Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anladım canım çok sagol

BeReN lülülülülülü lülülülülülü :1ninca: :1ninca:

-tatlicadiarzu- dur vurayım alıştın ya ararsın sen bunu :mymeka:

Hoşbulduk şekerim.Valla okula gitmeden bakıyorum buraya.Bakmadan geçemiyorum.Ohhh sohbetleriniz gırla gidiyoo valla.Süpersiniz:lepi:

valla bende öyle dilemna. sanki ödevmiş gibi sabah damlıyorum buraya
seviyorum bu zillilerin hepsini napim sırnaşık şey

hiçbi tehlıkesi yok canım alttan baktırmanın :) o bebiş düşücekse her şekilde düşermiş
ve ultrson aleti bunun sebebi olmazmış

Günaydın kızlar

günaydın :)

Karasuu geçmiş olsun canım.Bunları da atlatırsın bir ayda hiç merak etme.Bebeğin az biraz daha bekletiyo seni o kadar.

günaydın dilemmacım canım sendede prolaktin yüksekliği varmıydı..yanlışmı hatırlıyorum :uhm:

Vardı canım ama düştü sanırım.28 Günde adet oldum en son.Doktor da düşmüştür dedi.Ama yükselebilir yeniden diye 2 lik olanından yazdı.Yarım yarım kullanıyorum.2 haftalık kullanım için yani

hiçbi tehlıkesi yok canım alttan baktırmanın :) o bebiş düşücekse her şekilde düşermiş
ve ultrson aleti bunun sebebi olmazmış

canım ınsallah bakalım bende gıdıcem doktorada alttan bakarsa dıye panık yaptım bıraz

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
tüp bebek için tahlillere ve muayenelere gittiğim o 1hafta boyunca 3kez jilet yaptım
ve kukumda 2 tane sivilce çıktı :roflol: bi kaşınıyo acıyo sorma :roflol:
şimdi bekliyom uzasın diye iğnelere başladığım hafta ağdaya gitcem :roflol:
sen çok sık yapmayasın he tamammı :1rolleyes:

anladım canım..peki yüksek olduğunda diğer hormonların nasıldı..şimdi nasıl..yaa şeyi merak ediyorum..prolaktin düştüğünde diğerleride düzene giriyomu..heyecanlanıyom yaa..yumurtlamada falan problem olurmu diye...bilmiyorumkismile

Kızlar alttan muayenenin zararı yok.İlk 3 ay aslında pek çok doktor alttan muayene eder. Bu şekilde herşey daha iyi gözükür

evet evet kendime gelemiyorumm kaydirigubbakcemile3

:roflol: pehhh koçumm benim be küttttttt bi tane :roflol:

evet ipek gelmemiş sanırım gene sorun var netlerinde :) bulantılaırm flnda azaldı ama
eğilemiyorum fln bi gergınlık var bel ve göbek cevremde uykum gelıyo bu aralar çok fazla
bi de oturmak deli gibi yoruyo beni :) hep uzanmak istiyorum :)

ayy dur bakalım yavrucum 6aydan sonra ne yapcan sen..
ben hamileyken 7.ay bitene kadar çalıştım ayaklarım şişiyodu oturmaktan
terlikler sığmıyodu ayağıma bereket yazdı ama balon gibi oluyodu ya ayaklarım bacaklarım parmağımı bastırıyodum koca bi çukur oluyodu:roflol: ayağının altına yüksek bişi koy ayşecim son zamanlarda lazım olcaka.s

Karasuu geçmiş olsun canım.Bunları da atlatırsın bir ayda hiç merak etme.Bebeğin az biraz daha bekletiyo seni o kadar.

Sağol canım, evet meleğimiz biraz daha bekleticek gibi görünüyo ama olsun napalım, hayırlısı olsun yeter ki yerimseniben
İnşallah Nisan ayına bomba gibi girecez, kocişin tahlil sonuçları da çok iyi çıktı, bu ayı da atlatınca hamile kalmaman için hiçbi neden kalmicak dedi doktorum :lepi:

Tsh ım normaldi benim.Bazen tshın yüksekliği de prolaktinin yüksekliğine sebep olabiliyormuş Zaten prolaktin yüksekliği yumurtlamayı düzensizleştirebiliyomuş canım.
Çok önemli nokta da şu: Prollaktin yüksek iken hamile kalındığında;düşükl olurmuş.Doktorum söyledi.Tüp bebek doktoru kendisi.Ben 1 aydır takip yaptırıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…