Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beren hanım beren hanım...hiç seslendiğin yok bakıyorumda...kan vermişsin.inş herşey yolundadır falan...hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç...ancak azarlamayı bilirsin... :dilcikar: :dilcikar:

kuşum öle bana daha zor geliyo hani giyeceğini ütülemek daha zor
hazır olsun istiyorum ben askıdan al giy.
ama bazen ütüleyemediğim zaman sadece oğlanın pantolon gömleğini
ayak üstü ütülüyorum. alışkanlık edinirsem bunu zor benim için
sabahın 6.30 unda kalkıyorum çünkü. burnumun ucunu göremiyom :bbo:

bebişim olunca diycem..bi beren teyzen vardı...dominantın tekiydi çocuğum diycemm..bana az çektirmedi diycem... :dilcikar: alsanaalsanasmile

beren hanım beren hanım...hiç seslendiğin yok bakıyorumda...kan vermişsin.inş herşey yolundadır falan...hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç...ancak azarlamayı bilirsin... :dilcikar: :dilcikar:

:bbo: kan mı :bbo: ben mi :bbo: niye vermişim biliyomusun :bbo:
ben bilmiyorum da :bbo:
kız delii karıştırıyosun kan man vermedim ben :roflol:
şekerim pek burda deildim bugün zaten.. bi ara klimacılar geldi
yemek yedim derken saat geçmiş valla. başımda ağrıyo canımcım
kusurabakma selam vermemişsem :1hug: opuyorumnanaktan

hımm iyi o zaman
2 novalgin üst üste mı aldın akannehir ben alsam varya bayıltır beni he
vücudum alışkın değil ilaca boshayallersmile

Olası yumurtlama günü hesaplayıcılarını aklıma geldikçe giriyorum ama adet düzensizliğinden hesaplamıyor canım aslında bu ay bukadar heveslenmemin nedeni göğüslerim farkedilecek kadar biyüdüler kahverengi olan yer biraz koyulaştı ve etrafı mavi tamarlarla belirgenlişti ve de çoğaldı normalde sağ kasığımda ağrım olurdu be sefer göbek hisasında solda oluyor bel ağrılarım var yatınca mide bulantılarım oluyor ve eşimle birkaçgün önce birlikte olduğumuzda vajinada yumuşama olduğunu daha önce böyle bişey olmadığını söyledi ve bunlar hamilelik belirtilerini gösteriyor ama psikolojikmibilmiyorum

bebişim olunca diycem..bi beren teyzen vardı...dominantın tekiydi çocuğum diycemm..bana az çektirmedi diycem... :dilcikar: alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol:
bende dicemki bak çocum bu anan varya bana az işkence çektirmedi beni hiç dinlemedi dicem sen gel benim çocuğum ol dicem :roflol: :roflol:

:mymeka: aşıksın galiba..ben kan verdim..hani senin bana demen gerekiyodu..kan verdin..nasılsın falan..neyyse... :dilcikar:

hımm iyi o zaman
2 novalgin üst üste mı aldın akannehir ben alsam varya bayıltır beni he
vücudum alışkın değil ilaca boshayallersmile

bünye zayifsa dokunur ağrı kesiciler..
1 saat arayla aldım işin kötüsü şimdi d.kontrol hapı saatim. onuda içtim
bana çok dokunuyo bu hap. aynen böle geziyorum kafamçokkarıştı
az kaldı 1hafta sonra biticek ilaç şükür..

canım aslında şu var
adet belirtilerinden farklı bişiler oluyosa hamile olma şansın var
ama bazen hiç belirtide olmuyo hamile oluyolar
bazen herşey aynı diyolar hamile oluyolar
ne desem yalnış olur canım
inşallah hamilesindir :1hug:

haklısın da zaten ben uyusam nöbetçi var burda kardeşim kaydirigubbakcemile3
bekarken bende babmlarla geliyordum sabah işe saat 6 da düşün bi uyuyordum burda 8,30 a kadar ama tekken işçiler gelirdi suratlarına bakmazdım sersem olduğumdan :)

ya bende bu aralar yapıyom zaten yoksa sevmem biriktirmem bile zamanım olunca azda olsa hemen yapar kaldırıımda üşeniyom bu aralar eşimde takım elbise giymeyi bıraktı bayadır arada takılıyo bi kot bi bi gömlek onlarda kolay ütüleniyo yoksa sabah uyku sersemi kumaş pantolon ütülesem neler gelmezki pantolonun başınakafamçokkarıştı

:mymeka: aşıksın galiba..ben kan verdim..hani senin bana demen gerekiyodu..kan verdin..nasılsın falan..neyyse... :dilcikar:

ben de beren gibi anladım valla bak şimdiaklinialirimsmile

bende öyle anladım ne biliyim :roflol:
güzelim gerçekten başım çok ağrıyodu
ayrıca prolaktin kan tahlillerini rutin yaptırdığın için:1hug:

bu konuda en şanslı benim galiba, eşim bi tek düğünlerde bi de önemli toplantılarda giyer kumaş,gömlek falan.eskiden yastık kılıflarına kadar ütülerdim,şimdi hamilelik bahanesi en son 1 ay önce ütü yapmışımdır:lepi:

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşey danışacakktım bana yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay oldu adet düzensizliği başladı bende. şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı var.bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm?????.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…