Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anım benim inş herşey yolunda giderr tatlım ve sen de burdan hamişimm dersin tatlımm

günaydın kızlar yazdıklarınızı yeniokuyorum..rahım agzı yarası konusulmuş..ben de de vardı yara ama doktorum hamıle kal ondan sonra yakarız demıstı..dondurma ıslemını tavsıye edıyorlar..yakma ordakı sperm hareketını kolaylastıran tuylu dokulara zarar verebılıyormus..o nedenle pek onermıyorlar ..dondurma tavsıye edılıyo..ben onu da yapmadım..bı kaç ay sonra hamıle kaldım...

karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa

ayşemmm aman boşver hiç üzme kendini boş yere öylelere baskın karakter kesilecen bi anda nutku tutulacak.canını sıktığına değmez bebişinin ve kendinin

berenim naber nasılsın
ipektoş gitmiş bilem ben yazana kadar

tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee

benim dr.işi yattı kızlar...olmazsa hafta içi devlete giderim.baksanıza yer yok özele alabilirim ancak diyo sinir şeyler..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

[

tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee[/QUOTE]

şenayım aynı bende senin durumundayım :))) bakalım doktora gider keseyi görür peşinden de kalp atışlarını duyaersak inş o zaman kedin diyecem ben hamişimmmmmmopuyorumnanaktan:CüvCüv:

belirti bu haftalarda çok olmuyo canım 6. haftadan sonra bulantı halsizlik yoğunlaşıyo ama belki de sen o şanslı hamişlerdensindir...hani hiç bulantı yaşamayan..ne güzel bir de ben ole olabilsem..uykusuzluk çok var ya geceleri hep uyanıyorum sıkıntım oluyo...dün karnım çok ağrıdı ..ağrı derken gerilme..rahim büyüdükçe gerginleşiyo insan..tadını çıkar hamileliğin boşver şikayetlerin yoksa bile varmış gibi nazlan kocana..alışsın bu duruma ...vallahi benim ki süper bi modda ...benim diyen kadın ole çalışmaz evde...

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan

naneşeker canım doktorla görüşmen iyi olmuş çok şükür birşey çıkmamış işallah yumurtalıklarında da bir sorun yoktur canımcım işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun opuyorumnanaktan

[

tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee

şenayım aynı bende senin durumundayım :))) bakalım doktora gider keseyi görür peşinden de kalp atışlarını duyaersak inş o zaman kedin diyecem ben hamişimmmmmmopuyorumnanaktan:CüvCüv:[/QUOTE]

cngemn aslında keseyi görmeden anlamıyo insan dediğin gibi..hele o kalp atışlarını görmek müthiş bir duygu..ben hep 15 te bir gıttım dr.a ınanın ıkı haftada o kadar buyuyokı...

[

şenayım aynı bende senin durumundayım :))) bakalım doktora gider keseyi görür peşinden de kalp atışlarını duyaersak inş o zaman kedin diyecem ben hamişimmmmmmopuyorumnanaktan:CüvCüv:[/QUOTE]

aynen canım içim rahatlıycak o zaman
yarın gidecem inş.bakalım

yapıcam zaten şu aralar bana karşı iyide bişe yaptırmıyorum ona başlarım yavaş yavaş bendekaydirigubbakcemile3

Ay ben de şimdi yaktırmasam mı acaba, nasılsa bu yaranın hamile kalmaya engeli yokmuş bilmiyorumkismile

Ay ben de şimdi yaktırmasam mı acaba, nasılsa bu yaranın hamile kalmaya engeli yokmuş bilmiyorumkismile

canım bilmiyorum da bence erken..bana dr daha gençsin ilerde bi ara yaktırırsın dedi.smear testi temiz çıkmıştı sen ole bir şey yaptırdın mı..ablamın bir arkadası vardı..onun yarası buyukmus hatta kotu huylu cıktı...dr u hemen hamıle kal dedı..dogurdu..sonra da o işlemleri yapılcak...

karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa

Bakıcaz artık canım, inş. dediğin gibi olur:Saruboceq:
Bu arada adet oluyorum galiba dedim ama olmamışım yaaaa offffffffffffffffffffffff bakıyorum bakıyorum bişey yok bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kızlar bu arada hormon testı yaptırdım bugun yıne serbest t3 t4 TSH...hipotiroidi var ya bende...ıkı hafta oncekı testte normal duzeye gelmıstı..umarım degısmemıstır ya..benım ıçın dua edın olur mu...

2 gun mu gectı toplamda ...kaç gun daha beklıcen canım...kötükedihüsoaklına sokmayımda test dusunmuyonmu

Tatlım, yarayı görünce doktor hemen bi smear aldı zaten, temiz çıktı sonuç, ozaman ben de hiç acele etmiyim yaa, bir an önce hamile kalmaya bakiyim boshayallersmile

Sarı lale yeni mi katıldı aramıza bilmiyorumkismile
hoşgeldin aramıza arkadaşım :roflol: :roflol: :roflol:

evet yeni katıldımmmm Hoşbuldummm :roflol:

kaydirigubbakcemile3 yeni evet. ama hikayesini bilmiyoruz hiç anlatmadı
anlatsın dimi kiminle konuştuğumuzu bilelim :roflol::roflol:

Benim hikayem şöyle vaginusmusum kaydirigubbakcemile3
Meryem ananın kızı oldugumu düşünüyorum leyleklerle aram çok iyi :roflol::roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…