Bu ikinci testin galiba..Çift çizgi ve kanama aynı andaCADIARZU Kimyasak gebelik mi diyecem ama bilemeyez ki böyle uzaktan..O çift çizgi hemen ilk beş dakikada mı çıktı?leke dil kan resmen ve test silik ama çift çizgi
dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+
kızlar iyi geceler herkese
islamitruhek sen de hoşgelmişsin, ay ne zor adın varmış baka baka yazdım valla, daha kısa ne desek ki acep, (ay huyunu da bilmem ama gücenmezsin inşallah)
sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize, sarılalem çok güzel olmuş bu ya, bikaç gündür bakamadım ne oldu ara kanama falan mı, e ama test niye öyle hay allah kimyasal falan olabilir mi ki? ameliyata az kala bakalım inşallah gerek kalmaz he..
pembecim siz nasılsınız bebişimizle sıkıntıların oluyor mu?
smartııııııııııııııımmmmmmmm, teftişin bitti mi senin artık?
dilemma senin kistin nasıl oldu?
Sana da iyi geceler canım.dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+
islamitruhek sen de hoşgelmişsin, ay ne zor adın varmış baka baka yazdım valla, daha kısa ne desek ki acep, (ay huyunu da bilmem ama gücenmezsin inşallah)
sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize, sarılalem çok güzel olmuş bu ya, bikaç gündür bakamadım ne oldu ara kanama falan mı, e ama test niye öyle hay allah kimyasal falan olabilir mi ki? ameliyata az kala bakalım inşallah gerek kalmaz he..
leke dil kan resmen ve test silik ama çift çizgi
bana merhaba demedin ama neyse benden sana merhaba :))
kıs bu ne kadar soru böyle bir anda kafamçokkarıştı :roflol:
canım bebiş biraz kasıyor bacağımı belimi. birazda uyku ve yorgunluk war... ama o kadar. gayet sakin geçiyor bu dönem..
sen nasılsın?
Hoşgeldin canım
Yok!Normalde haklısın ama eşimin kuzenini tanısan öyle demezsin;adamdaki maceralar Don Kişotta yok :)) hatunda kein bişey var;yoksa hayatta evlenemz o :))
Bu ikinci testin galiba..Çift çizgi ve kanama aynı andaCADIARZU Kimyasak gebelik mi diyecem ama bilemeyez ki böyle uzaktan..O çift çizgi hemen ilk beş dakikada mı çıktı?
valla bilmyiorumki bendede resmen kan gelmisti ama olabilirmiste netten arastirmistim rahime yerlesirken olabilme ihtimali oluyomus böyle hayirlisi diyelim ama uzulme negatifte dusunme bence canimcim
islamitruhek (doğru yazdım mı bilmiyorum ama) sende hoşgeldin aramıza, bağlılık metnini okutturdular mı sana da :)))))
bana merhaba demedin ama neyse benden sana merhaba :))
kıs bu ne kadar soru böyle bir anda kafamçokkarıştı :roflol:
Sana da iyi geceler canım.
Ben de kist yok.Ben şüphelenmiştim adet gecikince iki aydır.Oysa prolaktin yükselmiş.ikinci ayım yumurta takibine başladım.
Sen neler yapıyosun_Senin kistin kaybolmuştu değil mi?
Vallahi de yapmışşşş :)))) Bu bizim listeye eklenme kuralımızın resmi şekli olsun vereliniortak :roflol:
selam canlar nasılsınıııııııııııııııııııızzzzzzzz?
3 dk da çıktı kız komşum zorla yaptırdı sonucada o baktı dioki ilk defa 2,5 yıldır komşum ilk defa hissediom sanki dio o gördü çifti eşim gördü offff peki kanama neee allahım yardım et
hayırlısı yaa
3 dk da çıktı kız komşum zorla yaptırdı sonucada o baktı dioki ilk defa 2,5 yıldır komşum ilk defa hissediom sanki dio o gördü çifti eşim gördü offff peki kanama neee allahım yardım et
hayırlısı yaa
hoşbuldum canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?