senın ayın 21 ındeymıs cnm... genelde hapı bıraktıktan sonra gunun gecıkebılır normal cnm ama kesın bırsey de denemez cunku kuzenım bırakınca ılk gununde olmustu... Allah gönlune göre versın cnm benım...
iyi akşamlarrr ben geldim..kızlar benim adetim daha gelmedi..ama hamiş olmadığım kesin kist için doğum kontrol hapı kullanıyorumya ondan..haplar bitincemi gelicek acaba 2 gün var hapın bitmesine.
Selam Milletttt Nerdesiniz ?
Daha yeni girdim eve çok çalıştım ama çok keyifliyim beee
canım benim cok sağol..2 ayıdr kullanıyorum hapı gecen ay beklemeden gelmişti.hayırlısı bakalım gelicektir elbet..seninde günün gelmiş sayılır..varmı herhangi bir belirti nasıl hissediyorsun kendini..:1hug:
slm kızlar ben geldim..nasılsınız?
ben cuma günü doktora gittim tekrar adetin 4.günü de hormon testi yapılıyomuş o yüzden bugün gittim test yaptırdım birazdan sonuçları almaya gidicem...eşimden de test istediler onunkinide yaptırıcaz bu hafta. artık sonuca göre hareket edicez..inşallah hiçbir sorun çıkmaz...
karasucum bu yaktırma olayını sordum benim doktara ikisinin hiçbir farkı olmadıgını hatta yakmanın daha etkili bir yöntem oldugunu söledi ve hiçbir şekildede gebeliğe engel olmuyormuş...bence en iyi kararı vermişsin canım inşallah nisan ayı senin ayın olur :Saruboceq:
bu arada benim yeni regl tarihim 19 Mart benide listeye eklermisiniz:)
ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonuçları almaya gidiyorum..kendinize iyi bakın hepinizi koccaman öptüm hoşçakalın... opuyorumnanaktan
aa yeni ögrendim canım geçmiş olsun,inş. hakkında hayrlısı olur...
Günaydın kızlar...bugün bir sürü duruşmam var fazla giremiycem
İnşallah canımcım :Saruboceq: şu Martı bi atlatayım, Nisana bomba gibi giricem inşallah :lepi: doktorum bile siz daha yeni evlisiniz, bir aylık ayrılıktan sonra hemen patlatırsınız bi bebek dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar benim günüm iki gün geçmişti ve ben kan testi verdim
sonucum 41.78 çıktı
ne olduğunu anlamadım
sizce hamilemiyim değilmiyim
boş gebelk olabilirmi lütfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?