karasuyum,hayırlısı olsun yazılı bi vakti var bebişin o vakti bekliyo canım.İnşallah yakındır o tarih.
Canım kist için gidicem zaten ama şimdi benim yara konusunda kafam çok karıştı, netten kaan kocatepeyi dinledim şimdi, rahim ağzı yaralarında yakma işlemini artık tavsiye etmiyoruz diyo, bikaç yerde de yakma işleminin gebeliğe de doğum yapmaya da engel olabileceği yazıyo, ama bu doktor bana yakacaz demişti korktum ben şimdi eyvahedigeldismile napsam bilmiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
günaydın canımmm.elbette ya boşverrrrr değmeyecek bişey için sabaha kadar debelenmene bile değmez.sorunlar işte olsun da özel hayatlarımızda olmasın,çünkü unutma işler kalıcı bizler geçiciyiz.
günaydın sarı lalehihoyyyt
günaydın.
sana 2 kere yazmıştım şekercim yaktırma yaranı benim doktorum da asla yaktırma
demişti bana araştır başka bi yolu vardır belkı gidermenın
Canım kist için gidicem zaten ama şimdi benim yara konusunda kafam çok karıştı, netten kaan kocatepeyi dinledim şimdi, rahim ağzı yaralarında yakma işlemini artık tavsiye etmiyoruz diyo, bikaç yerde de yakma işleminin gebeliğe de doğum yapmaya da engel olabileceği yazıyo, ama bu doktor bana yakacaz demişti korktum ben şimdi eyvahedigeldismile napsam bilmiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Günaydın Şekerlerrrr
hepinize günaydın...
kızlar ben dün doktora gittim muayene etti herşey saglıklı görünüyor dedi...bugün yarın adet olursun, adetin 3.günü gel horman testi yapıcaz ,yumurtlamanda sorun olabilir o yüzden hamile kalamıyor olabilirsin dedi...ben bugün kırmızıları gördüm kızlar ama 3.günü pazara geliyo napıcam şimdi ben???4.günü gitsem olurmuki acaba doktoru arayıp sorsammı?
canım ozaman yarın git derim. ya 2 ya 3.günü bakıyolar. 4.gün olurmu bilemem dr.a bi sor istersen
bu arada karasucum hayırlısı olsun üzülme sakın olurmu? Allahın izniyle kistini dışarı atar bidahaki ay daha saglıklı bi şekilde çalışmalara başlarsın inş bu sefer tutar canım...yakma olayına gelince kimisi yaktır kimisi yaktırma diyor başka doktoralara sormakta yarar var diye düşünüyorum..inşallah ondanda biran önce kurtulursun... :Saruboceq: :1hug:
Sarı lale yeni mi katıldı aramıza bilmiyorumkismile
hoşgeldin aramıza arkadaşım :roflol: :roflol: :roflol:
BENDE YAKTIRMIŞTIM ACABA ONDANMI HAMİLE KALAMIYORUM
YOK BE GÜZELİM. ARKDŞIM YARAYI YAKTIRDI 1AY KORUNDU ÖTEKİ AY HAMİLE KALDI VE 1,5 SENE HAMİLE KALAMIYODU YARA YÜZÜNDEN
günaydın hoşgeldin
hepinize günaydın...
kızlar ben dün doktora gittim muayene etti herşey saglıklı görünüyor dedi...bugün yarın adet olursun, adetin 3.günü gel horman testi yapıcaz ,yumurtlamanda sorun olabilir o yüzden hamile kalamıyor olabilirsin dedi...ben bugün kırmızıları gördüm kızlar ama 3.günü pazara geliyo napıcam şimdi ben???4.günü gitsem olurmuki acaba doktoru arayıp sorsammı?
canım ozaman yarın git derim. ya 2 ya 3.günü bakıyolar. 4.gün olurmu bilemem dr.a bi sor istersen
yaa ama biz bu akşam samsuna gidicez( ben bi doktoru arayıp sorayım en iyisi inş yarın gel demez (
Nanem şekerim, aynı gün adet oluyoruz galiba, benim de bugün geliyo gibi, şimdilik lekelenme şeklinde yerimseniben ben de aynını düşünüyodum yaa, 3. gü pazara geliyo napacaz ki bilmiyorumkismile
ewet canım aynı gün oluyoruz... :1hug: bende bilmiyorum napsak acaba inşallah 4.gün hormon testi yapılıyodur yoksa 2.gün yaparlarsa samsuna gidememki :a015:
ewet canım aynı gün oluyoruz... :1hug: bende bilmiyorum napsak acaba inşallah 4.gün hormon testi yapılıyodur yoksa 2.gün yaparlarsa samsuna gidememki :a015:
kaydirigubbakcemile3 yeni evet. ama hikayesini bilmiyoruz hiç anlatmadı
anlatsın dimi kiminle konuştuğumuzu bilelim :roflol::roflol:
su1983 sende katılmak istemezmisin bize zemuszemus
sürekli görüyorum seni sesiz sessiz :1hug:
Ama canımcım öyle düşünme lütfen, sağlığın daha önemli, eğer yarın gel derse doktorun, samsunu ertelersin nolcak sanki, kaçmıyo ya samsun yerimseniben
naneşeker canım acele etme ozaman sonraki aya kalsın testlerin
Ya dondurma işlemi varmış, hem yakma kadar rahatsızlık verici bişey de değilmiş, hem de artık hep o tavsiye ediliyomuş, dondurmada o riskler de yokmuş hem, dondurayım diyorum bilmiyorumkismile
Evet dondurmada yapıyolar bende risk oldugunu duymadım bi sor istersen doktoruna
inşallah geçer hemencicik :) bebişde sonra hemen geliverir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?