Kızlar karasu kaçarsize doyum olmaz ama biliyosunuz sancım da çok, erken çıkıp eve gidip uzanıcam kociş gelene kadar yerimseniben
Sizi seviyorum ballı böööööööreklerim :asigim: hoşçakalıııııııııııııııııın a.s.
valla ipeğim bizde eşimle ayrıyız bende de tık yokboshayallersmile
şimdi kızlar elson un yazısına istinaden bişey sorcam size.benim eşimle hiç düz duvara tırmanacak kadar ayrı kalmadık,şimdi zaten uzun bi zamandır ctsinden ctsine şey oluyo.benim de hormonlardan sanırım pek istemiyorum aslında ve de vucut fobimden dolayı tabii.pekı kadınlar tırman mıyo mu duvara falan bu ayrılık durumlarında?aklinialirimsmile
aa seninki nerdeee?ii bari hamile kalabilmişsin iki arada bi derede
Kızlar karasu kaçarsize doyum olmaz ama biliyosunuz sancım da çok, erken çıkıp eve gidip uzanıcam kociş gelene kadar yerimseniben
Sizi seviyorum ballı böööööööreklerim :asigim: hoşçakalıııııııııııııııııın a.s.
ipeğim benim eşim ve evim eskişehirde,ben kütahyadan gelip gidiyorum..evet bir atış yaptık tam attık
kızlar bişe soracam hamilelikte tüy dökücü krem kulla:uhm:nılırmı
Canım ben doktoruma sordum dün tüy dökücü kremleri kullanma dedi.Epilasyonu sormuştum ben aslında ama öğrendiğim ii oldu
kızlar bişe soracam hamilelikte tüy dökücü krem kulla:uhm:nılırmı
sen neden küthayadasın?
bide ilk ayındı dimi ballı demiştim ilk deneme nokta atışı
ben aslında epilasyon aleti kullanıyorum ama her zamanda olmuyo işte onlaaa
ben kütahyada bir kamu kurumunda sözleşmeli avukatlık yapıyorum dolayısıyla tayin hakkım yok eşimde bana yakın tayin oldu sözde oda eskişehir olduevet ilk ayımdı canım
Slm kızlarrrrr, daha yeni geldim okudan hee çok yoruldum yaaaa.Pembecim de söylemişti çabuk yoruluyorum diyee bende daha yei başladı yorgunlukmirmirmirmir
Kontescim sen nasılsınn var mı yorgunluk falan????
tüy dökücü bronzlaştırıcı vs hepsini bıraktım.deriye nufuz eden ne varsa bilmediğim
Canım sen cumartesi gideceğim diyordun sor bakalımm ne diyecek bi de epilasyonu hiç mi değdirmeyeceğiz acaba vücudumuzaa onu sormadımm yani bacaklarda kullanabilir miyiz.Bana sadece dikkat et dediCADIARZU
senin kociş de seviyo mu top kekleriaklinialirimsmile
şimdi kızlar elson un yazısına istinaden bişey sorcam size.benim eşimle hiç düz duvara tırmanacak kadar ayrı kalmadık,şimdi zaten uzun bi zamandır ctsinden ctsine şey oluyo.benim de hormonlardan sanırım pek istemiyorum aslında ve de vucut fobimden dolayı tabii.pekı kadınlar tırman mıyo mu duvara falan bu ayrılık durumlarında?aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?