dua etseniz ya bana... bilmiyorumkismile
canımcım gökçe söylemiş ben pek gitmiyorum artık benim sir ağda makinam var evde :)) ama istersen araştırabilirim bizim çevre de güzellik salonu çok gökçe'nin dediği yere bakta olmazsa bulurum ben yerimseniben
:lepi: :CüvCüv:
epilasyon aletini bikini bölgesinde nası kullanıyosun ya ööö çin işkencesi gibi kafamçokkarıştı
ağda en temizi ama o kağıt ağda bantlarının işe yarayacağını sanmıyorum şimdi
kuvvetlenmiştir ordakı kıllar ağda bile zor alıyo inşallah alır ağda bantları :)
üst taraf sorun değilde kasık hani narin yerler var ya iç tarafta oralardan korkuyorum ben
alınca bişey olurmu diye yoksa üst tarafı kolay :)
he birde kuaföre git ağda yapmayı düşünürsen çünkü onlar en kolay şekilde alıyolar
ve acıtmıyolar bile evde kendi başına yapma hamile hamile çok çekersin fln bişey olur
morartırsın onlar usturuplu yapıyo :) biliyolar olayı :) hatta benım gittiğim kuafördekı kız kuaförlük
okulu okuyormuş çok şaşırmıştım hersey hakkında kesın net bilgi verıyo
içini rahatlatıyo insanın hemde onların ağdası farklı çok sağlam yapıştımı bırakmıo
valla
ben iyiyim tatlım oda iyidir umarım sen nasılsın bakalım
bende aldımda ama yapamadım bi türlü heryerim yapış yapış oldu kullanamadım makineyi... saol canım ben bi gökçenin dedigi yere gideyim bakalım inşallah bende memnun kalırım çok saol canım benim... :1hug:
:lepi: :CüvCüv:
epilasyon aletini bikini bölgesinde nası kullanıyosun ya ööö çin işkencesi gibi kafamçokkarıştı
ağda en temizi ama o kağıt ağda bantlarının işe yarayacağını sanmıyorum şimdi
kuvvetlenmiştir ordakı kıllar ağda bile zor alıyo inşallah alır ağda bantları :)
üst taraf sorun değilde kasık hani narin yerler var ya iç tarafta oralardan korkuyorum ben
alınca bişey olurmu diye yoksa üst tarafı kolay :)
he birde kuaföre git ağda yapmayı düşünürsen çünkü onlar en kolay şekilde alıyolar
ve acıtmıyolar bile evde kendi başına yapma hamile hamile çok çekersin fln bişey olur
morartırsın onlar usturuplu yapıyo :) biliyolar olayı :) hatta benım gittiğim kuafördekı kız kuaförlük
okulu okuyormuş çok şaşırmıştım hersey hakkında kesın net bilgi verıyo
içini rahatlatıyo insanın hemde onların ağdası farklı çok sağlam yapıştımı bırakmıo
valla
o ne makinası yav ben hiç duymadımmm
alıştım ben acı yok da yapamıyoz işte şimdi malum
ben ağdayı becerememki zaten kendim mecburen gidecez bizde emin ellerekaydirigubbakcemile3
evet canım biraz zor yani en güzeli kuaföre gitmek aslında..sen bi git bakalım işallah güzeldir..
rica ederim canım benim opuyorumnanaktan
ya ben makinayı sadece bacaklarımda kullanıyorum geri kalan hep ağda zaten
hormonlarım sağolsun çok az kıl var bende :lepi: bacağımın dizden üstünde hiç yok
dizaltındada hem sarı hemde çok seyrek :lepi: bunun için çok şükrediyorum
bıyık bile senede 1 kere çıkıyo bi arkadaşım var kız alıyo ama nasıl kökleriylemı alıyo ne
1,5 sene çıkmamıtı bi kere ona aldırdım yuh dedim nan napiyosun dedim kaydirigubbakcemile3 öyle bişey ama inanamazsın yaa nası alıyo kız hala şaşırıyom bak
inşallah canım eşine dogum gününde en güzel hediyeyi verirsin...yumurtlama günlerini kaçırmadan düzenli çalışırsak inşallah bebeişlerimize kavuşuruz dualarımız seninle... :1hug:
hamileyken ağda yapmak çok zor gerçekten eğilemiyorsun bile zaten.ama ben hiç gitmedim malum bölge için ağdacıya,utanırım yani.o yüzden 15 günde bir bant,ağda hangisi olursa olduğu kadar alıyorum,bu durumda birikmemiş oluyo,acımıyo,çok zaman almıyo.öncedne ben de bant kullanırdım ama hamilelik zamanında ancak ağda alıyo.epilasyon aletleri de batık çıkartıyo diye hiç kullanmadım ben.bi de ağda sanki deriyi de temizliyo parlıyosun ağdadan sonra
ben bır sorum olacaktı yardımcı olursanız sevınırım benım en son adetım 17 ocak 2010 du benım bır kızım var ama kızımda boyle belırtı falan gormedım sıze sormak ıstedım subatın 20 de 2 gun sıyah kahverengı gıbı kan geldı ama az az oyle normal adet gıbı degıl 3. gun hahıf pempe geldı sonrakı gunde haıfıf sulu kahverengı gıbı lekenme oluyor sızce bu hamılelık belırtısımı benım ılk gebelıgımde boyle olmadıda ondan soruyorum bıde ne zaman tahlıl yaptırayım bıraz daha beklıyeyımmı adet olurum belkı bıde ıstedıgım bır gebelık degıl ama bu ay bazı supelı durumlar oldu o yuzden degılımmı acaba bılmıyorum sıze bır sorayım dedım
Günaydın Gençlikkk :lepi: hihoyyyt
inşallah canımm..bu ay sorun olmazsa hormonlarda yumurta takibide yaptırırsam inş...eşim uzakta gerçi ama..çağırırım günü birlik gelir..banane...kaydirigubbakcemile3 yerim onu... :kedi:
her yerini alsa ya arkadaşın sadece bıyık mı çıkartmıyo:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?