Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kalsaydın yeni başlıyorduk:hulya:
peki o zaman ptesi görüşürüzzz.
dikkat et kendine...

sanmam ya benimde kocişime daldığım zamanlar oluyo ama daha çok öperken felan canım istediğini anlıyom o yokken değil

güle güle tatlım dediğimi yap nar ekşisi
öpütom seni en kocamaanından

kızlar bende kpatıyorum..olumlu sonuç alırsam emin olun iki elim kanda olsa haber vercem..ok...öptüm hepiniziiiiiii.........

Slm kızlarrrrr, daha yeni geldim okudan hee çok yoruldum yaaaa.Pembecim de söylemişti çabuk yoruluyorum diyee bende daha yei başladı yorgunlukmirmirmirmir
Kontescim sen nasılsınn var mı yorgunluk falan????

sen neden küthayadasın?

bide ilk ayındı dimi ballı demiştim ilk deneme nokta atışı

ben kütahyada bir kamu kurumunda sözleşmeli avukatlık yapıyorum dolayısıyla tayin hakkım yok eşimde bana yakın tayin oldu sözde oda eskişehir olduevet ilk ayımdı canım

ben aslında epilasyon aleti kullanıyorum ama her zamanda olmuyo işte onlaaa

Canım sen cumartesi gideceğim diyordun sor bakalımm ne diyecek bi de epilasyonu hiç mi değdirmeyeceğiz acaba vücudumuzaa onu sormadımm yani bacaklarda kullanabilir miyiz.Bana sadece dikkat et dediCADIARZU

ben kütahyada bir kamu kurumunda sözleşmeli avukatlık yapıyorum dolayısıyla tayin hakkım yok eşimde bana yakın tayin oldu sözde oda eskişehir olduevet ilk ayımdı canım

ahhhh yawrummm kıyamam nasıl bi yasa bu yaaa karı koca ayrı yerlerde aklım almıyo valla

Slm kızlarrrrr, daha yeni geldim okudan hee çok yoruldum yaaaa.Pembecim de söylemişti çabuk yoruluyorum diyee bende daha yei başladı yorgunlukmirmirmirmir
Kontescim sen nasılsınn var mı yorgunluk falan????

ya bugün çok uykum var benim canım halsizim ama hava okadar güzeldki gezesimde var

tüy dökücü bronzlaştırıcı vs hepsini bıraktım.deriye nufuz eden ne varsa bilmediğim

hımmmm

Canım sen cumartesi gideceğim diyordun sor bakalımm ne diyecek bi de epilasyonu hiç mi değdirmeyeceğiz acaba vücudumuzaa onu sormadımm yani bacaklarda kullanabilir miyiz.Bana sadece dikkat et dediCADIARZU

sen epilasyon derken lazerimi diyorsun yoksa evde kulalndığımız markalarımı
evet ii dedin sorayımmm

bebişim geldiğinde istifa edicem inşallah...bu arada çok istediğim bi kurum vardı onun mülakatına çağırıldım henüz sonuç yok ama olursa kesin bebeğimin şansına

senin kociş de seviyo mu top kekleriaklinialirimsmile

browni seviyo o kaydirigubbakcemile3

soruya bak yorum yok sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…