sen yolun büyük kızmını aldın baksana.. biz daha yeni başladık...
bebişe bişiler aldın mı hiç? kıyafet falan?
karnındayken bişey yokmuş be pembecim oyle diyolar.doğsun da gör! uykusuz gecelerrrrr en hassas yerim.bi tek beşik aldık başka bişey alamadım daha zamansızlıktan ama ağırlaşıyorum galiba yavaştan alsam iyi olur çıkamazsam sonra.bi de bu bebekler belli olmuyormuş ya pat diye gelirseee:hulya:
offfffffffffffff offfffffffffffffffffff
niye üflüüonnnn... akşam oldu işte akşam kıyamet kopacak!! bihter yakalnıyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: o terbiyesiz karı çocuk aldırmıştı dimii kötükedihüso
ewetttt hiç düşünmeden hemde!!! kötükedihüsokötükedihüso
ayy war ya kucağımdan indirmem ben bebişimi... birlikte uyurum.... çok istiyorum geçsin şu 8 ay hemen..kocaman bir yaz var önümde benim...
bencede seç kıyafetlerini anakucağını bebk arabasını...biran önce tamamlada, bizim ailede 7 aylık çok :)))
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bugun butun hamıle kalmak ısteyen kadınlara dua edeceğim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerı olsun dıe ve tabıkı de içinde de kendıme de hayırlı sağlıklı ve tez zamanda bebiş versin dıe dua edeceğim
Şerreppppsizzz karıııııııııııııııııklava:
ne güzel sen karnın çıktığı zaman yaz hamilesi olacaksın renk renk elbiseler,terlikler vs.ben hep sakladım bebişimi üşümesin diye koyu renk kıyafetler içindeydim.bu konuda şanslısınız.ama ki kıyafetler çok pahallı.chicco da araba arkası koltuklar var ya tam 730 milyonnnn
eee şerepsizzz dedin kaldın devamını bekliyordum elimdeki rakı kadehini çarpacam yerekaydirigubbakcemile3
kuzenlerimin bebişi vardı allahtan araba koltuğum falan war...hepsi yepyeni daha .
hamileliktede yüzebilirisn dedi dr.um . şu 4. ayda herşey yolunda girerse, havuza bile giderim ben bebişle ...kıyafet konusunda haklısın çok istiyordum dar bodyler giyip bebişimi göbüşümde:dance: gezdirmeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?