inş canım sağol
heyecan bastı zatennn
görcez bakalım ilerleyen zamanlarda
ay canım kıyamam
ipekim şu lafın çok hoşuma gitti bebiş yer açıyo kendisine yuva yapıyo dedinya ay ne güzel yaaa
ne zaman buluşcaksınız kocanla yaaa.
kocanın da canı istiyodur kız top kek.paket et gönder bari dicem ama kaydirigubbakcemile3zor kız Allah kolaylık versin.
üstüne battaniye örtsün bari,yoksa buhar dediğin ne kikaydirigubbakcemile3
ama o ne kadar renk verecek buharı ne kadar faydalı olacak ki en mantılısı dayanalır ısıda oturmak karışıma bence.buhar banyosu bile siyah noktaları zor çıkartıyosempatiksalakcinni
KARASU örgüt kurmaktan tıkarım içeri seni :roflol: :roflol:
ne zaman kavuşacağız meçhull...bilmiyorumkismile
öyle annesi o şimdi ne debeleniyo büyümek için.bütün vucut onun için çalışıyo şimdi,Allah'ın mucizesi resmen ya.
HEPSİ SÜPERDİ :roflol: olumunekankayizsmile
aaaa senden de bu gün bi bülent ersoyluk var ama
Ablan Kurban Olsun sana kaydirigubbakcemile3
ay çıldırcam hiç mi görüşmüyosunuz hafta sonları falan??sen kimle kalıyosun?bi de bişey diyim mi hamilelik döneminde keşke eşinin yanında olabilsen hem çok zor bi dönem hem çok keyifli,sadece 1 defa yaşayacağın şeyler.hem kime kapris naz yapcan sen kuzumohaoldumsmile
ya bi turlu senle rast gelmedik bu hafta.bu yazılarda yine buram buram şevhet var,çalışmalar nasıl gidiyo kız sempatiksalakcinni kocişin yine bulduğu yerde kıstırıyo mu seni:kedi:
AH CANIM..yalnız kalınca yemek bile yiyemiyorum..bebek olsa hayatımada bbi çeki düzen veririm diyorum..hemde istiyorum yaa..ne bilim.hafta sonları görüşüyoruz bu arada..o kadarda değil..düz duvaramı tırmansın kociş..kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada mecburen aradım.özele gidicem..uf yaaa...
Valla canımcım ikimizde de o kudurukluk kalmadı pek son zamanlarda, öpüşüp koklaşıyoz gene ama fantazi dünyamız pek kısır bu aralar bilmiyorumkismile, zaten bugün adet de oldum, artık adet bitince başlarız yine tam gaz Şeniz
şimdi kızlar elson un yazısına istinaden bişey sorcam size.benim eşimle hiç düz duvara tırmanacak kadar ayrı kalmadık,şimdi zaten uzun bi zamandır ctsinden ctsine şey oluyo.benim de hormonlardan sanırım pek istemiyorum aslında ve de vucut fobimden dolayı tabii.pekı kadınlar tırman mıyo mu duvara falan bu ayrılık durumlarında?aklinialirimsmile
Valla canımcım ikimizde de o kudurukluk kalmadı pek son zamanlarda, öpüşüp koklaşıyoz gene ama fantazi dünyamız pek kısır bu aralar bilmiyorumkismile, zaten bugün adet de oldum, artık adet bitince başlarız yine tam gaz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?