Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oyy baktımda lıstede basta ben kalmısım,sıradakı haber benden gelecek yani :) Heyecanlandım sımdıden...Hamişlerın yazılarını okudukca ıcım bı hos oluyor...

iyi akşamlarrr ben geldim..kızlar benim adetim daha gelmedi..ama hamiş olmadığım kesin kist için doğum kontrol hapı kullanıyorumya ondan..haplar bitincemi gelicek acaba 2 gün var hapın bitmesine.

senın ayın 21 ındeymıs cnm... genelde hapı bıraktıktan sonra gunun gecıkebılır normal cnm ama kesın bırsey de denemez cunku kuzenım bırakınca ılk gununde olmustu... Allah gönlune göre versın cnm benım...

canım benim cok sağol..2 ayıdr kullanıyorum hapı gecen ay beklemeden gelmişti.hayırlısı bakalım gelicektir elbet..seninde günün gelmiş sayılır..varmı herhangi bir belirti nasıl hissediyorsun kendini..:1hug:

arkadaşlar aedt günüm 2 gün geçti bende test aldım yaptım negetif çıktı ama testin son kullanma tarihine bakmak sonra geldi aklmıa ama kutunun içinde poşetin üzerinde sedece tarih buldum EXT09 2009 yazıyodu bu nedemek kullanma tarihi geçmişmi yani anlamdım ya yardım edin

iyi akşamlarrr ben geldim..kızlar benim adetim daha gelmedi..ama hamiş olmadığım kesin kist için doğum kontrol hapı kullanıyorumya ondan..haplar bitincemi gelicek acaba 2 gün var hapın bitmesine.

tatlım hap bittikten sonra, 2-3 içinde gelirler bende bi ara kullanmıştım...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Selam Milletttt Nerdesiniz ?

Daha yeni girdim eve çok çalıştım ama çok keyifliyim beee

Gögüslerım hassaslastı,adet sancılarına benzer sancılarım var.Bugun mıdem ve agzımın ıcı tadı berbattı bısey yıyıp ıcemedım,gaz cok ve akıntım hala devam edıyor ama bılemıyorum cnm ya,psıkolojık olmasından korkuyorum hayırlısı Allahtan ne dıyelım degıl mı?

Günaydın benim ballı bööööööööööööööööreklerim opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyup geliyorum yerimseniben beni özleyin anacıııııııııııııııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile

Teşekkür ederim hayatım, bi doktordan daha aynı şeyi duymak beni daha da rahatlattı, canımsın yaaa :1hug:
İnşallah Nisan ayı ikimizin de ayı olacak canım benim olumunekankayizsmile

aa yeni ögrendim canım geçmiş olsun,inş. hakkında hayrlısı olur...

İnşallah canımcım :Saruboceq: şu Martı bi atlatayım, Nisana bomba gibi giricem inşallah :lepi: doktorum bile siz daha yeni evlisiniz, bir aylık ayrılıktan sonra hemen patlatırsınız bi bebek dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar benim günüm iki gün geçmişti ve ben kan testi verdim
sonucum 41.78 çıktı
ne olduğunu anlamadım
sizce hamilemiyim değilmiyim
boş gebelk olabilirmi lütfen cevap yazın

hilalcim süper haber hamilesin:)boş gebelik yada dış gebelik olup olmadığını doktora gidince anlayabilirsin ancak..keseyi görürseniz ve ardından da kalp atışını duyarsanız tamamdır:)sen bide idrar testi yap orda da çıkarsa gözün aydın

Günaydın kızlar...bugün bir sürü duruşmam var fazla giremiycem

günaydın canım...kolay gelsin :)

günaydın :)

inşallah canım inşallah 1 aylık ayrılığın şerefine yani :) inşallah ama o bebiş gelsin varya

o bebiş ısır poposunu sen nerde kaldın he nerde kaldın diye kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla , sağlıkla inşallah

Hilalbebik Tebrikler!
Sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum. Kucağına alır içine çeke çeke koklarsın bebeğini inşallah.

slm kızlar benim günüm iki gün geçmişti ve ben kan testi verdim
sonucum 41.78 çıktı
ne olduğunu anlamadım
sizce hamilemiyim değilmiyim
boş gebelk olabilirmi lütfen cevap yazın

canım belliki bebişin yeni döllenmiş değerin eğer günaşırı 2 ye katlıyorsa problem yok

e değere göre hamiş gözüküyosun :) bebeiş büyüdükçe yerleştikçe artıcak değerin

zaten günün geceli daha 2 gün olmuş gayet normal bi değer :)

hayırlı olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…