Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol::roflol: kısss acıkdıgımı hissettim hee

şenaycım artık doktorun erkek olması ya da bayan olması bişeyi değiştirmiyor doktor bi yerini görmüyo senin.bi tek karnın açık zaten ona da bakmıyo bile günde kaç göbek görüyo allah bilir.bi tek çatı muayenesi yaparken bakar galiba.benim daha hiç bakmadı.bayanssulusmile

ipek cim bişey soracam sana
bu bebkler için nemlendiriciler varya odalar için hamileykende kullananlar varmış kullandınmı sen

ben geldimm yaa kızlar çok uykum var yaaa bir sürüde iş ama iş yapasım da yok valla yaa

naber canım gözün aydın görmüşün keseciği
hadi inş kalp atışlarınıda duyarsın
bende valla pazartesiden beri atasım var işyerinde kendimi bi yerlere bide rahatsızım gene öksürük burnum tıkalı ilaç yok nolcak halimiz bilmem

sadece muyene için değilki ben kadın doktorla daha rahat konuşabilirim diye düşünmüştüm çok soru sorarım bide bazı özel sorularda utanmak istemiyorumm

canım devlet ıyı hos devlet oldugu için ama hemsıreler işte problem zaten sorun orda yanı yoksa doktorum süper sıkıntı yok

canım bende çalıştım kadın dogumda bırebır gördüm yasadım yanı ondan zaten bu karısıklıgım doktorumdan çok memnunum ama hastane korkutuyo benı

ayyy inş canımm öksürük bende de varr yaaa hala geçmedii bakalım inş geçecek bunlarda vitrinlerde hamile kıyafeti bakıyorum çok hoşlar yaa ama aha a çok erken

ipek cim bişey soracam sana
bu bebkler için nemlendiriciler varya odalar için hamileykende kullananlar varmış kullandınmı sen

yok be benim o kadar narin bi yapım yoktur.
çatlaklar için bile yağı bi unutup bi sürüyorum o da sadece karnıma.

aleyküm selam canımmm

yawru kuşum hoşbuldum.

ya devlet hastaneleri artık daha güvenilir kuzum ya bendede sendekinn aynı düşüncesi vardı ama dolaştıgım 11 dr 9u özeldi ve onlar devlete git dediler arkadaslarım şişli etfalde dogum yaptılar çok memnunlar hele birisi 7 aylık dogum yaptı valla bence dr un devlette yapsın

YENı DOĞAN BEBEĞıN GÜNCESı:)

pazartesi, 08.00

sictim.

pazartesi, 08.45

gene sictim.

pazartesi, 09.36

i$edim.

pazartesi 10.20

kustum.

pazartesi 11.10

hem i$edim hem sictim hem kustum.

- 1. gun: bugun annemin karnindan ciktim. beni yesil bi ortu gibi biseye sarip bi suru bebegin oldugu bi odaya goturduler. orda beni basasagi tutup bisiler yaptilar. boyumu olcmusler, kiloma da bakmislar, arlarinda konusurlarken duydum. butun bunlar olurken odanin camekanli penceresinden iceri bakan bir grup insan aglasiyor ve bana sevimli hareketler yapiyorlardi. beni giydirip disari cikarttilar, sonra iki tane biraz daha yasli kadinin kucagina verdiler. anneannemle babaannemmis onlar, sonradan ogrendim. herkes ayy, oyy, uyy hii suna baakk gibi seyler soyluyor, sanirim cok sasirdilar.
herkes agliyor, anlamiyorum nooldugunu. hayir sevinmediyseniz geri gideyim ben?
bi odaya goturduler beni sonra. yatakta yatan yuzu gozu sis bi kadin vardi. tanidim hemen annemdi o benim. beni gorur gormez aglamaya basladi, kucagina verdiler beni, cok guzel bi kadin. mis gibi kokuyor, ama biliyo musunuz o da bana aynını soyluyor “mis gibi kokuyor benim bebegim” diye seviyor beni. babami da tanidim, caktirmadi ama o da agliyordu, gordum ben. cok mutluyum. herkes cok guzel, annemin memesinden gelen sutun tadi muhtesem. tam beceremiyorum ama icime cekince sut geliyo, bi de galiba biraz canini yakiyorum annemin. ama napiyim cok guzel, dayanamiyorum.
uykum geldi benim, uyuyacagim.
-2. gun: bugun hangi gun bilmiyorum zaten surekli uyuyorum. annemin sutu cok guzel. uyumak cok guzel. uykum geldi benim, uyuyacagim.
-3. gun: sut cok guzel. uykum geldi benim, uyuyacagim.
-4. gun: hmm sut. uykum ...
-5. gun: uyku

nebıleyım canımyaaaa ben sımdı kadın dogumda çalıştım devlette bellı bır süre gördüm nasıl davrandıklarını ya korkum ondan yoksa zaten devlete gıderım yanı canım

YA fatoş hoşgeldin,aleykümm salam

hoşbuldummm da pek durgunsunuz

nebıleyım canımyaaaa ben sımdı kadın dogumda çalıştım devlette bellı bır süre gördüm nasıl davrandıklarını ya korkum ondan yoksa zaten devlete gıderım yanı canım

hayırlısı diyelim çok var daha sabır belki allah bir yol gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…