Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+

kızlar iyi geceler herkese
islamitruhek sen de hoşgelmişsin, ay ne zor adın varmış baka baka yazdım valla, daha kısa ne desek ki acep, (ay huyunu da bilmem ama gücenmezsin inşallah)

sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize, sarılalem çok güzel olmuş bu ya, bikaç gündür bakamadım ne oldu ara kanama falan mı, e ama test niye öyle hay allah kimyasal falan olabilir mi ki? ameliyata az kala bakalım inşallah gerek kalmaz he..

pembecim siz nasılsınız bebişimizle sıkıntıların oluyor mu?

smartııııııııııııııımmmmmmmm, teftişin bitti mi senin artık?

dilemma senin kistin nasıl oldu?

smarttttt, kaçtın mı ben gelene kadar hay allah, belki daha sonra görüşebiliriz

bana merhaba demedin ama neyse benden sana merhaba :))

kıs bu ne kadar soru böyle bir anda kafamçokkarıştı :roflol:

Sana da iyi geceler canım.
Ben de kist yok.Ben şüphelenmiştim adet gecikince iki aydır.Oysa prolaktin yükselmiş.ikinci ayım yumurta takibine başladım.

Sen neler yapıyosun_Senin kistin kaybolmuştu değil mi?

islamitruhek (doğru yazdım mı bilmiyorum ama) sende hoşgeldin aramıza, bağlılık metnini okutturdular mı sana da :)))))

Bu ikinci testin galiba..Çift çizgi ve kanama aynı andaCADIARZU Kimyasak gebelik mi diyecem ama bilemeyez ki böyle uzaktan..O çift çizgi hemen ilk beş dakikada mı çıktı?

3 dk da çıktı kız komşum zorla yaptırdı sonucada o baktı dioki ilk defa 2,5 yıldır komşum ilk defa hissediom sanki dio o gördü çifti eşim gördü offff peki kanama neee allahım yardım et

valla bilmyiorumki bendede resmen kan gelmisti ama olabilirmiste netten arastirmistim rahime yerlesirken olabilme ihtimali oluyomus böyle hayirlisi diyelim ama uzulme negatifte dusunme bence canimcim

hayırlısı yaa

merhaba yok alinmam :)))
irem diye bilirsin kisaca :)

neyse kızlar..yazılarınız okudum ama ben cıkıyorum..tam ben cıkıyorum siz geliyorsunuz..allah aşkına sabah kalkabiliyomusunuz..yada ben cok yorgunmu oluyorum..anlayamadım.boshayallersmile
neyse hepinizi cok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar..opuyorumnanaktan

bana merhaba demedin ama neyse benden sana merhaba :))

kıs bu ne kadar soru böyle bir anda kafamçokkarıştı :roflol:

ay aşkol tatlım olur mu hiç merhaba demeden sana, e bak zaten ben altta gördüğüm kızların isimlerini kopyalamıştım ya, ama senin adın yoktu ki, ben yazmaya başlayınca mı geldin o zaman, MERHAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAA a.s.a.s.a.s.

ay iyi sevindim kistin olmadığına çünkü bir bulaştı mı temizleyemiyorsun bir daha, yumurta takibini nasıl yaptırıyorsun, valla benimki kaybolmadı yine oldu, e zaten artık menopoz ilacı da içiyorum ya,, sat 12 şubat benim ama bu ay koca bir SIIIIFIIIIIIIRRRRRR

daha hiç siftah yapmadık kocacımla, öyle kardeş kardeş yatıyoruz zaten....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

lalem kıs bugünde benim azıcık kanamam oldu hemde ben yumurtlama haftamdayım, korktumda yani... eyvahedigeldismile

fatoşcum umarım bu kanama bebişin habercisidir..hayırlısı artıkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…