Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Beren

Ne okuyon bee yapıcan biticek işte :)) Gelecek meleğinnn Allahın izni ileeee

ayşe canımmm sen ne yapıyorsun bu ağda meselesini kafam çok karışdı yaaaa???? hiç aklıma gelmemişdi benim aağdanın zararlı olacagıı

ya kısslar ada konusunu konuşmuşsunuz ama anlamadım yaa hakketden şimdi özel bölgelerimizi nasıl temizlenecekk:kedi: ayy çok utandım ama kime sorcam ki başka yaaa

ne utanıyosun canım neler konuşuyoruz burada :)

benim doktoeum direk söledi ilk günden. ağda yasak dedi. nedenini bilmiorum belkide benim özel durumumdandır, biopsi meselesi var ya

canım yaa bende şimdi duyuyorum ağda yasak epılosyon aletleri ytasakk ne olacak anlamadım ki???? ne yapcam şimdi bennn

yaa işte ağda meselesi büyük sorun bacaklar koltukaltı neysede bikini bölgesi nolucak
ya bide hormonlardan daha hızlı uzuyo kalınlaşıyo benim kürtajdan sonra ne fenaydı
ya gücüm yetmıyodu düşünün yani kuaföre gitmiştim de ne kadar zor olmuştu uu
hatırlamak bile istemıyorum bide şu an hamiş oldugumuzdan daha hassasız
doğumdan sonra nolucak bilmiyorum jilet sürmekteistemıyorum offf :sinifsinif:

ewet tatlım... bu ayı ben açtım!

allah devamını getırsın canım.allah bıze de nasıp etsın :Saruboceq: ya belırtılerın nelerdı adet dışında. yanı adet gunune gelmeden herhangı bır belırtın oldu mu ? gerçi herkesınkı değişio benım yengemde adet harıcınde hiçbir şeyu olmamış mesela ama olsun öğrenmek lazım deneyımlılerden bilmiyorumkismile

ayşem yaa nasıl bir sıkıntı aldı beni anlatamam yaniii jilet nasıl sürülecek kii yanii sonrası çok kötüüü olurr. bende sürmek istemiyorum ayyy napıcam yaaa kadın olmak ne zor yaaa

ayşe canımmm sen ne yapıyorsun bu ağda meselesini kafam çok karışdı yaaaa???? hiç aklıma gelmemişdi benim aağdanın zararlı olacagıı

canım deminde yazdıgım gibi durum vahim valla ne olucak bilmiyorum 12. hafta bitsin
gene sorucam doktora belkı yap bişey olmaz der bide şu var makasla kısaltın kıllar
enfeksiyon kapmasını engelliyo fln diyolar e alışmışız temiz temiz duramıyom ki öyle
off :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
ayşeee sen de hamılesın canm sen de hamılelık belırtılerını yazar mısın yaa

canım benim beirtilerim çok uyumamdı ve vücudum çok sıcaktı ben bile bunalıyodum yani

sıcaklıgından bide çok acıkmaya başlamıştım ama en büyük belirtim uyumaktı :)

bunun dışında göğüs büyümesi acıması fln bişey yaşamadım :) zaten implantasyon

kanamsı görmüştüm ben tahmin ediyordum hamiş oıldugumu :) adetim 2 gün gecmıstı

test yapmıştım çıkmamıştı 1-2 gün sonra tekrar yaptım çıktı :)

adet olmam gereken gün adet olcakmışım gibi belim bacaklarım ağrıdı ertesi gün hiç

ağrım yoktu :) şu an 11 hafta + 4 günlük hamişim :)

clemantine canım kırmızıları görmüşsün üzülme hayırlısı olsun

yeni tarihini vermek istermisin ekleyelim

kızlar akşam görüşürüz ben çıkıyorum baaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

hım anladım canım benım

ya ben anlamadım bende de bu ay acayıp bı beyaz akıntım oldu çok bulantım oldu. adetımın son gunu 2 şubat ıdı duzenlı çalıştık bu ay ama tabı hayırlısı umıtlenmıorum her ay çalışıoduk ama olmuyıodu.çok fazla gaz var bende.karnım şişio. bırkaç gundru kasıklarım ağrıo ama çok değil yanı ..bulantım da oluyordu.bılmıorum.1martta adet gunum umarım olmam ama umıtlenmek de ıstemıorum bakalım bayanssulusmile acaba bugun yapsammıkı test bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…