Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim erkek diyor...hemde uzun bir süre erkek ben aralık 2009 da hamıle kaldım o zaman 2009 -1984 =25 yaşa mı bakcam....25 aralık erkek.....bakalım ama eli ayagı duzgun olsun da farketmez

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın azcık uyuyayım akşam hiç uyuyamadım da...görüşürüz...

canımm geçmiş olsun sanada.. bu illet yatmadan dinlenmeden geçmiyo biliyosun
iyiki rapor almışsın

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

berencim hiç bilmiyorum..ilacın adını..ama kilo verdirmesin yaa..ben zayıfım zaten... bilmiyorumkismile

belki başka ilaçtır canım bildiğim bi bu ilaç varguclubacismile

Canımcım inşallah yarın tahlil sonuçların da güzel çıkacak, hadi bakalım dualarım seninle )

Kızlar okulun netinde çok sorun var yine, sayfalar çok ama çok yavaş açılıyo, giremiyorum bitürlü, hep kaçırıyorum yazılanları bilmiyorumkismile bugün böyle geçecek heralde yaaa offffffffffffffffff

sağol canım benimmm...benimde kalbim seninle... a.s.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

berenim başta günaydın deyince kimse görmedi sanırım bende dikkat çekmek için öyle dedim tatlım:1ninca:

offff çok geçmiş
geç kalmamaya çalış şekerim
hoplamak zıplamak yasak sana

erken geldi otobüs ondan oldu ama iyiym :) son günlerde daha rahatım çok şükür :)

benim erkek diyor...hemde uzun bir süre erkek ben aralık 2009 da hamıle kaldım o zaman 2009 -1984 =25 yaşa mı bakcam....25 aralık erkek.....bakalım ama eli ayagı duzgun olsun da farketmez

canım benim içime kzıın olcakmış gibi doğuyo hayırlısı olsun :)

sağlıklı olsunda :)

canım hayırlısı böyleymiş inş en kısa zamanda biterde kafan rahat bi şekilde bebişler doğurursun kocişine:ecrin_bebek:

berenim başta günaydın deyince kimse görmedi sanırım bende dikkat çekmek için öyle dedim tatlım:1ninca:

olumunekankayizsmile nasılsın gülüm.. kesemizi görmüşsün maşallah
bizim kesemiz o dimi kızlar az uğraştırmadı bizi :roflol: :roflol:

canım hayırlısı böyleymiş inş en kısa zamanda biterde kafan rahat bi şekilde bebişler doğurursun kocişine:ecrin_bebek:

canım yaaa kesen görünmüş çok mutlu oldum daha 4 haftalıkmıs demek alttan bakınca rısklı olmuyo canımcım bazı doktorlar alttan baktırmak ıyı degıl dıyorlar ondan soruyorum düşük rıskı olabılıyomus

olumunekankayizsmile nasılsın gülüm.. kesemizi görmüşsün maşallah
bizim kesemiz o dimi kızlar az uğraştırmadı bizi :roflol: :roflol:

iyiym canım sen nasılsın evet gördüm sonunda
sanada sorayım bu evde kullandığımız elektrikli epilasyon aletleri kulalnılmıyomu hamileyken ben doktora sordum heralde kendisi kullanmıyomu ne bi anda bişe diyemedi sonra bebğin kalp atışlarını duyana kadar bence kullanma dedi.

Tebrik ederim canıım.Öyle güzel heyecanlar ki bunlar.İnşallah kalp atışını da duyarsına.s.

bende öyle duymuştum ama bence mecbur kalıyolar sanırım. üstten bakınca göremedi e haliyle boş gebelikmi diye şüphelendi alttan hemen bakalım yoksa önlemimizi alalım dedi varsada ona göre hareket ederiz dedi.eesende haliyle düşünmeden baktırıyorsun canım rabbim herşeyin en iyisini bilir o bi sebep verirse herşey vesile olur o yüzden bu kadarda sorun etmiyorum ben.

iyiyim ben napim çalışıyorum hafta başı bayanssulusmile
aslında bi zararı yok ama sen dr.unu dinle canım ilk 3ay mümkünse jilet yap hiçbişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…