Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyide güzelim adetin 1 mart varsada henüz çıkmayabilir yani
7 gün var daha. Eğer çok merak ediyosan 2-3 gün daha bekle derim

bekleeeeeeeee klava:

kızlar bende belirtiler yeni başladı ben erkenmi test yaptım ne kaydirigubbakcemile3
vücudum alev alev bide göğüslerim büyüdü acımaya başladılar

bende iyiym canım evet gördüm sen ne zaman gideceksin
bana 4 haftalık dedi

bende çarşamba yada perşembe inş normalde bugun dü ama işyerimdeki bi arkadaş işi bırakıp çıkmış şimdi izin alamıyorum iş yerinden kdv ve muhtasar var o yüzden ayy ne güzel dirr yaa bende görebilecekmiyim acabaaa

iyide güzelim adetin 1 mart varsada henüz çıkmayabilir yani
7 gün var daha. Eğer çok merak ediyosan 2-3 gün daha bekle derim

nasıl yanı şuanda hamıle olsam dahı (kı ınşallah ole olsa ahhhh keşkem keşkem keşkemmm) kanda yapılan testte çıkmaz mı ? hımmm ben bun u bılmıordum yaaa soledığın ıyı oldu canm benım :kedi:vereliniortak

kızlar bende belirtiler yeni başladı ben erkenmi test yaptım ne kaydirigubbakcemile3
vücudum alev alev bide göğüslerim büyüdü acımaya başladılar

delikafaduldendelikafadulden canım ya bende hiç belirti yok annem soruyo canın bişey istiyomu ama yokk yani hiç değişiklik yokkk böle oluncada biraz sitrese giriyorum yaaa RABBİM kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş..

ADETE 1HAFTA KALA KİMİSİNDE ÇIKIYO EVET AMA ÇIKMAYANDA VAR
BOŞA ÜZÜNTÜ OLUYO OZAMAN. BEKLE Bİ KAÇ GÜNolumunekankayizsmile

:Saruboceq:
ADETE 1HAFTA KALA KİMİSİNDE ÇIKIYO EVET AMA ÇIKMAYANDA VAR
BOŞA ÜZÜNTÜ OLUYO OZAMAN. BEKLE Bİ KAÇ GÜNolumunekankayizsmile

hımm anladım canım benım ıyıkı soledın yapmıorum olacağı varsa karnımdaysa şuan elbet öğreneceğim bakalım kısmet :Saruboceq: yoksa da diğer aylarda olur ınşallah allah buyuk :Saruboceq:

iyiyim tatlım sen nasılsın gittin mi doktora gördün mü keseyi ayyy inşş. görmüşsündür

hemen sıkma tatlım canını ben dr gittim karnımdan baktı göremedi bişe okdar kötü oldumki
dedi alttan bakmam lazım bişe görünmüyo boş gebelikmi ne öğreniriz dedi sonra bi baktı bende gerilmiştim baya zaten dediki annesi bak buraya gizlenmiş kurulmuş rahatı yerinde valla dedi içim rahatladı bunu duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…