:sinifsinif:hadi ya hayırlısı böyleymiş demek ki.sonunda yaktırmaya karar verdin mi?çok şey konuşuldu ya burda zararlı dendi,yaktır denildi:uhm:
at at sen içme bizede bakma beren ve ben kaka kaka kaydirigubbakcemile3
KAKA BİZ KAKA BAKMA BİZE SEN :roflol: :roflol:
:1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canımcım valla iki ayrı doktora gittim, ikisi de aynı şeyi söyledi, benim yaram biraz ilerlemiş, henüz ilerlememiş yaralarda dondurma yapılıyomuş ama benimki daha ileri oyduğu için tek çare yaktırma dediler, yaktırmanın hiçbir zararı yok dediler, bunlardan biri üniv.de prof. diğeri de 20 yıllık baş hekim, deneyimlerine güveniyorum açıkçası, doktoruma da güveniyorum, yaktırıcam, asıl yaktırmaz da daha fazla bekletirsem daha çık yayılıp kısırlığa ozaman neden olurmuş, o daha kötü bence, yaktırıcam yani yerimseniben
:roflol: :roflol:
çok tatlı bunlar yaaa..eşime de göndericemhihoyyyt
Allah iilik versn canım bnm,bende çok şükür iyiym..bebek nasıl?:CüvCüv:
Canımcım valla iki ayrı doktora gittim, ikisi de aynı şeyi söyledi, benim yaram biraz ilerlemiş, henüz ilerlememiş yaralarda dondurma yapılıyomuş ama benimki daha ileri oyduğu için tek çare yaktırma dediler, yaktırmanın hiçbir zararı yok dediler, bunlardan biri üniv.de prof. diğeri de 20 yıllık baş hekim, deneyimlerine güveniyorum açıkçası, doktoruma da güveniyorum, yaktırıcam, asıl yaktırmaz da daha fazla bekletirsem daha çık yayılıp kısırlığa ozaman neden olurmuş, o daha kötü bence, yaktırıcam yani yerimseniben
kızlar ben yavaştan çıkayım artıkın hepinize ii akşamlar öpüyorum byeeee
tinkler bence dr. verdiyse en azndan ağrı kesici olanı içebilirsin
korkma o kadar bişi olmaz
gökçee canım bak 7gün var daha mide bulantısı için çok erken
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
çok kötu mıdem bulanıo bak yıne mafoldumben
kızlar tekrar selam ya ben kendımı kotu hıssedıyorum sızce ıceyımmı bu ılaçları cok kararsız kaldım ya...biri parol dıgerı rovagyl....hafıf atesım cıkmaya basladı yıne...dr umu aradım kullanabılırsın dedı ama pek de guvenemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?