Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ayşecik sıkma canını bitanem, hepsi geçecek biliyosun, hepsi meleğin için

evet 12. hafta bitse geçse azalıcak belkıde....bende sabah uyandıgımda dişetlerim
kanıyo....ben süt içiyorum peynırde yiyorum ama normaldede kalsiyum ihtiyacım vardı
zaten benim....
boğazlarımı üşütmedim 2 gündür hiç bişey yiyemeden istifra ediyorum e midede bişey yok
su gelıyodu hep kan geldi bugun galiba boğaızmda tahriş oldu kan ondan geldi diyorum
başka bi sebebi olamaz heralde
anniş olmak kolay değil sabredicez ama işte zorluyo baya :sinifsinif:

evet ama dediğim gibi hem yaşa bakıyolar hemde 2linin sonucuna. ona göre gerek görmüyolar korkma sağlıklıdır bebeğin allahın izniyle:1hug:

evet ama dediğim gibi hem yaşa bakıyolar hemde 2linin sonucuna. ona göre gerek görmüyolar korkma sağlıklıdır bebeğin allahın izniyle:1hug:

saol canım ya içime su serptin valla.kayboldun biz de sus pus olduk sen yokken.boshayallersmile

saol canım ya içime su serptin valla.kayboldun biz de sus pus olduk sen yokken.boshayallersmile

Klimacılar geldi bakıma.. odada deildim canım
zaten benimde keyfim yok bugün
başım ağrıyo gözlerim ağrıyo novalgin içtim 2tane
bakalımbenneyaptımki

Klimacılar geldi bakıma.. odada deildim canım
zaten benimde keyfim yok bugün
başım ağrıyo gözlerim ağrıyo novalgin içtim 2tane
bakalımbenneyaptımki

ayy baş ağrısı da çekilmiyoo.her yerim ağrısın başım ağrımasın.tüm fonksiyonlar duruyo yani.Allah kolaylık versin berencim geçmişler olsun.

naneşekerin sonuçları nolmuş yaa..geçmişi okuyamadım bi türlü..biraz yoğun...

hoşgeldin canım
neden geçmediki hala yavvv

üzülüp ağlayınca böyle oluyorum canım
ancak uyumam lazım geçmesi için
burda da uyunmaz ki :1closedeyes:
eşime söylicem bana bi tane uyku odası yaptırsın kaydirigubbakcemile3
oğlum uyuyo şimdi 1saat sonra uyandırcam giderim eve
hoş eve gitsende iş var ütü yapmam lazımmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı
nefffretttttt yaa akannehir

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hamile olduğumuzu kan testinde nezaman idrarda ne zaman öğrenebiliriz cevap yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hamile olduğumuzu kan testinde nezaman idrarda ne zaman öğrenebiliriz cevap yazarsanız sevinirim

hoşgeldin Sanem.kanda hemen öğrenirsin,idar biraz daha geç çıkar 1 hafta falan beklemen lazım sanırım.benim kanda adetimden 1 sonra çıkmıştı hem de ii bi değerde.

ayy baş ağrısı da çekilmiyoo.her yerim ağrısın başım ağrımasın.tüm fonksiyonlar duruyo yani.allah kolaylık versin berencim geçmişler olsun.

ay evet ipek ya benimde öyle.. Elim kolum kalkmıyo sanki

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hamile olduğumuzu kan testinde nezaman idrarda ne zaman öğrenebiliriz cevap yazarsanız sevinirim

canım kan testini adetine 4-5 gün kala yaptırabilirsin çıkar..
Idrar biraz değişik. Adete 3gün kala çıkanda var çıkmayanda
adeti gecikip çıkmayanda var çıkanda
hayırlısı olsun canım

hoşgeldin Sanem.kanda hemen öğrenirsin,idar biraz daha geç çıkar 1 hafta falan beklemen lazım sanırım.benim kanda adetimden 1 sonra çıkmıştı hem de ii bi değerde.

Hoşbulduk hastalığım bu ayın 26 sında ama adetlerimde düzensiz eşimle konuştum bugün ozaman git sağlık ocağında test yaptır dedi gittim kan testi yapmıyormuşlar idrar içinde 7 gün geçmesi gerekir dedi ne yapmalıyım

ay şimdi bende onu düşünüyordum biraz ağırlaşsam yatcak yer yok diye bizde oda varda adam akıllı şöyle yatacak koltuk yok
canım ütü hiç sevmediğim bişe zaten birikinvce en az 2 saatini alıyo insanın
bende her sabah eşime lazım olanı ütülüyorum bu aralar yoksa hiç çekemiyom valla

aplacım niye ağladın ya takip eidyorum ama arada bişey mı kaçırdım farketmedım kafamçokkarıştı

Adetlerim düzensiz ama bu ayın 26 sında hastalanmam gerek diğer aya göre ne yapayım

yavrucum koltuk olsada yatamassınki hadi kapıyı kilitledin yattın bi müşt. gelse acil
kalkmak zorundasın sersem sersem ayıp olur :bbo: bu halde kaydirigubbakcemile3

aplacım niye ağladın ya takip eidyorum ama arada bişey mı kaçırdım farketmedım kafamçokkarıştı

yok güzelim önemli bişi deildi işyerinde sıkıldım iyiyim şimdi
bide baş ağrım geçse 2novalgine geçmezmi bu meret ya
ama biliyorum huyumu uyumam lazım anca geçer :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…