hayırlı olsun canım.telaş ettiğin kadar yokmuş demi?inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.duaların çok güzel inşallah bebeklerimizi sağlıklarıyla,kısmetleriyle ve de güzel şanslarıyla dünyaya getiririz.Bebek isteyen kızlar da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarlar:Saruboceq:
dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.
canım ne güzel görmüşsün bebişinin kesesını ınsallah bende haftaya görebılırım tatlım çok merak edıyorum sen kaçıncı haftada gıttın canımcım
dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.
canım ben 6 haftamdı dün dokttor 5 hafta 4 günlük falan dedi üstten muayene etti ve keseyi gördü çok şükürr
Günaydın kızlar...
canım ben 6 haftamdı dün dokttor 5 hafta 4 günlük falan dedi üstten muayene etti ve keseyi gördü çok şükürr
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsunnnn
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.
yuvanızda boy boy çocuklarınız olsun eteklerinizi tutuştursunlar inş......
günaydın kızlar
günaydın kızlar
tekrar slm herkese!!! napıyosunuz karasuyu çok merak ettim ya saat 2.30da falandı sanırım operasyonu ay inşallah hiç canı yanmadan sorunsuz bir şekilde atlatır...bugün giremez heralde artık yarın haberlerini alırız... :Saruboceq:
günaydın berenhihoyyyt
bugün yine pek bi durgunuz yaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?