Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saol canım benim inşallah...ewet kıyamam ben ona :1hug:

teşekkur ederım cnm benım opuyorumnanaktan bu aralar çok uyuyorum ben yaaa sanırım uşuttum bıraz halsızlığım hat safada anlayacağınız :1hug:

aman canım kendine çok dikkat et havalara aldanmamak lazım...kadın için çok önemli bu...helede yalın ayak dolaşmak bütün yumurtalıkları çok etkiliyor... ne kadar havalar güzel olsada giyime dikkat etmek üşütmemek lazım canım...

ayşe bende merak ediyorum ben hiç kendi başıma ağda yapmadımda epilasyon aletinide kullanma dedi dr.bende kağıt ağda bantlarından aldım onu deniycem

Uyku dedin de benim de acaip uykum var ya.neden doyamıyoruz şu uykuya

canm benm valla nıormalde çok uykuyu seven bırı değilim ama sanırım bu aralar yoruluyorum gerçi hep çok yoruluyorum gerçekten gençlerle uğraşmak laf anlatmak çok zor bu yıl baya yoruldum hatta ....bır kaç gundur de baya uyuyorum yanı akşam 9 da yatıorum sabah 8 de uyanıorum bayanssulusmile belkı bıraz uşuttum onun da vermiş olduğu halsızlık olabılır bakalım ahhhhhhhhhhhh keşkem hamıle olsam dıorum ama nerdeeeeeeeeeeeee bu ay da umıtlenmıorum ne zaman hayırlıysa o zaman olur ınşallah ama taz zamanda olur ınşallah kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

su'cum ordamısın? ya bişey sorcam sana hazır agda konusu açılmışken:) sende ankaradasın ya...bildigin güvenilir hijyenik bi güzellik salonu varmı agda yaptırmak için?

yumurtalıkları etkılıyor mu :uhm: valla annem her defasında bana tlfnda bunu soyluyor ama ben aldrmıyordum meğer doğruymuş. evımız çok sıcak terlık gıymek dahı ıstemıorum annnem de sureklı terlık gıy dıyıp duruyo kadıncağız doğru dıyormuş meğersem her zaman anne sozu dınlenmelı yıne yıne anladım bak

su'cum ordamısın? ya bişey sorcam sana hazır agda konusu açılmışken:) sende ankaradasın ya...bildigin güvenilir hijyenik bi güzellik salonu varmı agda yaptırmak için?

canım su ya sordun ama bıldığım harıka bı yer var. kızılayda ızmır cad sakarya ya bağlayan köpru var yha hatta mavı jeans var bınanın altında işte orada AYŞEGÜL GÜZELLİK MERKEZİ var kı en önemlisi harıka tıtız ıkı bayan ve ıkısı de çok gençler ve temızler randevulu çalışıorlar ama yarına falan bulursun randevu kesın epilasyon falan da yapıor çunku ama cıdden harıka :1hug:

kesinlikle canım ev ne kadar sıcak olursa olsun çorap giymesende mutlaka terlik giy taşa tahtaya basma sakın..kadınlar için çok önemli bu...
bende hiç sevmezdim ama baktım herkesden uyarı alıyorum şimdi en azından terlik giyiyorum ayagıma...sende giy bence... yerimseniben

kızlar ben kaçıorum öğleden snra dersım bıtınce gelıcem yanınıza sızı kocamancana öpüyorum zemuszemus

şimdiki gençlerle uğraşmak çok zor gerçekten gün geçtikçe de zorlaşıyor.ama beterin benteri var bence senin işin çok iyi.bir de sabah 8 aksam 6 kesintisiz 10 saat çalıştığını düşünürsen :1ninca:

kızlar yaaa..benim martta hamile kalmam lazım...nisanda eşimin doğum günü..doğum günü hediyesi olarakta bebiş haberini vermem lazım..hep böyle istemişimdir..allahım nolurrrrrrrrr.........dualarımı kabul et...:Saruboceq: :Saruboceq:

tmm şekerım saol bunu hatırlattığın için tekrardan bak guzellık salonu ıstemışsın yazdığım yere bı gıt bak ıstersen tmm öpüyorum senı de olumunekankayizsmile

canımcım gökçe söylemiş ben pek gitmiyorum artık benim sir ağda makinam var evde :)) ama istersen araştırabilirim bizim çevre de güzellik salonu çok gökçe'nin dediği yere bakta olmazsa bulurum ben yerimseniben

aa sende ankaradasın dimi...ewet tarif ettiğin yeri biliyorum...gerçekten dedigin gibi harikalarmı ya ne zamandır arıyorum ama bi türlü cesaret edemedim hijyenikmiler değilmiler diye...sende orayamı gidiyosun canım?
ayy ben yarın değilde cmtesi için randevu almayı düşünüyorum...şöyle pamuk gibi olayım eşim yarın gidiyor pazar gelicek...hazırlık yapmalıyım
bak çok sevindim şimdi ya sende teli felan varmı alayım şimdiden randevumu cmtesi malum daha kalabalık olur şimdiden almak lazım randevuyu yerimseniben

:lepi: :CüvCüv:

ayşe bende merak ediyorum ben hiç kendi başıma ağda yapmadımda epilasyon aletinide kullanma dedi dr.bende kağıt ağda bantlarından aldım onu deniycem

epilasyon aletini bikini bölgesinde nası kullanıyosun ya ööö çin işkencesi gibi kafamçokkarıştı

ağda en temizi ama o kağıt ağda bantlarının işe yarayacağını sanmıyorum şimdi
kuvvetlenmiştir ordakı kıllar ağda bile zor alıyo inşallah alır ağda bantları :)
üst taraf sorun değilde kasık hani narin yerler var ya iç tarafta oralardan korkuyorum ben
alınca bişey olurmu diye yoksa üst tarafı kolay :)
he birde kuaföre git ağda yapmayı düşünürsen çünkü onlar en kolay şekilde alıyolar
ve acıtmıyolar bile evde kendi başına yapma hamile hamile çok çekersin fln bişey olur
morartırsın onlar usturuplu yapıyo :) biliyolar olayı :) hatta benım gittiğim kuafördekı kız kuaförlük
okulu okuyormuş çok şaşırmıştım hersey hakkında kesın net bilgi verıyo
içini rahatlatıyo insanın hemde onların ağdası farklı çok sağlam yapıştımı bırakmıo
valla

kızlar ben kaçıorum öğleden snra dersım bıtınce gelıcem yanınıza sızı kocamancana öpüyorum zemuszemus

tmm şekerım saol bunu hatırlattığın için tekrardan bak guzellık salonu ıstemışsın yazdığım yere bı gıt bak ıstersen tmm öpüyorum senı de olumunekankayizsmile

tamam canım çok saol sende... dersin bitince yine gel öptüm bende seni... :1hug: gidicem canım yerimseniben

bende aldımda ama yapamadım bi türlü heryerim yapış yapış oldu kullanamadım makineyi... saol canım ben bi gökçenin dedigi yere gideyim bakalım inşallah bende memnun kalırım çok saol canım benim... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…