Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
isteyen herkes için dua ediyorum canım.:1hug:

bizde senin gibi sevinçten aglayacagımız günler olurmuki. her ay hayal kırıklıgından aglıyoz. bir an önce bebişlerimize kavusuruz işallah. yazılarından okudugum kadarıyla sende çok beklemmissin canım. bize düşen biraz sabretmek galiba.

bak benim hala kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi bebişte yapıyordur kasık ağrısını inşallah bebiş yapıyordur. zemuszemus
bak ben 1 gün geçtikten sonra yaptım hemen çıktı varsa çıkıyor.sabredebilirsen 1 gün daha bekle çarşamba günü yap testini canım :1hug:

evet canım 10 ay bekledim. 10 ay boyunca çok üzüldüm belkide çevremdeki insanları çok kırdım. ama sonunda geldi. herşeyin zamanı varmış bunu anladım canımcım.

bende çarşamba diye planlamıştım... bugün olmam gerekiyor... olmadı yarınında geçmesi gerek bence... boşa moralimi bozmıyım :1rolleyes: gerçi içimdeki ses daha anne olmadığımı söylüyor ama... :1no2:

belli olmaz belki bebiş annesine cee yapmıştır. hihoyyyt

kızlar yeni hamişimiz var mı? benim işlerim yoğunda pek giremiyorum. :CüvCüv:

hayırlısı olsun su.zemuszemus... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
hamilenin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et lütfen bizde senin gibi sevinçten ağlıyalım bu ay da olmadı deyip üzüntüden ağlamıyalım:Saruboceq: kendine dıkkat et:ecrin_bebek:

Allah'ım isyan etmicem biliyorum beni seviyorsun ama yetmedimi sınandığım artık versen mükafatımı.... Dayanamıyorum Allahım...

Kızlar şuan çok kötüyüm çıkar çıkmaz buraya koştum ... ağlamaktan ölebilirim. iki yumurtalığımda biri 7 diger 5 cm kişstler çıktı ve bunların yanında ufak tefek bi sürü kist
doktor hızlı bir şekilde ameliyat olman gerekiyor dedi.

şimdi ben 2.5 yıldır bunun yüzündenmi hamile kalamıyormuşum peki ya gittiğim diger doktorlar bunu göremedimi üstelik deflarca sormama ragmen
şimdi kime kızim neye sinirlenim. off offf

Smart beni sil listeden artık canım

canım yaaa çok ama çok üzüldüm ne denirki bilemiyorum allah sabır versin umudunu yitirme bence ameliyat basitmi bari canım

angell su1983 üzgünüm güzel haberim yok :gitme:
işin kötüsü bi daha ki ay denerim deme şansımda yok ameliyat olucamda geçecekte tutacakta

ya isyan etme rabbim ne isterse oolur bilemezsinki o ol der oluverir merak etme üzülmede lütfen dahayaşın genç

canım yaaa çok ama çok üzüldüm ne denirki bilemiyorum allah sabır versin umudunu yitirme bence ameliyat basitmi bari canım

onu konuşmadı daha testler var kistlere bakılacak sonra hızlı bişekilde ameliyat dedi ama duyduklarıma göre hassas bir ameliyatmış yumurtalık oldugu için yanlış bişilerinde off bilmiyorum yaaaaa

angell su1983 üzgünüm güzel haberim yok :gitme:
işin kötüsü bi daha ki ay denerim deme şansımda yok ameliyat olucamda geçecekte tutacakta

Canım yaaa lütfen üzülme.Bak en azından sorunun neden kaynaklandığını anladın ve tedavi sürecine gireceksin.Önümüzdeki aylar senin için daha umutlu olacak.
Sakın yıpratma kendini...

canım nolur üzülme.allah dermansız hastalık vermesin.herseyin çaceri var canım.

Kızlar hepinize teşekkür ederim
aslında isyanım diger doktorlara bunun bu kadar büyümesine neden izin verdiler

canım ya lütfen umudunu yitirme :sinifsinif: isyan etme canım demekki zamanı gelmemiş. doktorlar malasef öyle. hastaneye gidersin yüzüne bakmazlar ama özeline gittin mi işin ucunda para varya nasıl ilgileniyorlar. ameliyatını olduktan sonra bebişin sana mutlaka gelecektir. Bu sitede neler okuyoruz eşi azospermi olupta hamile kalanları artık tıpta herşeyin çözümü var. lürfen kendini yıpratma.

yarın zaten devlet hastanesi gidicem bide onlara gösterecim bakalım onlar ne diyecekler özeller paragöz olarak bakıyorum malesefki

the-fts cnm bnm cok üzüldüm.allah şifasını verir.düzelirsin ve arka arkaya bebiş haberleri alırız senden.bu sure içinde moralini yüksek tut.biz yanındayız tatlım.her gelişmeden de bizi haberdar et canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…