anne onlar ne olursa olsun
hemde rabbimin izniyle eşlerimizi bize veren tek varlıklar
sırf bu yüzden saygıyı hakediyolar

Su hoşgeldin canımm

hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan

resimlerine baktım bu ne güzellik bu ne gençlik kızzzzz maşallahhhh maşallaahhh

oğluşun da çook tatlı maşallah.. Allah hepinizi nazardan korusun mutluluğunuz hiç bozulmasın

eşim sağolsun en sevdiğim yönüdür söylenmesi gerekeni esirgemez pek mesela bi elbise
almıştım gecen sene ama açık bi elbise dizlere kadar dekolteli falan yengemde
nerde giycen falan diyodu örtülüyüm ya ben hani zaten öyle bişeyi dışarda giymem
buluruz giycwek biyer diyodum 3-4 ay önce kızkardeşimel alışverişe gittik eve geldik
eşim var yengem var annem var fln aldıkalrımızı gösteriyoruz yengem dedi ki kısa
açık bi elbise almıştın bak onu da hiç giydiğini görmedik dedi ben bişey demedim
eşim dedi yenge sen merak etme görmesi gerekn gördü nası kızardı ama orda yengem
oh olsun paçalıyla mı cıkıym kocamın karsısına Allah Allah bi kere en büyük sevap
eşine karşı süslenmek bunu atlıyolar hep bayanssulusmile

oğlum olsun kızım olsun demiyorum hayırlısı olsun ama oğlum olursa korkuyorum
cadıkaynana olmaktan çünkü bende o cadı kaynana potansiyeli var hiç güvenmıyorum
kendime bu konuda. sırnaşık şey hamile kaldıktan sonra annemi daha çok anlamaya
başladım yüzüne karşı bağırdıgım zamanlar ergenlik zamanları aklıma geldikçe
yüzüm kızarıyo ne büyük terbiyesizlik o o kadar sıkıntı çekmiş senin için karşılıksız
sevmiş yaptıgım şeye bak diyorum ama yaşamadan anlamıyosun..ki daha yolun çoook başındayım.

kızlarrr ben geldimm...naptım biliyomusunuz bilmiyorumkismile az önce gittim kan tahlili verdim dayanamadım... varsa çıkar zaten yoksa da neden o kadar gecikti onu öğrenirim dimi en azından...

canım dualarım seninle işallah bebişin gelmiştir yaa :Saruboceq:

hadi müjdeli haberi ver bizee hihoyyythihoyyyt

evet ayşecim aynen öyle..
adı gelin
adı k.valide
onlarda bizden farrksız düşünmüyolar sölim

hoşgeldin canım

aa evet yeni pencere açılmış gibi oldum onlar biricik aşklarımızı opuyorumnanaktan

bize veren insanlar doğru çok doğru hem de yerimseniben

naneşeker herşey gönlünce olur umarım ...haberlerini bekliyorum...ya ne bereketli bu şubat ayı ya....yalnız her ay doğru orantılı bir şekilde artıyor hamiş sayıları...umarım mart ayı da malum ay....bu patlamanın iki katını bekliyorum arkadaşlar....

hoşgeldin canım

hoşbulduk beren...uzakta olunca hersey kolayca gormezden gelınebılıyo...dedıgın gıbı...takmamak lazım..

merhaba kızlar nasılsınız? gündüz grubu :) olarak çoğunuzla tanışamadım. işim dolayısıyla gündüz giremiyorum nete ama yazdıklarınızı takip ediyorum herzaman :)

merhaba kızlar nasılsınız? gündüz grubu :) olarak çoğunuzla tanışamadım. işim dolayısıyla gündüz giremiyorum nete ama yazdıklarınızı takip ediyorum herzaman :)

selam cicimmmm beni tanıyorsun zaten :))

ee geldi mi kırmızılar kız bugün senin gününnnnn yok mu güzel haberinopuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

slm su nasılsın ya ne zamandır gıremıyom ...tam bir uyku manyagı oldum cıktım...aksamları yemekten sonra uyuyorum malesef her aksam bu gece gırcem dıye dıye arayı epey actım....

kızlar yaa benden kahverengi akıntı gelmeye başladı..niyeki acaba yaa... kafamçokkarıştı

slm su nasılsın ya ne zamandır gıremıyom ...tam bir uyku manyagı oldum cıktım...aksamları yemekten sonra uyuyorum malesef her aksam bu gece gırcem dıye dıye arayı epey actım....

selam canım iyiyim sen nasılsın?
olsun canımcım sen ve bebiş iyi ol da gerisi önemli değil opuyorumnanaktan

selam cicimmmm beni tanıyorsun zaten :))

ee geldi mi kırmızılar kız bugün senin gününnnnn yok mu güzel haberinopuyorumnanaktan

seni tanımaz mıyım hayatım :) canım valla benim bugün kırmızıları görmem lazım ama ne gelme belirtisi var nede gelen giden ki benim günün hiç şaşmaz ve geleceğini mutlaka anlardım. heralde gecikecek çünkü demin dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı laelaelaelaelae

hoşgeldin buyrunnnnnnnnn

hoşbulduk canım nasıl gidiyor hamilelik

selam canım iyiyim sen nasılsın?
olsun canımcım sen ve bebiş iyi ol da gerisi önemli değil opuyorumnanaktan

iyi ne olsun yola devam ediyoruz...herşey normal gidiyo ....yalnız inanılmaz bir şekilde büyüyor bebek ...hiç anlamıyo insan nasıl geçtiğini...ilk ultrasonumda kese net bile değildi...iki haftada o kadar büyümüş ki...en sonuncusundan yine iki hafta geçti...bu hafta yine dr.çağırıyoo...çok merak ediyorum..ne hale geldi diye...ama dediğim gibi bitkinlik felaket yapıyor insanı ama herseye ragmen guzzel bir seymiş...

sen çok pozitifsin beren bu konuda.ben olamıyorum.bu şekilde düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…