bende öyle duymuştum ama bence mecbur kalıyolar sanırım. üstten bakınca göremedi e haliyle boş gebelikmi diye şüphelendi alttan hemen bakalım yoksa önlemimizi alalım dedi varsada ona göre hareket ederiz dedi.eesende haliyle düşünmeden baktırıyorsun canım rabbim herşeyin en iyisini bilir o bi sebep verirse herşey vesile olur o yüzden bu kadarda sorun etmiyorum ben.
Günaydın kızlar
Tebrik ederim canıım.Öyle güzel heyecanlar ki bunlar.İnşallah kalp atışını da duyarsına.s.
BeReN lülülülülülü lülülülülülü :1ninca: :1ninca:
Hoşbulduk şekerim.Valla okula gitmeden bakıyorum buraya.Bakmadan geçemiyorum.Ohhh sohbetleriniz gırla gidiyoo valla.Süpersiniz:lepi:
günaydın dilemmacım canım sendede prolaktin yüksekliği varmıydı..yanlışmı hatırlıyorum :uhm:Günaydın kızlar
iyiyim ben napim çalışıyorum hafta başı bayanssulusmile
aslında bi zararı yok ama sen dr.unu dinle canım ilk 3ay mümkünse jilet yap hiçbişi olmaz
canım yaaa kesen görünmüş çok mutlu oldum daha 4 haftalıkmıs demek alttan bakınca rısklı olmuyo canımcım bazı doktorlar alttan baktırmak ıyı degıl dıyorlar ondan soruyorum düşük rıskı olabılıyomus
Günaydın kızlar
erken geldi otobüs ondan oldu ama iyiym :) son günlerde daha rahatım çok şükür :)
anladım canım şükür iyisin ya önemli olanda bu zaten
ama sen yinede dikkat et :1hug:
bu arada bizim ipek nerelerde bugün hiç gelmemiş baktım tüm sayfalara bilmiyorumkismile
evet ipek gelmemiş sanırım gene sorun var netlerinde :) bulantılaırm flnda azaldı ama
eğilemiyorum fln bi gergınlık var bel ve göbek cevremde uykum gelıyo bu aralar çok fazla
bi de oturmak deli gibi yoruyo beni :) hep uzanmak istiyorum :)
iyiym canım sen nasılsın evet gördüm sonunda
sanada sorayım bu evde kullandığımız elektrikli epilasyon aletleri kulalnılmıyomu hamileyken ben doktora sordum heralde kendisi kullanmıyomu ne bi anda bişe diyemedi sonra bebğin kalp atışlarını duyana kadar bence kullanma dedi.
inşallah sğalıkla kucaklamak da nasib olur canım :)
bu epilasyon konusu benide deli ediyo ya bikini bölgesi için ağda yapsammı
yapmasmmı kara kara düşünüyorum doktora sormayıda unutmusum
kızlar siz ne diyosunuz yaaa boshayallersmile
günaydın dilemmacım canım sendede prolaktin yüksekliği varmıydı..yanlışmı hatırlıyorum :uhm:
-tatlicadiarzu-dur vurayım alıştın ya ararsın sen bunu :mymeka:
hiçbi tehlıkesi yok canım alttan baktırmanın :) o bebiş düşücekse her şekilde düşermiş
ve ultrson aleti bunun sebebi olmazmış
-tatlicadiarzu-dur vurayım alıştın ya ararsın sen bunu :mymeka:
valla bende öyle dilemna. sanki ödevmiş gibi sabah damlıyorum buraya
seviyorum bu zillilerin hepsini napim sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
Ne güzel ama işte de burada olabiliyosun.
evet masa başı işim ayrıca kendi yerimiz.. yoksa bu kadar rahat davranamam ki
sen ne öğretmenisin canım kaçıncı sınıf :1rolleyes:
Vardı canım ama düştü sanırım.28 Günde adet oldum en son.Doktor da düşmüştür dedi.Ama yükselebilir yeniden diye 2 lik olanından yazdı.Yarım yarım kullanıyorum.2 haftalık kullanım için yani
evet evet kendime gelemiyorumm kaydirigubbakcemile3
Sınıf öğretmeniyim canım.2. sınıf. Öğlenciyim canımm
Karasuu geçmiş olsun canım.Bunları da atlatırsın bir ayda hiç merak etme.Bebeğin az biraz daha bekletiyo seni o kadar.
anladım canım..peki yüksek olduğunda diğer hormonların nasıldı..şimdi nasıl..yaa şeyi merak ediyorum..prolaktin düştüğünde diğerleride düzene giriyomu..heyecanlanıyom yaa..yumurtlamada falan problem olurmu diye...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?