Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Belli mi olur hayatım, Nisanda başlar başlamaz tutturabilecez mi bakalım, hem ameliyattan sonra cinsel ilişki en az 1 ay yasakmış, uzayabilir de yani, belki benimki de Mayısa kalabilir, hayırlısı olsun hayatım zemuszemus geç olsun, güç olmasın dimi olumunekankayizsmile

Hadi hayırlı olsun canım. zemuszemus İnşallah bu hayatındaki son operasyon ollur.
Eee,bu arada eşin ne dedi bu bir aylık NO EGZERSİZ :) muhabbetine şakkıdı Çatlar o bu ay kesin;alışık değil ya hani :roflol:

tesekkür ederım canım amın ınsallah suanda panık olmamız çok normal ınsan ıster ıstemez merak edıyor ınsallah sorunsuz geçer canım hepımızın

afiyet olsun canımmm...hadi bakalım hayırlısı olsun inş canım sağlıklı bol bebişli günler seni bekliyorr... opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

günaydın fatoşcum hoşgeldin :1hug:

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

günaydın :)

canım dert etme bu kadar hayırlısıyla hamişsin işte :) korkma düşünme :) herşey yolundadır inşallah

günaydın kızlaaarrrrr

günaydın :)

canım benım çok tesekkür ederım yaaa sen bırtanesın valla evet 1 kez denedım tatlım hersey vesıle işte canımcım sen mayısta dene bakalım darısı basına canım

Ya belki de vücut yapın spermelrin yerine ulaşması açısından o pozisyona uygundu ya da vesilesi preseed oldu veya ikisi birlikte kaydirigubbakcemile2 Önemli olan hatice değil artık Netice :lepi: Habri aldığından beri gözlerinin ışıl ışıl olduğunu görmek kısmet olmdı ama hissetmek bile ayrı güzel.

kızlar ben çıkıyorum
bana dua edin gelince size haber vercem

Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:

işte hersery vesıle canımcım Allah ım ol dedı oldu çok sukur tatlım evet çok mutluyum ama bır yanda da korkuyorum bır sıkıntı bır problem varsa dıye ınsallah hersey yolundadır canım yaaa

ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN

Pozitif düşün pozitif olsun;burda 'belirti yok' kuralından sonra gelen ilk kural bu değil miydi klava:
Gel yaaa Özledik valla gecede yoksun yavrum pembişiim dolanmış durmuş dün gece :sinifsinif:
Gece sohbetlerimizi özledim a.s

Ben de özledim yaaaa :çok üzgünüm: Ama sıkıntının % 99'unu bitirdim :jeyyar: Akarız gecelere yine :1hug: Su'yla geçen gece msnde karşılaştık bayağı lafladık ama Çiçeğimi de seni de göremedim ne zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…