Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:
evet aslında çok doktor gezdim
klomen çatlatma iğnesi falan ama olmadı
bu ay hiçbirşey düşünmedim
kendime dinlenme ayı vermiştim :)))))
aşılama yada tüp bebek yaptırmadım ama eşim istemedi
daha erken diye
geriside malum sonuç ortada yine sebepsiz yani:)))))))
bu ay hiç bişi yapmadım ne kür bişey sadece preseed kullandım
smart_girl kullanıcısından alıntı
gittimi müfettişler ???
ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN
Onu hiç sorma valla, şimdiden kara kara düşünmeye başladı napıcam ben bir ay diye bilmiyorumkismile ben de dedim merak etme sen, illa da tünele girmen gerekmiyo ya, bakarız bi çaresine :kedi: :kedi: :kedi:
Hımmmmmmmmmmmmmm dedi başladı fantazi dünyasını genişletmeye yine :roflol: :roflol: :roflol:
Bir preseed hamişi daha :roflol:
işte hersery vesıle canımcım Allah ım ol dedı oldu çok sukur tatlım evet çok mutluyum ama bır yanda da korkuyorum bır sıkıntı bır problem varsa dıye ınsallah hersey yolundadır canım yaaa
ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
Güüüüüünaydınnnn Gençlikkkkkkk :lepi:
Nasılsınız Cümletennnnsengözlerimebaksanab
günaydın canım nasılsın
HERGÜN ARTIYOR ŞU PRESEED HAMİLELERİ YAA.BENİMDE YAVAŞ YAVAŞ AKLIMA YATMAYA BAŞLADI aklinialirimsmile BENDE Mİ ALSAM NAPSAM boshayallersmile
Amin canımcım inşallah öyledir.Neden yolunda olmasın ki hem değilmi ama...Ben eminim sağlıklı bir hamilelik geçireceğine.
günaydın canım nasılsın nasıl oldun bıraz daha ıyımısın
Tinker'ım günaydın hihoyyyt Nasılsın?Ben aynı bildiğin ibi hhihoyyytiçbir değişiklik yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?