bencede canım zaten pazartesiye kadar adetin gelirse gelir gelmezse de hamile olma ihtimalin artıyor :) sen kafanı fazla takma o zaman dahada gecikiyor hakkında hayırlısı neyse o olsun canım a.s.
Ayy bende 9 gün geckt sandım.Nasıl okumuşum yazını. :roflol: Pardon canım :kedi: .Diğer arkadaşın dediği gibi baka marka test al ya da kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir.Hamileysen haber ver.Merakta bırakma biziopuyorumnanaktan
kızlar benıde yazım adet tarıhım 4 4 arsalık ama hala hastalanmadım napıcam ben yaa
topık actım kımse ılgılenmedı kaldım ortada yardımm
kızlar beni listenin en sonuna yani 11 ocağa atabilirsiniz. umutlarım seneye kaldı. malesef az önce hastalandım ve bütün o belirtiler psikolojikmiş umarım sizinde belirtilerimle kafanızı karıştırmamışımdır. korunmasız 6. ayımıda bitirmiş oldum böylelikle 7. aya kısmet. bundan sonra belirtilerimi günüm geçmeden takip etmicem ve 5 günüm geçmeden test yapmıcam benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu şu bu ayki hissettiklerim çok farklıydı ama kısmet değilmiş. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum umarım bu ayki tek umudu kırılan ben olurum..mafoldumben :1no2:
bugün regli olmam gerekiodu ama hala bişey yok aslında normaldede reglimi olacağım gün hissederdim ama bende bi haftadır kasık ağrısı 2 gündür bel ağrısı var arada özellikle uyanınca ellerim şiş. sağ kasık ve sağ bacakta kasılmalar var. ve herşeye ağlayabilir konumdayım.karnımı şiş hissediyorum sanki çok kilo almış gibiyim(fazla kilom yok) neyse arkadaşlar çok uzatmayayım bunlar hamilelik belirtisi olurmu bilmem yaşayıp görcezz. bir aydır korunmuyoruz bu ay olmazsa bi süre daha korunmak istiyorum zaten. benim durum karışık yani:)
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Günü Geçen Arkadaşlarımız
badegül.......................6 ARALIK ( Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
hamileyiiiiiimmmmmmm hemde 5 haftalıkmış
hamileyiiiiiimmmmmmm hemde 5 haftalıkmış
meni de ekleyivir guzuuum kaydirigubbakcemile2
9 aralık... deyiver.
aslında 8-9 u emme sen garanti olsun 9 yaz...
Ekldim canım :) İnşallah güzel haberlerini alırız :)
kızlar benıde yazım adet tarıhım 4 4 arsalık ama hala hastalanmadım napıcam ben yaa
topık actım kımse ılgılenmedı kaldım ortada yardımm
Allah gönlüne göre versin. laelaelaelaelae
Benim eşimin yaşı nerdeyse kırk ben de çok istekli değilim ama onun yaşından dolayı birileri ona baba demeden dede desin istemiyor haliyle!
teşekkür ederim smart-girl. kafam karışık aslında. pazartesiye kadar beklicem olmazsa test yapıcam. ben daha yeni 26 eşimde daha geçen gün 30a girdik. bi taraftan genç anne baba olmak istiyorum bi taraftanda işe başlıcam ve böle hayatımız çok güzel rahat diyorum bakalım bir ayda hemeh geldiyse benimleyse küçük melek başım gözüm üstüne:))
selam kızlar dün gece muhabetin ortasında gitmek zorunda kaldım. bulunduğum yerde net çok kopuyor kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?