Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet yaa öle pis pis mi ducazzzz napalım artık yasak sa yapacak bişey yok yada bi çözüm bulunmalı????

berencım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile

iyiyim canım benim bu ne enerji valla maşşallahhhhh sen nasılsın desem ayıp olcak
:roflol:

berencimmm canım benim inş hayırlısı ile bebişinin müfdesini vereeksin bizeee bern inanıyorummm olacak inşş..

inşallah gülümm inşallah sizlerin dualarıda çok önemli tabi hamiş hamiş bize dua
ettiğinizi biliyorum çok kıymetli bizim için.. saol canım çok teşekkürler

selam arkadaşlar bende yeniyim bu forumda da sizlere de sormak istiyorum..şimdi benim adetim bu ayın 5 inde başladım ve 10 unda bitti..10 unda ve sonrasında yani sonraki 3 gün içerisinde korunmasız girilen ilişkilerde hamile kalma olasılığı nedir bilen var mı?yani bende gariplikler var mesela göğüüslerime ara ara bişeyler batıyo,kasıklarıma özellikle sağ tarafıma arada bi saplanan sancılar olluyo,ota b..a herşeye ağlar oldum,bi de kalbim pır pır bi heyecanlı..yatağa uzandığımda da belimde bi ağrı oluyo ki sormayın..daha çok yeni biliyorum ama sizce hamilelik belirtisi olabilr mi bunlar??

bu kadar erken belirti olmaz canım bekle bakalım inş hamilesindir

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
iyiyim canım sen nasılsın iyi gidio opuyorumnanaktan sen nasılsın

valla ben de de her şey aynı durmak yok yola devam edıorummmmmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile bırkaç belırtımsı şeyler var ama bılmıorum umıtlenmıorum . bu ay çok fazla byaz akıntım oldu başım dondu mıdem bulandı ama 2 gundur yok bşey.1 martta adet olmam lazım kı umarım olmam hamıişimdır ama oldu kı adet oldum uzulmem yıne devam ederım artık uzulmek yok çalışma foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla gayet ıyıyım bın şukur :lepi: sızınle muhabbet etmeyı çok sevıorum ben yaa ...gerçekten rahatlıorum yanı . bende herzamankınden farklı bşeyler oluyor gbı ama umıtlenmıorum asla pskolojık olabılıor yanı sempatiksalakcinni[/QUOTE]

ohhhhhhh süper valla
inşallah hamilesindir güzelim
kaç günün kaldı adete

hadi bakalım inşAllah hayırlısı olsunnn :Saruboceq:

ohhhhhhh süper valla
kaç günün kaldı adete[/QUOTE]

1 martta adet olmam lazım ama bılmıorum valla çok da tınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıorum olmazsa da olmaz napalım uzulmek yok çnku kocacığıma ve kendıme soz verdım.allah bılır ne zaman bebiş vereceğinı ben hep dua edıorum hayırlısı sağlıklısı TEZ zamanda olsun dıe ınşallah olur bakalım ....:Saruboceq:

bu ay değişik şeyler oldu ama şehırdışına da çıktım geldım belkı ondan da olabılır yanı bılemıorum ama bu ay beyaz akıntım çok oldu hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:
hadi bakalım inşAllah hayırlısı olsunnn :Saruboceq:

hayırlısı bıdenem benım allah tum ısteyenlere bebiş versın hayırlısıyla içinde de bana da versin taz zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BEREN sence test yaptırayım mı ? hastahaneye gıdıp hemen yapılabılır burda küçük olduğu için burası eşimde hemen alır benı sıraya zaten tanıo doktorları kendısı de dr yaaa hımm yoksa gunumun geçmesinı mı bekleyeyım ( geçerse tabıkı )

ohhhhhhh süper valla
kaç günün kaldı adete

1 martta adet olmam lazım ama bılmıorum valla çok da tınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıorum olmazsa da olmaz napalım uzulmek yok çnku kocacığıma ve kendıme soz verdım.allah bılır ne zaman bebiş vereceğinı ben hep dua edıorum hayırlısı sağlıklısı TEZ zamanda olsun dıe ınşallah olur bakalım ....:Saruboceq:

bu ay değişik şeyler oldu ama şehırdışına da çıktım geldım belkı ondan da olabılır yanı bılemıorum ama bu ay beyaz akıntım çok oldu hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

GÖKÇECİM GÜCÜN HİÇ TÜKENMESİN CANIM
İNŞALLAH GELMİŞTİR BEBEĞİN:lepi:

:Saruboceq:

hayırlısı bıdenem benım allah tum ısteyenlere bebiş versın hayırlısıyla içinde de bana da versin taz zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…