Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

öyle annesi o şimdi ne debeleniyo büyümek için.bütün vucut onun için çalışıyo şimdi,Allah'ın mucizesi resmen ya.

ne zaman buluşcaksınız kocanla yaaa.
kocanın da canı istiyodur kız top kek.paket et gönder bari dicem ama kaydirigubbakcemile3zor kız Allah kolaylık versin.

üstüne battaniye örtsün bari,yoksa buhar dediğin ne kikaydirigubbakcemile3

ama o ne kadar renk verecek buharı ne kadar faydalı olacak ki en mantılısı dayanalır ısıda oturmak karışıma bence.buhar banyosu bile siyah noktaları zor çıkartıyosempatiksalakcinni

HEPSİ SÜPERDİ :roflol: olumunekankayizsmile

ne zaman kavuşacağız meçhull...bilmiyorumkismile

ay çıldırcam hiç mi görüşmüyosunuz hafta sonları falan??sen kimle kalıyosun?bi de bişey diyim mi hamilelik döneminde keşke eşinin yanında olabilsen hem çok zor bi dönem hem çok keyifli,sadece 1 defa yaşayacağın şeyler.hem kime kapris naz yapcan sen kuzumohaoldumsmile

ay saol ipeğim içime su serptin,kızlar bi borçluyla uğraşayım dedim 4 sayfa ilerlemişsiniz valla:)ay ben bide paranoyak oldum sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum kan yada kahverengi leke varmı diye

aaaa senden de bu gün bi bülent ersoyluk var ama
Ablan Kurban Olsun sana kaydirigubbakcemile3

Benim kalbimde hepinizde yetecek kadar yer var merak etmeyin zemuszemus sevgi kepeleklerim benim olumunekankayizsmile
Appppppppppplanız kurrrrrrrrrrrrrrrrrrbaaaaaaaaaaaaaan olsun size opuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
Ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

AH CANIM..yalnız kalınca yemek bile yiyemiyorum..bebek olsa hayatımada bbi çeki düzen veririm diyorum..hemde istiyorum yaa..ne bilim.hafta sonları görüşüyoruz bu arada..o kadarda değil..düz duvaramı tırmansın kociş..kaydirigubbakcemile3

ya bi turlu senle rast gelmedik bu hafta.bu yazılarda yine buram buram şevhet var,çalışmalar nasıl gidiyo kız sempatiksalakcinni kocişin yine bulduğu yerde kıstırıyo mu seni:kedi:

Valla canımcım ikimizde de o kudurukluk kalmadı pek son zamanlarda, öpüşüp koklaşıyoz gene ama fantazi dünyamız pek kısır bu aralar bilmiyorumkismile, zaten bugün adet de oldum, artık adet bitince başlarız yine tam gaz Şeniz

şimdi kızlar elson un yazısına istinaden bişey sorcam size.benim eşimle hiç düz duvara tırmanacak kadar ayrı kalmadık,şimdi zaten uzun bi zamandır ctsinden ctsine şey oluyo.benim de hormonlardan sanırım pek istemiyorum aslında ve de vucut fobimden dolayı tabii.pekı kadınlar tırman mıyo mu duvara falan bu ayrılık durumlarında?aklinialirimsmile

Kızlar karasu kaçar size doyum olmaz ama biliyosunuz sancım da çok, erken çıkıp eve gidip uzanıcam kociş gelene kadar yerimseniben
Sizi seviyorum ballı böööööööreklerim :asigim: hoşçakalıııııııııııııııııın a.s.

:roflol:

valla kendi adıma konuşayım..inan hiç olmuyo benim..

bak geçenlerde Pakize Suda'nın bi yazısı vardı kadınlar için aşk için hatta koyam şura herkes okusun çok güzel.Kadınlar bırakın değişik pozisyonlar denemeyi akıllı uslu yatın emin olun eşiniz sizi her aldattığında klasik bir pozisyonda aldatıyordur.aklinialirimsmile
değişiklik olsun diyoruz monotonluktan kurtulalım ama ki ne zamana kadarkaydirigubbakcemile3
açılırsın canım inşallah ikinizde de bu aşk şevhet olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…