ben çok fenayım ya şimdi gene istifra ettim bişey yokkı mıdemde bide kan geldi
korktum mafoldumben ama snaırım boğazımda geldi boğaızm çok acıyo ööle oturuom
yesemmi yemesemmi diye kara kara düşünüyorum :sinifsinif:
canım ya az kaldı bulantı krizlerinin bitmesine ondan sonra bebişin mola verecek.benim de dünden beri dişlerim ağrıyo ama nasıl bi ağrı sorma gitsin böyle alt dişleri söküp alsalar da rahatlasam soda içip bekletiyorum orda biraz uyuşsun diye bu esnada da tel bağlanmasın diye dua ediyorum.sanırım benim de kalsiyum eksikliği baş gösterdi,günde 1 küçük su bardağı ancak içiyordum süt,yetmedi demek ki bi de peynir olayı sabah kahvaltılarında sakat tabi.neyse bugün 2 fincan içtim süt de biraz ağrılar hafiflesin.sabretcez ayşe yapcak bişey yok her gün yeni bişey çıkıyo bebek büyüdükçe daha çok çıkıyo demek ki.sen de hasta mısın,öksürük falan mı oldun da boğazın çok yıprandı kuzucuk?
ben doktoruma söyledim bana 3 lü yap dedim.gerek yok senin riskin yok dedi 2 li normal çıktı.bi arkadaş var 37 yaşında amniyosentez istememiş doktor imza almış kendi isteğimle red ediyorum diye ayrıntılı ultrasona sevk etmiş,ona gönder dedim gerek yok ben bakıyorum onun yaş riski vardı dedi.ben kendim hastaneye gittim geçen hafta ayrıntılıya girmek için çok geç dedi bu haftada ayrıntılı yapılmaz dedi.
evet ama dediğim gibi hem yaşa bakıyolar hemde 2linin sonucuna. ona göre gerek görmüyolar korkma sağlıklıdır bebeğin allahın izniyle:1hug:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim opuyorumnanaktan
saol canım ya içime su serptin valla.kayboldun biz de sus pus olduk sen yokken.boshayallersmile
Klimacılar geldi bakıma.. odada deildim canım
zaten benimde keyfim yok bugün
başım ağrıyo gözlerim ağrıyo novalgin içtim 2tane
bakalımbenneyaptımki
Ayşecik sıkma canını bitanem, hepsi geçecek biliyosun, hepsi meleğin için
Klimacılar geldi bakıma.. odada deildim canım
zaten benimde keyfim yok bugün
başım ağrıyo gözlerim ağrıyo novalgin içtim 2tane
bakalımbenneyaptımki
hoşgeldin canım
neden geçmediki hala yavvv
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hamile olduğumuzu kan testinde nezaman idrarda ne zaman öğrenebiliriz cevap yazarsanız sevinirim
ayy baş ağrısı da çekilmiyoo.her yerim ağrısın başım ağrımasın.tüm fonksiyonlar duruyo yani.allah kolaylık versin berencim geçmişler olsun.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hamile olduğumuzu kan testinde nezaman idrarda ne zaman öğrenebiliriz cevap yazarsanız sevinirim
hoşgeldin Sanem.kanda hemen öğrenirsin,idar biraz daha geç çıkar 1 hafta falan beklemen lazım sanırım.benim kanda adetimden 1 sonra çıkmıştı hem de ii bi değerde.
üzülüp ağlayınca böyle oluyorum canım
ancak uyumam lazım geçmesi için
burda da uyunmaz ki :1closedeyes:
eşime söylicem bana bi tane uyku odası yaptırsın kaydirigubbakcemile3
oğlum uyuyo şimdi 1saat sonra uyandırcam giderim eve
hoş eve gitsende iş var ütü yapmam lazımmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı
nefffretttttt yaa akannehir
üzülüp ağlayınca böyle oluyorum canım
ancak uyumam lazım geçmesi için
burda da uyunmaz ki :1closedeyes:
eşime söylicem bana bi tane uyku odası yaptırsın kaydirigubbakcemile3
oğlum uyuyo şimdi 1saat sonra uyandırcam giderim eve
hoş eve gitsende iş var ütü yapmam lazımmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı
nefffretttttt yaa akannehir
ay evet ipek ya benimde öyle.. Elim kolum kalkmıyo sanki
canım kan testini adetine 4-5 gün kala yaptırabilirsin çıkar..
Idrar biraz değişik. Adete 3gün kala çıkanda var çıkmayanda
adeti gecikip çıkmayanda var çıkanda
hayırlısı olsun canım
ay şimdi bende onu düşünüyordum biraz ağırlaşsam yatcak yer yok diye bizde oda varda adam akıllı şöyle yatacak koltuk yok
canım ütü hiç sevmediğim bişe zaten birikinvce en az 2 saatini alıyo insanın
bende her sabah eşime lazım olanı ütülüyorum bu aralar yoksa hiç çekemiyom valla
aplacım niye ağladın ya takip eidyorum ama arada bişey mı kaçırdım farketmedım kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?