offfffffff dur yakim bi tane ne yapacağımı düşünürken:roflol:
zaten son gidişimdi ona bi hafta sonra başka bi doktora gidecem ii bi doktor arıyom o yüzden herşeyi sorayım diye
hu huuu olmaz oleeeeeeeeeeeee ne sıgarasıklava:
ilk önce kendınız için sonra da bebişlerinız için asla ve asla artık sıgarayı aklınıza getırmeyın mumkunse :dilcikar:klava: klava: klava::mymeka:
gerçekten öyleymiş.herşeyi düşünüyosun.dün sırtım çok ağrıyodu ctsi hava güzeldi ya yürüyim dedim yel girdi galiba bi yere,kas gevşetici vs süremiyoruz ya yakı alayım vurayım dedim yoksa işe gidemiycem baktım arkasında hamileler kullanamaz yazıyo almadım.çekerim de kullanmam.demek böyle bişey annelik.inşallah sen de sağ sağlim alırsın bebişini kucağına ayşem
ben bakıma muhtaç olduğu zamanlardan bahsettim aslında..
ona bakarsan kazık kadar adam olana kadar hatta ölene kadar
bir anne için evlat evlattır.
alkisalkisalkis Evet bak kesin görürsün 6 haftalıktır sıpaa
karasuuu kesin adet oldun mu sen anacımmmm?
Senay bak burayı bi incele çok faydalı sana yakın ve ii bi doktor bulabilirsin sanırım...
Belki sana yardımcı olabilir burası
Doktor ve Hastane Tavsiyeleriniz - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Oldum canımcım oldum, bugün 4. günüm, adet biter bitmez de ertesi günü yaramı yaktırmaya gidicem bakalım eyvahedigeldismile
beren nasıl bi süreç bu hayret sayfaya girince iştah patlması yaptım galiba.geleli yarım saat oldu galiba, 2 dilim bitter çikolata,3 tane bayram çikolatası,1 dilim kek,1 elma,2 biskrem yedim hala da yan masada açık biskrem paketi var gözüm onda.doymadım yani,birden bulantım geçti.ilk hamileliğinde nasıldı sigara içiyor muydun?ben tek tük içiyordum hatta hamile olduğumu bilmeden de içtim ama sonra tiksindim resmen,şimdi kokusu bile mide bulandırıcı geliyo.dün eşimin tshirt ü giydim şöyle oram buram evde kapansın üşümiyim diye sigara kokuyordu midem bulandı.sen de hamile kalınca en kötü bırakırsın inşallah
bakalım bizde o sıpa için sigarayı bıraktık geçende vurdu valla kafama aldım elime bi tane yaktım sonrada attım
sağol tatlım dur bi bakınayım ben :1hug::1hug:
merhaba kızlar nasılsınız??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
at at sen içme bizede bakma beren ve ben kaka kaka kaydirigubbakcemile3
:1hug:
merhaba iyiyiz sen naıslsın canım :)
Masallllahhh masalllahh burasi hamis doluymus
benimde muhtemel regl tarihim 3 mart ama hic beklemiyorum ins gelmez heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?