Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benım günaydın ıyı gıdıyo canımcım hamılelık daha bişi anlayamıyorum tabıkı ama ınsallah sorunsuz bır sekılde geçer hamılelegım tatlım canımsın benım:1hug:

işallah canım benim hep güzel geçsin doğumunda sağlıklı ve kolay olsun sonra da bebişini sağlıcakla kucağına al işallah :Saruboceq::ecrin_bebek:

OĞLUM DERSHANEDEN 2GİBİ GELİYO ÖDEVLERİ VARDI AKŞAMDA MAÇ VARDI G.S-BJK. KALDI GİDEMEDİK ACABA HAFTAYA DA GÖSTERİMDE OLCAK MI FİLM HABERİN VAR MI :1rolleyes:

tabiki kız daha 13 şubatta girdi gösterime baya durur merak etme :)

eşim bu hafta sürpriz yaptı bana..nöbetten çıkmış.atlamış gelmiş.temizlik yapıyodum..bi baktım karşımda. sarıldım ağladım.çok zor onsuz yaaa... mafoldumben

pozitif arkadaşım benim olumunekankayizsmile
adet olmana sevindim aslında her geciktiği zaman bizim zararımıza çünkü.:1hug:

altta ismi geçen tüm arkadaşlar günaydınnn sizedeeeee

niye yazması zor mu geldi isimleri kaydirigubbakcemile

eşim bu hafta sürpriz yaptı bana..nöbetten çıkmış.atlamış gelmiş.temizlik yapıyodum..bi baktım karşımda.sarıldım ağladım.çok zor onsuz yaaa... mafoldumben

ayy gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz :1hug:

süperr oğlum çok sevincek teyzesi kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım işallah bunları da atlatıp bebeğine kavuşacaksın dualarımız seninle Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

AY ÇOK GÜZEL Bı DUYGUYMUŞ bu ya sizede inş nasip eder rabbim.

işallah canım amin...

pozitif arkadaşım benim olumunekankayizsmile
adet olmana sevindim aslında her geciktiği zaman bizim zararımıza çünkü.:1hug:

evet kesinlikle..büyük gün yarın benim için.hormonlar iyi çıksın..şimdilik isteğim bu..bide adet düzenleyici haplar varmış..onlardanda istiycem..duymuşmuydunuz hiç...kayınvalidemde görümcemde demişti bişeyden bahsederken..iyi olur benim için.günü gününe gelmiyor çünkü...

niye yazması zor mu geldi isimleri kaydirigubbakcemile

ayy gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz :1hug:

eveeeeettt.yerim onu ben :kedi: ....ama ben kırmızı kartlı olduğum için biraz hayal kırıklığı oldu onun için.. kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız canlarım :1hug:

canım benim çok geçmiş olsun geçicek inş.daha iyi bi şekilde başlıycaksın çalışmalara:1hug: yalnız hani dondurma işlemi var diyordun o olmuyomuymuş

Canım daha basit ve daha yeni olan yaralarda dondurma yapılıyomuş, ama doktorum dondurursam tekrar nüksetme ihtimali de var dedi, yakma daha güvenilir bi işlem dedi, hem benim yaram biraz daha ileri seviyedeymiş, yakalım dedi, ben de doktoruma güveniyorum artık, Allahın izniyle bi aksilik olmadan atlatırız inş. :Saruboceq:

eveeeeettt.yerim onu ben :kedi: ....ama ben kırmızı kartlı olduğum için biraz hayal kırıklığı oldu onun için.. kaydirigubbakcemile3

canımm glukofen diye bir ilaç var bunu kullanırken hamile kalma şansın daha yüksek
adetleri düzenliyo ayrıca kilo verdiriyo belki böle bişiydir. sen sor genede
bu arada eşin adına üzüldüm yazık kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim kaydirigubbakcemile5

Şeniz

ıyıyım canım sen nasılsın

iyiyim bende şükür :1hug:

lülülülülülü lülülülülülü

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın azcık uyuyayım akşam hiç uyuyamadım da...görüşürüz...

berencim hiç bilmiyorum..ilacın adını..ama kilo verdirmesin yaa..ben zayıfım zaten... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…