Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İyi geceler kızlar.
Dün gece sohbeti koyulaştırdınız kendi aranızda; ben yalnız kaldım:çok üzgünüm: Küstüm ama:dilcikar:

Eşim misafirimizi terminale götürdü fırsattan istifade girdim;yeni evlenmiş Almanyadan gelmişti ıstanbul'a gidecek kızı karşılamaya.Bulgar bir hatunla evlenmiş ; dedim ki içimden acaba bu Bulagarlar bizden daha mı doğurgandır :))

İyi geceler kızlar.
Dün gece sohbeti koyulaştırdınız kendi aranızda; ben yalnız kaldım:çok üzgünüm: Küstüm ama:dilcikar:

dilemma küsme lütfen yaaaaaaa!!!İnan üzülürüm böyle düşünürsen bir süür şey üst üste geldi dönemedim topiğe;sonradan yazdıklarını okuyunca ben de çok üzüldüm inan.

yokya alamnyadada öyle turk erkekleri alman rus bulgar kizlarla evleniyolar hemde hic turk erkegi demessin muma dönuyolar bi farklari yok onlarin b.... boncuklu oluyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bana bi yardımcı olun test yaptım yine silik pozitif ama kanamam var bugün olmam mümkün dildir bu kadar kısa sürede hiç hastalanmadım bennn

Vallahi de yapmışşşş :)))) Bu bizim listeye eklenme kuralımızın resmi şekli olsun vereliniortak :roflol:

dilemma küsme lütfen yaaaaaaa!!!İnan üzülürüm böyle düşünürsen bir süür şey üst üste geldi dönemedim topiğe;sonradan yazdıklarını okuyunca ben de çok üzüldüm inan.

Kapris olarak düşünmeyin kızlar; topikte tek kalınca bir anda üzüldüm azcık. benneyaptımki
Ama büyütülecek bişey değil.Zaten ben burayı ve sizleri seviyorum.Her gün uğramdan bellia.s

bana bi yardımcı olun test yaptım yine silik pozitif ama kanamam var bugün olmam mümkün dildir bu kadar kısa sürede hiç hastalanmadım bennn

daha vardi senin zamanin ama bidaki ayin 4 üydü sanirim bana olan sanada oldu galiba ayin ortasinda leke geliyo offf ya nedir sebebi ya ((((
belkide bebek rahme yerlesiyo diye kilcal damarlardan kan geliyodur

daha vardi senin zamanin ama bidaki ayin 4 üydü sanirim bana olan sanada oldu galiba ayin ortasinda leke geliyo offf ya nedir sebebi ya ((((
belkide bebek rahme yerlesiyo diye kilcal damarlardan kan geliyodur

leke dil kan resmen ve test silik ama çift çizgi

yokya alamnyadada öyle turk erkekleri alman rus bulgar kizlarla evleniyolar hemde hic turk erkegi demessin muma dönuyolar bi farklari yok onlarin b.... boncuklu oluyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yok!Normalde haklısın ama eşimin kuzenini tanısan öyle demezsin;adamdaki maceralar Don Kişotta yok :)) hatunda kein bişey var;yoksa hayatta evlenemz o :))

hadi cok sevindim senin adina ameliyata gerek kalmadan kuculmesi cok iyi hadi hayirlisi ins bu ay mutlu haberi alirsin :)
ins su da hamiledir guzel haberi alip bulutlarin ustune cikar ins :)

canım benim cok sağol..inşallah hepimizinde mutlu haberleini alırız.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…