yazı işlerinde bi bayan var.17 yıllık evli.6kez tüp bebek denemişler.az önce konuştukta.nasibin önüne geçemiyosun dedi.dayısının çocuğu olmamış 9 yıl..evlatlık almışlar.bu arada tedavi olamyada karar vermişler..maydanozla süt kaynatıp buharına oturmuş...birebir şahit oldum diyo..hemen o ay hamile kalmış..allah isteyene versin valla.olmamasıda zor..
kaydirigubbakcemile3at kıssss dok kurtlarını bıraz...:icecream:
acelem yokkı zaten ben daha cook beklerım nasılsa..:icecream:
nasılsın hemşom?ya ipekcim bişey sorcam benim bu hafta kasıklarım çok sızladı normalmidir sence?
anaaa..dalga geçiyonuz haaa.. :mymeka:
gururumuda alıp gidiyorummm. :dilcikar: ..
elson gel annem sen gel..bakma sen berene o sevdi seni sevdiii:lepi:
buhara nasıl oturulur kiboshayallersmile
aynen canımmm.aynen...düşünemiyorum bile...Valla canımcım Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyo aslında, bu söylenenler sadece vesile oluyo, belki de olmuyo bile ama biz öyle olduğuna inanmak istiyoruz işte boshayallersmile
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, aksini düşünüyorum bazen de gerçekten düşünmesi bile zor bilmiyorumkismile
anlayışınıza hayran kaldım.bunalım takılıyorum diyorum..kocam yok diyorum..topkeklerim bayatladı diyorum..yalnızım diyorum :mymeka:
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bover sen onları, gel sen ablana gel olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ne varsa bende vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşk istediğin kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sositososito sositososito
çömelmiştir ya oturcak hali yokya yanar haşlanır ozaman şeysi naniknanik
buhara nasıl oturulur kiboshayallersmile
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bover sen onları, gel sen ablana gel olumunekankayizsmile
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşk istediğin kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kontescim en kısa zamanda görürsün inşallah canım
ınsallah uslu olur dıcem ama yer dar tekmeler falan sanmıyorum rahat dursun..hadı canım hayırlısı olsun..gorursun yarın facık mınıcık fotosunuda alırsın ohhhhh..allah tamamını erdırsın..:ecrin_bebek:
Ne güzel annesini üzmüyo işte akıllı bebek
anlayışınıza hayran kaldım.bunalım takılıyorum diyorum..kocam yok diyorum..topkeklerim bayatladı diyorum..yalnızım diyorum :mymeka:
valla konularınızı anlamaya çalışıyorum biraz geride kaldım da.tutuyorum orasından burasından işte.sizin keyifler tıkırında belli.önce şunu söyliyim adet tarihlerindeysen sızlar vucut hamileliğe alışana kadar bir kaç ay adet belirtisi verir o tarihlerde.eğer ki adet tarihin değilse yine normal,bebiş yer açıyo annesi kendine orda yuvasını yapılanıyo kolay mı?ne sızlamalar yaşıycaksın daha made bi bilsen oturduğun yerden kalkman için birinin seni kaldırması gerekecek.ama hepsi çok güzel.
sositososito sositososito
çömelmiştir ya oturcak hali yokya yanar haşlanır ozaman şeysi naniknanik
yavrum buharına çömeliyolar herlde..ne bilim ben daha öncede duymuştum onu...
ne zaman buluşcaksınız kocanla yaaa.
kocanın da canı istiyodur kız top kek.paket et gönder bari dicem ama kaydirigubbakcemile3zor kız Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?