hehehe bu arada sık idrara çıkmada başladı ama heyecandanda olabilir dimiii :)))
kızlar yeni hamişimiz var mı? benim işlerim yoğunda pek giremiyorum. :CüvCüv:
kızlar yeni hamişimiz var mı? benim işlerim yoğunda pek giremiyorum. :CüvCüv:
Canımcım olsa yazmazmıyım listeye :) Çiçeği burnunda hamişimiz sensin :) başka arkadaşlar girip söylüyor hamilelik haberlerini ama bizim listede isimleri yoktu diye eklemedim.
Tabi onları da ayrı ayrı çookkkkk kocaman tebrik ediyoruz :) Ama topikciğimizin dediğim gibi çiçeği burnunda anne adayı sensin :)
the_fts olabilir... hihoyyyt test sonucu almaya gitti... :Saruboceq:
Allah sonunu hayırlı etsin canım
canım çok sağol. 10 ay sonra mucizem geldi. işyerinde herkes anlıyor ben demeden. gözlerimin içi gülüyormuş. ama ben iyice sulu göz oldum bebek dergisi okurken bile ağlıyorum şu satırları yazarken bile gözlerim doluyor sevinçten. o kadar çok dua ediyorumki herkese bu eşsiz mutluluğu yaşaması için.
canım çok sağol. 10 ay sonra mucizem geldi. işyerinde herkes anlıyor ben demeden. gözlerimin içi gülüyormuş. ama ben iyice sulu göz oldum bebek dergisi okurken bile ağlıyorum şu satırları yazarken bile gözlerim doluyor sevinçten. o kadar çok dua ediyorumki herkese bu eşsiz mutluluğu yaşaması için.
Amin canım sağol... Ben hep söylüyorum kimse kırmızıları görünce üzülmesin herkesin bir sırası vardır mutlaka.Yeterki sağlık olsun,huzur olsun.
Sana gelince,canımcım bırak artık ağlamayı bak çocuk senin ger davranışından etkilenecek,ister misin sulu göz olsun :) Gecelerce uyutmasın
Bizim içinde dua et.... işallah bizde senin yasadıgın sevinci bir gün yasarız..
inşallah hamiledir. hayırlı haberlerle gelir inşallah. :Saruboceq:
seninde günün geçmiş var mı belirti? göğüslerine dikkat et diğer aylara göre gerçekten çok farklı oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?