cnm iyiki yaptırmışsın smear testini.çok önemli ve ihmal edilmemesi gereken birşey.. soruna gelince ; smear testi yaptırdıktan sonra kısa süreli ve kendiliğinden son bulan kanamalar normaldir.. yai senşnde kanaman testle alakalı cnm.panik yapmagamyoncuiremsu
yumurtlamayla ilgili bi sorun yaratmıyor ama tatlım sen sonuçlarını aldın mı? bi sorun var mı? seni korkutmak istemem ama eğer testten sonra kanama varsa yara olma olasıkığı çok yüksek diye biliyorum ben.. hakkında hayırlısı olur inşallah.
kızlar beni listenin en sonuna yani 11 ocağa atabilirsiniz. umutlarım seneye kaldı. malesef az önce hastalandım ve bütün o belirtiler psikolojikmiş umarım sizinde belirtilerimle kafanızı karıştırmamışımdır. korunmasız 6. ayımıda bitirmiş oldum böylelikle 7. aya kısmet. bundan sonra belirtilerimi günüm geçmeden takip etmicem ve 5 günüm geçmeden test yapmıcam benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu şu bu ayki hissettiklerim çok farklıydı ama kısmet değilmiş. sizlerin güzel haberlerini bekliyorum umarım bu ayki tek umudu kırılan ben olurum..mafoldumben :1no2:
cigdem benim kanamam az oldu ve kesildi
yumurtlamayla ilgili bi sorun yaratmıyor ama tatlım sen sonuçlarını aldın mı? bi sorun var mı? seni korkutmak istemem ama eğer testten sonra kanama varsa yara olma olasıkığı çok yüksek diye biliyorum ben.. hakkında hayırlısı olur inşallah.
cigdem cevap yazmadin...sen smear testen sonra kanama olmasi normaldir dedin simdide yaradan bahsediyorsun ??????benim kanamam az oldu ve kesildi
özel msj gönderdim.burada link veremiyorum o yüzden özel msjla yolladım. oradan bak cvbıma
ama smear test yaparlarken icinide goruyorlar...hersey yolunda gorunuyor dedi doktor..sonuclar 4 hafta sonra cikicak
hamileyiiiiiimmmmmmm hemde 5 haftalıkmış
kızlar nerdesinizzzz
Listeye göre bana 5 kişi kalmış;ama gün olarak 9 gün var... :CüvCüv:
Bakalım neler bekliyor bizi bu ay!Ben pek beklemiyorum bu aydan bişey ; ama gün boyu kasık ağrısı çektim;hayrolsun bakalım.Üşüttüm mü ne!
canım burdayım ya bende adet olmasan şüphelencem yani aynen bir kasık ağrısı bel ağrısı anlatamam bide sıcak bastı yumurtlama zamanıda olamaz daha adetim yeni bitti herahalde bende üşüttüm :uhm: ama sen belki sürpriz yaparsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?