Kullanabilirim diyorsan tabiki al;sonuçta arkadaşlar kullandığına göre çok kimyasal bişey değil bu.HERGÜN ARTIYOR ŞU PRESEED HAMİLELERİ YAA.BENİMDE YAVAŞ YAVAŞ AKLIMA YATMAYA BAŞLADI aklinialirimsmile BENDE Mİ ALSAM NAPSAM boshayallersmile
Pozitifim kız zaten, operasyon için gerçekten çok pozitifim ama sonrasında da hemen olsun diye kendimi çok kaptırmicam sadece, hayırlısı nezamansa ozaman gelir inş. Ben sadece seni yalnız bırakmam belki dedim kötü bişe demedim ki ama bilmiyorumkismile
günaydın canım :)
hamdolsun iyiyim ama 2 gündür bulantılarım çok feci gece bile uykumdan uyanıyorum
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
heryer herşey kokuyo öeeğğ
e-mail adresine gerek yok ki kafamçokkarıştı ben google da smart_girl yazıyorukafamçokkarıştım yanına kadınalr kulübü bile demeden sadece kadın dahi desem karşıma burası çıkıyooo kafamçokkarıştı
Alışmam zor olacak sarılale ve kontese ama çalışacağım hihoyyyt
Bu arada nasılsın iyisindir umarım?
iyi canım ne olsun ne zamandır senle görüşemiyorduk ...listede yine adın yok noldu...senın gününe daha vardı...benım ıyı gıdıyo en son muayenede hareketlerını gordum bebegın sımdılık bı sorun yok allaha sukur
günaydın canım ıyıyız sen nasılsın bakalım
canım benım dene denemekten zararın olmaz belkıde faydası olacak yanı vesıle olacak belkıde
Beni yalnız bırakıııınnnnnnn :gitme: Yalnız kalmak istiyorum;nasıl replik ama :roflol:
canım beni herkes ve tüm müşterilerim o nickden biliyordu bende yazdığım an bu sayfalar çıkıyo karşıma hemde en kötü sohbet anları düşün artıkk neyse ya aman yemişim boşver anlayan anladı zaten kaydirigubbakcemile3
iyiym canım benim benimde kafam karışık biraz dün kızlar yardım etti allahtan
doktora gittim 4 haftalık dedi benim ticker oldu 6 haftalık kızlarda yanlışdır dr dedikleri dediler bakalım haftaya yeni doktoruma gidecem inş bulabilirsemm:1rolleyes:
seninde yoğunluk bitmiş oh be sevindim yalnız sen olmayınca gece muhabbetide yok ha burda sabahları geçmişi okumak kolay oluyokaydirigubbakcemile3
Günüme daha yoktu be canımcım :) Günü geldi oldu ve bitti.Hani görev yeri eş duurmundan burası ya bebek de eş durumundan ertelendi :roflol: E,haliyle Mayıs'a kadar beni böyle idare edin.Hehe işin komik yanı sizin kocaman kocaman popolarınız olmaya başladığında ben hala genç kız gibi görüneceğim :roflol: :roflol:
günaydın :)
Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:
ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN
Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab
Günüme daha yoktu be canımcım :) Günü geldi oldu ve bitti.Hani görev yeri eş duurmundan burası ya bebek de eş durumundan ertelendi :roflol: E,haliyle Mayıs'a kadar beni böyle idare edin.Hehe işin komik yanı sizin kocaman kocaman popolarınız olmaya başladığında ben hala genç kız gibi görüneceğim :roflol: :roflol:
smart sarılalaye dikkat ettinmi
sarılale
emekli
adana
erkekmiş guyaaaa
canımyaaaa acayıp sevıyorum senı bayılıyorum su sözlerıne Allah ım ınsallah senıde guldursun hep
ay-she canım bulantıların devam ediyomu allahtan benım coktan gectı ...cok zor oluyo ya yemek yapması onu yemesı...ama az kaldı ...3 ay bı bıtse ondan sonra rahatız
Ben de özledim yaaaa :çok üzgünüm: Ama sıkıntının % 99'unu bitirdim :jeyyar: Akarız gecelere yine :1hug: Su'yla geçen gece msnde karşılaştık bayağı lafladık ama Çiçeğimi de seni de göremedim ne zamandır.
Esasında benim işim bitti müfettişlerle ama hala okuldalar yarın akşam toplantı yapıp ayrılacaklar.:lepi:
Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab
Emekli ve ocuk düşünğyor sempatiksalakcinni Tıpta mucize olacak akannehir Fatoşum yaptı yine yapacağını hihoyyyt
Beni topiğin gevezesi mi ilan ettin sen şimdi kaşla göz arası :roflol:
Evet geçmişi bi okuyup geleyim diyor sabah topiğe giren arkadaşlar .Eskiden olsa neyse sayfa çoktu da şimdi dediğin gibi iki dakika falan sürüyordur herhalde :dilcikar:
Sağlıklı olsun da 4ü 6sı fark etmez;bir burç kayar o kadar :lepi:
NAYYIIIIRRRRRR NOLAMAZ yapma NALANNNNNN sempatiksalakcinniBırakmaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim olacaksınya benimsin ya toprağın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben yanlıs hatırladım o zaman..hayırlısı olsun arkandan kovalayan yok ya...evet o popolar buyudu bıle bırak popoyu bel kalınlastı ya kutuge benzemeye basladım bır de bu donem ara donem ya en ıgrencı hanı ne hamıle ne degıl:)gercı su an bebek 2.5 aylıkmıs toplam da ıkı kılo aldım umarım hep bole devam eder ya...
:1rolleyes: Günaydın şeker...Okudum ama tam hakim olamadım konuya anlat bakalım nedir şu tüp bebk olayınız sizin?Nasılsa bir çocuğun var ;şimdi kendine hem o kadar masraf çıkarıp hem de o kadar hastanede sürünmene değer mi?Yerinde olsam akışına bırakırdım ben ya....Olursa başımın üstüne ,olmazsa canjı sağolsun şeklinde düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?