canım benım günaydın ıyı gıdıyo canımcım hamılelık daha bişi anlayamıyorum tabıkı ama ınsallah sorunsuz bır sekılde geçer hamılelegım tatlım canımsın benım:1hug:
OĞLUM DERSHANEDEN 2GİBİ GELİYO ÖDEVLERİ VARDI AKŞAMDA MAÇ VARDI G.S-BJK. KALDI GİDEMEDİK ACABA HAFTAYA DA GÖSTERİMDE OLCAK MI FİLM HABERİN VAR MI :1rolleyes:
karasucum canımmm...moralini bozma diycem ama bozmadığın anlaşılıyor..güçlüdür benim arkadaşım..benimde kırmızılar geldi..bu ay acayip umutlanmıştım ama dedim yaa..adet olabildim ya buda bişey..prolaktin düştü yani inş...bu ay inş peşine düşücem..yumurtlama falan takip edicem.dr.kontrolünde tabiki.yoksa ben anlamam..eşimede dedim..atlayıp geleceksin arabaya diye...kaydirigubbakcemile3
yarında hormon tahlillerimi yaptırıcam..inş bi sorun çıkmaz..allahım inş..inş sende en yakın zamanda çoook iyi olacaksın..bebişlerimizi beraber alıcaz belkide kucağımıza..kaydirigubbakcemile5
altta ismi geçen tüm arkadaşlar günaydınnn sizedeeeee
eşim bu hafta sürpriz yaptı bana..nöbetten çıkmış.atlamış gelmiş.temizlik yapıyodum..bi baktım karşımda.sarıldım ağladım.çok zor onsuz yaaa... mafoldumben
işallah canım benim hep güzel geçsin doğumunda sağlıklı ve kolay olsun sonra da bebişini sağlıcakla kucağına al işallah :Saruboceq::ecrin_bebek:
tabiki kız daha 13 şubatta girdi gösterime baya durur merak etme :)
Cumartesi doktora gittim kızlar, hem de iki doktora birden gittim, ikisi de yakılacak dedi bilmiyorumkismile, ben de kendi doktoruma güvenmeye karar verdim, yaram çok ilerlemiş, lokal anesteziyle yakılacak, ve iki hafta evde yatıcam, sonrasında çok fazla siyah akıntım ve ara ara kanamalarım olabileceğini söyledi, çalışmak yok dedi, tabi yaramazlık da yasak, hatta o 1 ay yasak bilmiyorumkismile kociş nasıl dayanacak bilmiyorum bilmiyorumkismile
Perşembe günü yaktıracaz bakalım, inşallah zor olmaz :çok üzgünüm:
Bu arada kistim de kanamayla atılmamış, hala duruyo dedi, onun için de yasmin verdi, 21 gün onu içicem, inşallah bu ayın sonunda bütün sorunları atlatmış olarak yeni ayın çalışmalarına hazır oluruz, korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bilmiyorumkismile
AY ÇOK GÜZEL Bı DUYGUYMUŞ bu ya sizede inş nasip eder rabbim.
pozitif arkadaşım benim olumunekankayizsmile
adet olmana sevindim aslında her geciktiği zaman bizim zararımıza çünkü.:1hug:
niye yazması zor mu geldi isimleri kaydirigubbakcemile
ayy gözünaydın canım ne güzel bir sürpriz :1hug:
süperr oğlum çok sevincek teyzesi kaydirigubbakcemile5
sonraki otobus 1,5 saat sonra
canım benim çok geçmiş olsun geçicek inş.daha iyi bi şekilde başlıycaksın çalışmalara:1hug: yalnız hani dondurma işlemi var diyordun o olmuyomuymuş
evet kesinlikle..büyük gün yarın benim için.hormonlar iyi çıksın..şimdilik isteğim bu..bide adet düzenleyici haplar varmış..onlardanda istiycem..duymuşmuydunuz hiç...kayınvalidemde görümcemde demişti bişeyden bahsederken..iyi olur benim için.günü gününe gelmiyor çünkü...
eveeeeettt.yerim onu ben :kedi: ....ama ben kırmızı kartlı olduğum için biraz hayal kırıklığı oldu onun için.. kaydirigubbakcemile3
ayy canım benim kaydirigubbakcemile5
ıyıyım canım sen nasılsın
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
lülülülülülü lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?