İnşallah canım sağol, bakalım şimdi benim de 3. gün pazara geliyo, şu adetin kesin geldiğini bi anlasam, adam akıllı kanamam başlasa hemen arayıp soracam doktora yarın mı geliyim pazartesi mi diye ama zıkkım nazlandıkça nazlandıgelmesini istemeyince hemen başlar, şimdi gelsin bir an önce diyom ya naza çekiyo kendini -tatlicadiarzu-
benim dr.işi yattı kızlar...olmazsa hafta içi devlete giderim.baksanıza yer yok özele alabilirim ancak diyo sinir şeyler..
karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa
ayşemmm aman boşver hiç üzme kendini boş yere öylelere baskın karakter kesilecen bi anda nutku tutulacak.canını sıktığına değmez bebişinin ve kendinin
berenim naber nasılsın
ipektoş gitmiş bilem ben yazana kadar
tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee
[
tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee
[
belirti bu haftalarda çok olmuyo canım 6. haftadan sonra bulantı halsizlik yoğunlaşıyo ama belki de sen o şanslı hamişlerdensindir...hani hiç bulantı yaşamayan..ne güzel bir de ben ole olabilsem..uykusuzluk çok var ya geceleri hep uyanıyorum sıkıntım oluyo...dün karnım çok ağrıdı ..ağrı derken gerilme..rahim büyüdükçe gerginleşiyo insan..tadını çıkar hamileliğin boşver şikayetlerin yoksa bile varmış gibi nazlan kocana..alışsın bu duruma ...vallahi benim ki süper bi modda ...benim diyen kadın ole çalışmaz evde...
günaydın kızlar yazdıklarınızı yeniokuyorum..rahım agzı yarası konusulmuş..ben de de vardı yara ama doktorum hamıle kal ondan sonra yakarız demıstı..dondurma ıslemını tavsıye edıyorlar..yakma ordakı sperm hareketını kolaylastıran tuylu dokulara zarar verebılıyormus..o nedenle pek onermıyorlar ..dondurma tavsıye edılıyo..ben onu da yapmadım..bı kaç ay sonra hamıle kaldım...
Ay ben de şimdi yaktırmasam mı acaba, nasılsa bu yaranın hamile kalmaya engeli yokmuş bilmiyorumkismile
karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa
Bakıcaz artık canım, inş. dediğin gibi olur:Saruboceq:
Bu arada adet oluyorum galiba dedim ama olmamışım yaaaa offffffffffffffffffffffff bakıyorum bakıyorum bişey yok bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım bilmiyorum da bence erken..bana dr daha gençsin ilerde bi ara yaktırırsın dedi.smear testi temiz çıkmıştı sen ole bir şey yaptırdın mı..ablamın bir arkadası vardı..onun yarası buyukmus hatta kotu huylu cıktı...dr u hemen hamıle kal dedı..dogurdu..sonra da o işlemleri yapılcak...
Sarı lale yeni mi katıldı aramıza bilmiyorumkismile
hoşgeldin aramıza arkadaşım :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 yeni evet. ama hikayesini bilmiyoruz hiç anlatmadı
anlatsın dimi kiminle konuştuğumuzu bilelim :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?