İnşallahhhhhh!!! :)Gelioooo şubatınn 8.GELİOOOOOOOOOOOOOOO hihoyyyt
:)) Ben de memnunum halimden yaaa :) Leylekler müsait olunca gelecekmiş seninle bana istek mektubunu ayzdım :)bizde leylek bekleyelim nolce senle benim bu halimiz yaa :gitme:
Hoş çok memnunum bu halden ama bebek gelmiyo tek sıkıntısı bu :roflol:
Zor gibi yaa...Ama o akdar karışık yazmışsın ki şimdi reglin geçeli kaç gün oldu ben analamdım.merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım
Offf yaaaa evet pazar anlaşılır garanti...işallahh canım yaaaaa önemli olan yarın zaten hani 1 gün aksayabilir :)) yarın büyük günnhihoyyyt
olsun canim ben sana hatirlatirim sen sor unuttugunda :)
merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım
merhaba benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım
İnşallahhhhhh!!! :)
:)) Ben de memnunum halimden yaaa :) Leylekler müsait olunca gelecekmiş seninle bana istek mektubunu ayzdım :)
Zor gibi yaa...Ama o akdar karışık yazmışsın ki şimdi reglin geçeli kaç gün oldu ben analamdım.Ya da 10 saat dersten sonra senin anlatımınla ilgisi yok;şiir şeklinde de yazsan anlayamazdım :))
Offf yaaaa evet pazar anlaşılır garanti...
Anlaştık kaydirigubbakcemile5 Sonra pişman olma ama :roflol:
benide eklermisiniz kızlar 28 şubatı bekliyorum
Fatoşşşşş bizim iletiyi copy paste yapsana feryalnur'a da yazar mıısn :))
ben kaçar herkese iyi akşamlar kzılar iyi tatiller :)
Kızlarr....Ben kaçar!!!!
Eşim geldi 15 dk dır bana doğru bakıyooooo bilmiyorumkismile
Kocaman öptüm sizi gece evdeysem gelirim :)
çıkıom su yapsınnnnnnnnnn
benide eklermisiniz kızlar 28 şubatı bekliyorum
Fırsat bulmuşken yoklayayım dedim sizleri :) Su'yu da merak ettim;bugün günü ya inşallah kırmızı kartı yememiştir de senin ardından da o gelir :)
hala yemedi kırmızııııı :lepi: :lepi: :lepi:
ne kaldı zaten aksama canımcım ıyı yaptın valla gelmekle konusalım ne güzel bende merak edıyorum Su'yu gırmedı de daha gırsekte ögrensek ama arkamdan çekersem Su'yu çok güzel olacak
Dün gece bi rüya gördüm hadi yorumlayın...
Ben burda dilmişim ama topikte çok büyük bir haber varmış bomba gibi hepiniz heyecanla yazıosunuz falan.
Sonra su dioki fatoşun telefonu bende var ben arıyorum onu yazıo hepiniz ara hadi çabuk falan.
Ama sanki hepinizi pc başındaki halleriyle görüyorum...
sizce nedir bu ?
Bence biri hamile aslında tahminde ediomda söleyemiyom emin olmadan
söleyemem sölersem umutlanır bilmiyorumkismile
tahmin zor dil ama aklinialirimsmile
Evet yaaa...İnşallah;umarım bu sessziliği regl oldu diye değildir.:çok üzgünüm:
yaw korkmayın temizlik yapıo... hafta son benle goygoy yapmaktan yapamadı da bilmiyorumkismile
suuuuuuuuuuuuuu nerdesın yaaaaaa
kızlarr geçmişi detaylı okuyamamıştım bugün,akşam bi başladım okumaya tam 2 saatimi aldı 50 sayfao yüzden yazdıklarınızı şimdi detaylıca okudum çooooooook teşekkür ederim ilginiz için,beni merak ettiğiniz için opuyorumnanaktan işallah yarın güzel haberlerle gelirimm.....
canımsınızzzz benimmmmmmm üçünüz de ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlarr geçmişi detaylı okuyamamıştım bugün,akşam bi başladım okumaya tam 2 saatimi aldı 50 sayfao yüzden yazdıklarınızı şimdi detaylıca okudum çooooooook teşekkür ederim ilginiz için,beni merak ettiğiniz için opuyorumnanaktan işallah yarın güzel haberlerle gelirimm.....
canımsınızzzz benimmmmmmm üçünüz de ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?