bu arada hamiş arkadaşlar çin falına göre bebeğinizin cinsiyetinize baktınızmı..bakalım doğru çıkacakmı..bizede tecrübe olur..yalnız ben şu yaş konusunu anlayamıyorum..yıl olarak 24 yaşındayım ama netten hesaplayıcıyla bakıyorum..23 yaşındasınız diyor.. :uhm:
linki veriyorum..
http://www.*************i.com/portal/cin-fali-bebek-cinsiyet-belierleme-fali.html
işallah canım benim hep güzel geçsin doğumunda sağlıklı ve kolay olsun sonra da bebişini sağlıcakla kucağına al işallah :Saruboceq::ecrin_bebek:
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın azcık uyuyayım akşam hiç uyuyamadım da...görüşürüz...
berencim hiç bilmiyorum..ilacın adını..ama kilo verdirmesin yaa..ben zayıfım zaten... bilmiyorumkismile
evet kesinlikle..büyük gün yarın benim için.hormonlar iyi çıksın..şimdilik isteğim bu..bide adet düzenleyici haplar varmış..onlardanda istiycem..duymuşmuydunuz hiç...kayınvalidemde görümcemde demişti bişeyden bahsederken..iyi olur benim için.günü gününe gelmiyor çünkü...
sağol canım benimmm...benimde kalbim seninle... a.s.Canımcım inşallah yarın tahlil sonuçların da güzel çıkacak, hadi bakalım dualarım seninle)
sağol canım benimmm...benimde kalbim seninle... a.s.
offff çok geçmiş
geç kalmamaya çalış şekerim
hoplamak zıplamak yasak sana
benim erkek diyor...hemde uzun bir süre erkek ben aralık 2009 da hamıle kaldım o zaman 2009 -1984 =25 yaşa mı bakcam....25 aralık erkek.....bakalım ama eli ayagı duzgun olsun da farketmez
Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, iyiki varsınız canlarım :1hug:
Canım daha basit ve daha yeni olan yaralarda dondurma yapılıyomuş, ama doktorum dondurursam tekrar nüksetme ihtimali de var dedi, yakma daha güvenilir bi işlem dedi, hem benim yaram biraz daha ileri seviyedeymiş, yakalım dedi, ben de doktoruma güveniyorum artık, Allahın izniyle bi aksilik olmadan atlatırız inş. :Saruboceq:
berenim başta günaydın deyince kimse görmedi sanırım bende dikkat çekmek için öyle dedim tatlım:1ninca:
erken geldi otobüs ondan oldu ama iyiym :) son günlerde daha rahatım çok şükür :)
anladım canım şükür iyisin ya önemli olanda bu zaten
ama sen yinede dikkat et :1hug:
bu arada bizim ipek nerelerde bugün hiç gelmemiş baktım tüm sayfalara bilmiyorumkismile
canım hayırlısı böyleymiş inş en kısa zamanda biterde kafan rahat bi şekilde bebişler doğurursun kocişine:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar
olumunekankayizsmile nasılsın gülüm.. kesemizi görmüşsün maşallah
bizim kesemiz o dimi kızlar az uğraştırmadı bizi :roflol: :roflol:
günaydın hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrr
cumartesi keseciğimizi gördüm çok şükür ama daha benim meleğim 4 haftalıkmış öyle dedi doktor
okdar rahatladımki sormayın bide kalp atışlarını duyarsak daha ii olcaz inş.
canım yaaa kesen görünmüş çok mutlu oldum daha 4 haftalıkmıs demek alttan bakınca rısklı olmuyo canımcım bazı doktorlar alttan baktırmak ıyı degıl dıyorlar ondan soruyorum düşük rıskı olabılıyomus
iyiym canım sen nasılsın evet gördüm sonunda
sanada sorayım bu evde kullandığımız elektrikli epilasyon aletleri kulalnılmıyomu hamileyken ben doktora sordum heralde kendisi kullanmıyomu ne bi anda bişe diyemedi sonra bebğin kalp atışlarını duyana kadar bence kullanma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?