Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cok tskler canim bilgin icin icim rahatladi baya korkmustum (.......haftaya yumurtlama donemim basliyordu bu kanama engel yaratmiyor demi yumurtlamaya

yumurtlamayla ilgili bi sorun yaratmıyor ama tatlım sen sonuçlarını aldın mı? bi sorun var mı? seni korkutmak istemem ama eğer testten sonra kanama varsa yara olma olasıkığı çok yüksek diye biliyorum ben.. hakkında hayırlısı olur inşallah.

sonuclari almadim canim....ama sen biraz once testen sonra kanamalar normal demistin simdi kanama olduysa yara olmasi yuksek diyorsun???

benim güzel arkadaşım.. gözlerim dolu dolu okudum mesajını... nolur üzülme... mafoldumben bebişlerimiz bize oyun oynuo... küçük bir saklambaç... naz yapıolar annelerine... üzülmek yok... koca bizim, bu vücutta bizim... allah sağlık sıhhat versin gerisi olur...

benim testte 0.06 çıktı... bak seni bekliyorum... bizim bebişler birlikte gelicek galiba... kader ortağım benim... :1hug:

ebruli016 canim üzülme yaaaaaa...kismet degilmis demekki canim, Allah en hayirlisini bilir...birgün kucagimiz dolacak, ama ilk önce karnimiz dolacak...haha hade umudunu kaybetme...

cigdem cevap yazmadin...sen smear testen sonra kanama olmasi normaldir dedin simdide yaradan bahsediyorsun ??????benim kanamam az oldu ve kesildi

ama smear test yaparlarken icinide goruyorlar...hersey yolunda gorunuyor dedi doktor..sonuclar 4 hafta sonra cikicak

valla dediğim gibi ben değil okuduğum internet sitesinde ki doktor diyor bunu..bende daha bugün inceledim.. Özellikle rahimağzında yaranın varlığında işlem sonrası kendiliğinden duran hafif kanama olabilir diyor.

Merhabalar oo gittikce cogalmisiz :)

Reglime az bisey kaldi ama belirti yok ne hamilelik nede adet :S

gecen ay 10 gun onceden goguslerim agrimaya baslamisti.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Son düzenleme:
Listeye göre bana 5 kişi kalmış;ama gün olarak 9 gün var... :CüvCüv:

Bakalım neler bekliyor bizi bu ay!Ben pek beklemiyorum bu aydan bişey ; ama gün boyu kasık ağrısı çektim;hayrolsun bakalım.Üşüttüm mü ne!

canım burdayım ya bende adet olmasan şüphelencem yani aynen bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam bide sıcak bastı yumurtlama zamanıda olamaz daha adetim yeni bitti herahalde bende üşüttüm :uhm: ama sen belki sürpriz yaparsın yerimseniben

Sanmıyorum süpriz bir duurm çıkacağını yaaa,millet günlerce çalışıyor.Benim eşimse yoktu;bahsettim sana daha öncesinde.E,tabi bir defayla tutan da çok ama o bana rastlamaz.Sanırım üşüttüm ya;hiç de böyle kasık ağrısı yaşadığımı bilmem artı söylemesi ayıp gaz da var ve gaz yapacak şeyler yemem asla.Belki böbreklerimi üşütmüşümdür.
Anlayaadım anlayacağın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…