Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Gelioooo şubatınn 8.GELİOOOOOOOOOOOOOOO hihoyyyt
İnşallahhhhhh!!! :)
bizde leylek bekleyelim nolce senle benim bu halimiz yaa :gitme:

Hoş çok memnunum bu halden ama bebek gelmiyo tek sıkıntısı bu :roflol:
:)) Ben de memnunum halimden yaaa :) Leylekler müsait olunca gelecekmiş seninle bana istek mektubunu ayzdım :)
Zor gibi yaa...Ama o akdar karışık yazmışsın ki şimdi reglin geçeli kaç gün oldu ben analamdım. Ya da 10 saat dersten sonra senin anlatımınla ilgisi yok;şiir şeklinde de yazsan anlayamazdım :))

işallahh canım yaaaaa önemli olan yarın zaten hani 1 gün aksayabilir :)) yarın büyük günnhihoyyyt
Offf yaaaa evet pazar anlaşılır garanti...
olsun canim ben sana hatirlatirim sen sor unuttugunda :)

Anlaştık kaydirigubbakcemile5 Sonra pişman olma ama :roflol:

kullandigin hapin etkileri bunlar normal hem filimlerdeki gibi olmuyoki gercek hayatta bir kere iliskiden sonra hamile kalasin icini ferah tut bence

arkadaşımız cevap vermişti sanırım görmedin..zaten 3 aydır olmuşsun yani münkün değil hamile olman o kadar kolay değil..

Kızlarr....Ben kaçar!!!!
Eşim geldi 15 dk dır bana doğru bakıyooooo bilmiyorumkismile

Kocaman öptüm sizi gece evdeysem gelirim :)

olmam canim olmam kaydirigubbakcemile2

17 gün geçti adetimden doktara gittim ultrasnla baktı kist var dedi hemen aynı gün kan testi yaptı 1.20 çıktı diane 25 verdi hap bitti adet oldum tekrar gittim bidaha diane 35 verdi gene adet oldum hap bitince tekrar dra gittim bu sefer vermedi hap gene adet oldum bu ayın 17 sinde

benide eklermisiniz kızlar 28 şubatı bekliyorum

Canım seni listeye ekleriz tabi de;ancak bizim diğer topiklerden bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama pat diye aklına gelen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.

Karar senin.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

captaninkarisi...............28 ŞUBAT
pitos............................1MART
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22......................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Fırsat bulmuşken yoklayayım dedim sizleri :) Su'yu da merak ettim;bugün günü ya inşallah kırmızı kartı yememiştir de senin ardından da o gelir :)

hala yemedi kırmızııııı :lepi: :lepi: :lepi:

ne kaldı zaten aksama canımcım ıyı yaptın valla gelmekle konusalım ne güzel bende merak edıyorum Su'yu gırmedı de daha gırsekte ögrensek ama arkamdan çekersem Su'yu çok güzel olacak

söleyemem sölersem umutlanır bilmiyorumkismile
tahmin zor dil ama aklinialirimsmile

Evet yaaa...İnşallah;umarım bu sessziliği regl oldu diye değildir.:çok üzgünüm:

yaw korkmayın temizlik yapıo... hafta son benle goygoy yapmaktan yapamadı da bilmiyorumkismile

suuuuuuuuuuuuuu nerdesın yaaaaaa

kızlarr geçmişi detaylı okuyamamıştım bugün,akşam bi başladım okumaya tam 2 saatimi aldı 50 sayfa o yüzden yazdıklarınızı şimdi detaylıca okudum çooooooook teşekkür ederim ilginiz için,beni merak ettiğiniz için opuyorumnanaktan işallah yarın güzel haberlerle gelirimm.....
canımsınızzzz benimmmmmmm üçünüz de ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

merhaba ben yenı uyeyım iyi geceler

canım fazla takılamıyorum topiğe malum işten yorgun gelince hem küt gidiyorum....kızlara cevaplarından takib ediyorum seni...umarım yarın hayırlı haberlerini alırız..umarım bebişin seninledir.bütün kalbimle seninleopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…