nerdesiniz yahuu..heyecandan bayılcam diyorum hiç tın değil...:dilcikar:
berennn günaydın canımmm...o siyah kanama geçti bende..dün netten baktım birazda..yerleşme kanaması koyu,, siyah gb olur yazıyodu..ne dersinnnn???
bu arada dr.a gidiyorum yarın..kızmaa....kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben adet oluyorum galiba, testi almama gerek kalmadı sanırım, çok az bi lekelenmem var şu an, gerisi gelir heralde yerimseniben hayırlısı olsun napalım, biz de bidahaki aya daha çok çalışırız kocişle :jeyyar: bundan daha fazlası nasıl olacaksa artık :kedi: :kedi: :kedi:
Kocişim de dün akşam bana çiçek alıp gelmişti, ne kadar da ümitliydi görseniz boshayallersmile tühhh yaaaa, kendime değil de ona üzülüyorum bak şimdi :sinifsinif:
günaydınnnn
herkes iyidir umarım
bu aralar pek gelemiyorum aranıza çok işim var ve yetiştiremiyorum
bu durum çok sıkmaya başladı beni stresten kurtulamıyorum
umarım bu stres işi bebek olayını etkilemez.
Kızlar ben adet oluyorum galiba, testi almama gerek kalmadı sanırım, çok az bi lekelenmem var şu an, gerisi gelir heralde yerimseniben hayırlısı olsun napalım, biz de bidahaki aya daha çok çalışırız kocişle :jeyyar: bundan daha fazlası nasıl olacaksa artık :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın kızlar
hoşgeldin canım:1hug:
sen de hoşgeldin beren.güzel bi gün olur umarım:hulya:
ay ben müdürden izin alıp evemi gitsem.test yapmak için....dayanamıycam..bebek düşündümüzden beri ben böyle olmadım..deliricem..saçma bi şekilde çarpıntım var..ben bu heyecanla prolaktin ölçtürsem...oooohhhooooo..200ü bulur...
canım nasıl sinirlerimiz bozuluyo demi böyle şeylere,takmaaa salllaaaaaa.bebişini düşün birazdan babasının yanına gideceksin onu düşün,akşam izleyeceğiniz güzel DVD yi düşün,salla gitsin bu gereksiz adamı
canım ya bi hödük için gözyaşlarına yazık yaa boşverrrr her iş yerinde olur öyle sivri tipler kötükedihüso
Evet kontrol ettim smart_girl yazıp bırak 'mekanı' kısmını sadece yanına kadın bile yazsan bizim topik direk karşına çıkıyoooo kafamçokkarıştı Ben de şimdi kontrol ettim.
Ama benim nicki kimse bilmiyor ki... sempatiksalakcinni Okulda da masamda kişisel bilgisayarım olduğu halde şifresini bilip girerler tesadüfen girerler diye;laptopumdan bağlanıyorum buraya aklinialirimsmile
Ya bi de sarı laleye gıcık da oldum biliyor musun senin avatarın da aynını kullanıyor diye :dilcikar: Ne güldüm kendime ama yaaa sen olduğunu görünce :sm_cool:
karasu canımm bu ayın senin için en güzel yanı değerlerinin normal çıkmasıydı biliyosun
adet olcaksın diye üzülme çünkü önümüzdeki ay şansın daha fazla
yalnız o kist için tekrar dr.a gitmen gerekiyo. adetin 2 yada 3. günü..inş adetle atarsın
da ilaç kullanmana gerek kalmaz olumunekankayizsmile
desteğiniz için teşekkürler kızlar işle ilgili bişey olsa anlarımda olay hakaret boyutuna
ulaştı sonradan eşimde arayıp bastı fırçayı iş yerindeki diğerleri de arkamdalar
sağolsunlar kafamdan attım iyi olmam lazım bebişte üzülüyo dün akşam uyyamadım
huzursuzluktan ama şu an iyiym :)
neyse ne yeni bi gün doğdu günaydın herkese opuyorumnanaktan
al elson al nasıl olsa cuma bi de memurlukta çok lafı olmaz sanırım böyle şeylerin.biz de heycanlandık bak,+çıkarsa bize de mutlak haber et bugün.
Günaydın Şekerlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?