günaydın nnnnnnnnnn
Karasu!Canım çok geçmiş olsun;bir operasyon geçireceksin sanırım bu ay.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Sen operasyondan istirahatlisin ben ara verdim;e kalanlarla başlarız çalışmalra :) Bu gidişle pek çalışma yapacak kimse kalmayacak benimle mayısa ama neyse :)))))
ay_she+, ipek26+, kontes26+, naneseker+, smart_girl
Hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan kahvaltıya geçmiştim, döndüm yerimseniben
Nasılsınız bakalım bugün? Ben süperim, randevumu da aldım, perşembe 2.30'da hsg ve yaktırma için gidiyorum inşallah :lepi:
aaa sende daha yeni hamişsin yani tebrik ederim canım :CüvCüv:hihoyyyt
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
allah nazarlardan saklasın
bakalım hakkımda neyse hayırlısı onu yaşayacağım
umarım bu imtahanı geçebiliirm
Smart olumunekankayizsmile
günaydın canım hoşgeldin...nasılsın bakalım bebiş nasıl?
Canım arkidişim nasılsın? opuyorumnanaktan Fırsatını buldum attım kendimi buraya :)
ay_she+, ipek26+, kontes26+, naneseker+, smart_girl
Hoşgeldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan kahvaltıya geçmiştim, döndüm yerimseniben
Nasılsınız bakalım bugün? Ben süperim, randevumu da aldım, perşembe 2.30'da hsg ve yaktırma için gidiyorum inşallah :lepi:
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
inşallah kızlar sizede haber veririm mutlaka
sizce düşükmü
ben iki gündür okluyorum
kimininki çok ama çok yğksek çıkmış
bazılarınınki ise benimkinden bile düşük ama sonra ilerlemiş
dün doktor çoık erken gelmişsin falan dedi
zaten çok gıcık oldum doktora
kanda bakmak istedim hayır dedi daha erken dedi
dün elime sonucu aldığımda ağlamaya başladım
çünkü haftasına göre ve yumurtlama gününe göre normal gibi gözüküyo
umarım iyi haberlerle gelirim
günaydın kızlaaarrrrr
canım benım çok tesekkür ederım yaaa sen bırtanesın valla evet 1 kez denedım tatlım hersey vesıle işte canımcım sen mayısta dene bakalım darısı basına canım
günaydın fatoşcum hoşgeldin :1hug:
günaydın :)
Hadi hayırlı olsun canım. zemuszemus İnşallah bu hayatındaki son operasyon ollur.
Eee,bu arada eşin ne dedi bu bir aylık NO EGZERSİZ :) muhabbetine şakkıdı Çatlar o bu ay kesin;alışık değil ya hani :roflol:
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın bebeiş iyidir sanırım göbüşümde ne yapıyor daha bılmıyorum yanıııkaydirigubbakcemile2
Ya belki de vücut yapın spermelrin yerine ulaşması açısından o pozisyona uygundu ya da vesilesi preseed oldu veya ikisi birlikte kaydirigubbakcemile2 Önemli olan hatice değil artık Netice :lepi: Habri aldığından beri gözlerinin ışıl ışıl olduğunu görmek kısmet olmdı ama hissetmek bile ayrı güzel.
Pozitif düşün pozitif olsun;burda 'belirti yok' kuralından sonra gelen ilk kural bu değil miydiBelli mi olur hayatım, Nisanda başlar başlamaz tutturabilecez mi bakalım, hem ameliyattan sonra cinsel ilişki en az 1 ay yasakmış, uzayabilir de yani, belki benimki de Mayısa kalabilir, hayırlısı olsun hayatım zemuszemus geç olsun, güç olmasın dimi olumunekankayizsmile
Gel yaaa Özledik valla gecede yoksun yavrum pembişiim dolanmış durmuş dün gece :sinifsinif:
Gece sohbetlerimizi özledim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?