Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn
herkes iyidir umarım
bu aralar pek gelemiyorum aranıza çok işim var ve yetiştiremiyorum
bu durum çok sıkmaya başladı beni stresten kurtulamıyorum
umarım bu stres işi bebek olayını etkilemez.

ay yaaa..aradım hastaneyi..randevuları doldu..özele verebilirim ancak diyo allahın cezaları.düzenbazlara bak yaaa...dün bugün için belli olacak demişlerdi..azarladım kızı.sabah doldu demekki diyo..off ben napıcam yaa... senağlama

Kocişim de dün akşam bana çiçek alıp gelmişti, ne kadar da ümitliydi görseniz boshayallersmile tühhh yaaaa, kendime değil de ona üzülüyorum bak şimdi :sinifsinif:

günaydın canım inşallah hamilesindir canım kanaman kesildiyse olabilir neden olmasın
olumunekankayizsmile

karasu canımm bu ayın senin için en güzel yanı değerlerinin normal çıkmasıydı biliyosun
adet olcaksın diye üzülme çünkü önümüzdeki ay şansın daha fazla
yalnız o kist için tekrar dr.a gitmen gerekiyo. adetin 2 yada 3. günü..inş adetle atarsın
da ilaç kullanmana gerek kalmaz olumunekankayizsmile

Kocişim de dün akşam bana çiçek alıp gelmişti, ne kadar da ümitliydi görseniz boshayallersmile tühhh yaaaa, kendime değil de ona üzülüyorum bak şimdi :sinifsinif:

ay evet yaa..bende hep kendimden önce onu düşünüyorum..baba olmayı o kadaar hakediyoki...yani oda baba olamazsa... senağlamasenağlamasenağlama

günaydın canım
işlerin hafiflesin öyle gelirsin.. önce iş tabi:1rolleyes:

karasuyum,hayırlısı olsun yazılı bi vakti var bebişin o vakti bekliyo canım.İnşallah yakındır o tarih.

ay ben müdürden izin alıp evemi gitsem.test yapmak için....dayanamıycam..bebek düşündümüzden beri ben böyle olmadım..deliricem..saçma bi şekilde çarpıntım var..ben bu heyecanla prolaktin ölçtürsem...oooohhhooooo..200ü bulur...

al elson al nasıl olsa cuma bi de memurlukta çok lafı olmaz sanırım böyle şeylerin.biz de heycanlandık bak,+çıkarsa bize de mutlak haber et bugün.

canım ya bi hödük için gözyaşlarına yazık yaa boşverrrr her iş yerinde olur öyle sivri tipler kötükedihüso

desteğiniz için teşekkürler kızlar işle ilgili bişey olsa anlarımda olay hakaret boyutuna
ulaştı sonradan eşimde arayıp bastı fırçayı iş yerindeki diğerleri de arkamdalar
sağolsunlar kafamdan attım iyi olmam lazım bebişte üzülüyo dün akşam uyyamadım
huzursuzluktan ama şu an iyiym :)

neyse ne yeni bi gün doğdu günaydın herkese opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile aklinialirimsmile neyse sarilaleyide sevdiririm ben sana delikafadulden

Canım kist için gidicem zaten ama şimdi benim yara konusunda kafam çok karıştı, netten kaan kocatepeyi dinledim şimdi, rahim ağzı yaralarında yakma işlemini artık tavsiye etmiyoruz diyo, bikaç yerde de yakma işleminin gebeliğe de doğum yapmaya da engel olabileceği yazıyo, ama bu doktor bana yakacaz demişti korktum ben şimdi eyvahedigeldismile napsam bilmiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

günaydın canımmm.elbette ya boşverrrrr değmeyecek bişey için sabaha kadar debelenmene bile değmez.sorunlar işte olsun da özel hayatlarımızda olmasın,çünkü unutma işler kalıcı bizler geçiciyiz.

al elson al nasıl olsa cuma bi de memurlukta çok lafı olmaz sanırım böyle şeylerin.biz de heycanlandık bak,+çıkarsa bize de mutlak haber et bugün.

ay delimisn..etmezmiyim..ama iş verdi şimdi..neyse öğle molasına kaldı artıkk...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…