Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın.
sana 2 kere yazmıştım şekercim yaktırma yaranı benim doktorum da asla yaktırma
demişti bana araştır başka bi yolu vardır belkı gidermenın

günaydın evet canım haklısın işler geçici biz kalıcıyız sengözlerimebaksanab

günaydın.
sana 2 kere yazmıştım şekercim yaktırma yaranı benim doktorum da asla yaktırma
demişti bana araştır başka bi yolu vardır belkı gidermenın

Ya dondurma işlemi varmış, hem yakma kadar rahatsızlık verici bişey de değilmiş, hem de artık hep o tavsiye ediliyomuş, dondurmada o riskler de yokmuş hem, dondurayım diyorum bilmiyorumkismile

Sarı lale yeni mi katıldı aramıza bilmiyorumkismile
hoşgeldin aramıza arkadaşım :roflol: :roflol: :roflol:

CANIM YAKTIRMA O ZAMAN....O ADAM İYİ BİLDİĞİM KADARIYLA..ÖYLE DİYOSA VARDIR Bİ BİLDİĞİ... :uhm:

hepinize günaydın...
kızlar ben dün doktora gittim muayene etti herşey saglıklı görünüyor dedi...bugün yarın adet olursun, adetin 3.günü gel horman testi yapıcaz ,yumurtlamanda sorun olabilir o yüzden hamile kalamıyor olabilirsin dedi...ben bugün kırmızıları gördüm kızlar ama 3.günü pazara geliyo napıcam şimdi ben???4.günü gitsem olurmuki acaba doktoru arayıp sorsammı?

bu arada karasucum hayırlısı olsun üzülme sakın olurmu? Allahın izniyle kistini dışarı atar bidahaki ay daha saglıklı bi şekilde çalışmalara başlarsın inş bu sefer tutar canım...yakma olayına gelince kimisi yaktır kimisi yaktırma diyor başka doktoralara sormakta yarar var diye düşünüyorum..inşallah ondanda biran önce kurtulursun... :Saruboceq: :1hug:

elsoncum sende biran önce doktora git ilk fırsattada test yaptır canım...hayırlı haberlerini bekliyoruz büyük bi umutla canım inşallah hamişsindir :Saruboceq:

BENDE YAKTIRMIŞTIM ACABA ONDANMI HAMİLE KALAMIYORUM
YOK BE GÜZELİM. ARKDŞIM YARAYI YAKTIRDI 1AY KORUNDU ÖTEKİ AY HAMİLE KALDI VE 1,5 SENE HAMİLE KALAMIYODU YARA YÜZÜNDEN

Günaydın Şekerlerrrr

günaydın hoşgeldin

Nanem şekerim, aynı gün adet oluyoruz galiba, benim de bugün geliyo gibi, şimdilik lekelenme şeklinde yerimseniben ben de aynını düşünüyodum yaa, 3. gü pazara geliyo napacaz ki bilmiyorumkismile

ewet canım aynı gün oluyoruz... :1hug: bende bilmiyorum napsak acaba inşallah 4.gün hormon testi yapılıyodur yoksa 2.gün yaparlarsa samsuna gidememki :a015:

Ama canımcım öyle düşünme lütfen, sağlığın daha önemli, eğer yarın gel derse doktorun, samsunu ertelersin nolcak sanki, kaçmıyo ya samsun yerimseniben

su1983 sende katılmak istemezmisin bize zemuszemus
sürekli görüyorum seni sesiz sessiz :1hug:

su1983 sende katılmak istemezmisin bize zemuszemus
sürekli görüyorum seni sesiz sessiz :1hug:

Su bizim ilk hamişlerimizden, hamiş kaldığından beri hiç yazmıyo ama nerdeyse hergün görüyorum ben de aşağıda adını, neden yazmıyo anlamıyorum bilmiyorumkismile

Ama canımcım öyle düşünme lütfen, sağlığın daha önemli, eğer yarın gel derse doktorun, samsunu ertelersin nolcak sanki, kaçmıyo ya samsun yerimseniben

doğru sölüyosun aslında sağlık daha önemli biran önce neyse problem öğrenmek istiyorum...saol canım benim olumunekankayizsmile

naneşeker canım acele etme ozaman sonraki aya kalsın testlerin

yok yok ben 1 ay bekleyemem :)))

Ya dondurma işlemi varmış, hem yakma kadar rahatsızlık verici bişey de değilmiş, hem de artık hep o tavsiye ediliyomuş, dondurmada o riskler de yokmuş hem, dondurayım diyorum bilmiyorumkismile

Evet dondurmada yapıyolar bende risk oldugunu duymadım bi sor istersen doktoruna
inşallah geçer hemencicik :) bebişde sonra hemen geliverir inşallah :)

Evet dondurmada yapıyolar bende risk oldugunu duymadım bi sor istersen doktoruna
inşallah geçer hemencicik :) bebişde sonra hemen geliverir inşallah :)

İnşallah canım sağol, bakalım şimdi benim de 3. gün pazara geliyo, şu adetin kesin geldiğini bi anlasam, adam akıllı kanamam başlasa hemen arayıp soracam doktora yarın mı geliyim pazartesi mi diye ama zıkkım nazlandıkça nazlandı gelmesini istemeyince hemen başlar, şimdi gelsin bir an önce diyom ya naza çekiyo kendini -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…