Yok canım!Zaten arka arkaya çıkmışız hepimiz.akannehir NAsılsın?
demetnur bence idrar testiyle uğraşıcağına en garantisi kan testi yaptır canım varsa orda mutlaka çıkar
iyiyim siz nasılsınız. dün gece konuçtuğumuz gibi topik çoşmuş.:teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis
Ama Demetnur'un geçeli bayağı olmuş.İdrar testinde de büyük ihtimal çıkar.Yalnız Demet'in reglleri zaman zaman gecikmeli oluyor,geçmişinden bildiğim kadaıyla.İnşallah bu kez güzel bir sebepten gecikiyordur. delikafadulden
Evet ya;arkadaşlar sevmiş topikciğimizi :) Hem listeye baktın mı?Sabah adını ekletip akşama hamile olduuğunu öğrenen arkadaşımız bile var :)
ben şak günümde olurum hep... inşallah gecikmem hayra alamettir :Saruboceq:
bende 21 eşim 24 yaşında...
ben şak günümde olurum hep... inşallah gecikmem hayra alamettir :Saruboceq:
bende 21 eşim 24 yaşında...
Ay Çok heycanlı ya........
smart_girl listeye bende eklenmek istiyorum 28 Aralık
selam kizlar.....bugun smear test yaptirdim ve biraz once lavaboya gittigimde ic camasirimda kirmizi kahverengimsi kan vardi sizce bu normalmi???
Alenam'cım ne kadar geçmişti ovulasyon tarihinin üzerinden 7-8 gün mü?
canim adetim 5 gun once bitti..haftaya ovulasyon donemim basliyor.....ben bugun rahim testi yaptirdim acaba ondanmi kan geldi ??
Sen neden rahim ağzıı kanserinden şüphelendin ki canım ya?Benim bildiğim kadarıyla o test ondan yapılıyor.
suphelenmedimki canim bizim burda doktorlar iki senede bir bizi zorlarlar illa gelin yapin diye smear testi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?