diğer topikte okudum önce yazdıgını çok şaşırdım olabilir valla inşAllah hamilesindir... Benim 1 saatim kaldı eğer bebeşim benimleyse size hemen yazarım ama değilse :sinifsinif: sabah.. İnşallah yarın ikimiz içinde güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5
allaaaaaaaaaahh derim.... :Saruboceq:hihoyyyt
kızlar benim karnım ağrımaya başladı... galiba gelicek kırmızılar... kaydirigubbakcemile
canım benim inşallah bebiş haberi veririsn bize.ben hastalandım ya aslında pekte umutlanmak istemiyorum pes etmedim sonuçta çalışmalara devamm:asigim: :kedi: dua ediyorum senin için.inşallah herşey istediğin gibi olurrrrr.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5zemuszemus
kızlar negatif çıktı:gitme::gitme:
valla çok doğru.aşkım da bana ah benim tavuk karım bi yumurtlayamadın gitti dioookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaaa sende unut artık kırmızıları yok kırmızı falan.senin göreceğin tek kırmızı testteki çift kırmızı çizgiiiiiiiii:CüvCüv:
Ben Gidiyorummmmmmmm
Ben Gidiyorummmmmmmm
hadi canım neşeli haberler getir inşallah vallada çok sevinicem.. taklalar atıcam burda... :Saruboceq:hihoyyyt
iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmzemuszemus:ecrin_bebek::Saruboceq:
Ben Gidiyorummmmmmmm
Canım Ankara'da olsan inan ben gelirdim seninle.Nasıl arkadaşmış onlar yaaa;asıl belki de bugün ihtiyacın olacak onlara.Umarım güzel haber alırsın da dönerken bir desteğe ihtiyacın olmaz ve ayağını gittiğinden daha sağlam basarak dönersin.
Bekliyoruz haberlerini canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?