3 dk da çıktı kız komşum zorla yaptırdı sonucada o baktı dioki ilk defa 2,5 yıldır komşum ilk defa hissediom sanki dio o gördü çifti eşim gördü offff peki kanama neee allahım yardım et
hayırlısı yaa
neyse kızlar..yazılarınız okudum ama ben cıkıyorum..tam ben cıkıyorum siz geliyorsunuz..allah aşkına sabah kalkabiliyomusunuz..yada ben cok yorgunmu oluyorum..anlayamadım.boshayallersmile
neyse hepinizi cok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar..opuyorumnanaktan
neyse kızlar..yazılarınız okudum ama ben cıkıyorum..tam ben cıkıyorum siz geliyorsunuz..allah aşkına sabah kalkabiliyomusunuz..yada ben cok yorgunmu oluyorum..anlayamadım.boshayallersmile
neyse hepinizi cok öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar..opuyorumnanaktan
okutturdular canim bende taniyip siz kara verin dedim öyle tanidilar az bucuk sanrimki listeye aldilar :)
ay aşkol tatlım olur mu hiç merhaba demeden sana, e bak zaten ben altta gördüğüm kızların isimlerini kopyalamıştım ya, ama senin adın yoktu ki, ben yazmaya başlayınca mı geldin o zaman, MERHAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAA a.s.a.s.a.s.
merhaba hayatım öpüyorum seni takıldım sana :)
ay iyi sevindim kistin olmadığına çünkü bir bulaştı mı temizleyemiyorsun bir daha, yumurta takibini nasıl yaptırıyorsun, valla benimki kaybolmadı yine oldu, e zaten artık menopoz ilacı da içiyorum ya,, sat 12 şubat benim ama bu ay koca bir SIIIIFIIIIIIIRRRRRR
daha hiç siftah yapmadık kocacımla, öyle kardeş kardeş yatıyoruz zaten....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol: evet zaten kaydettim ben :))
selam canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmmm
oh be dünya varmış, bak böyle daha iyi oldu İREEEEEEEMMMMMMMM
ay aşkol tatlım olur mu hiç merhaba demeden sana, e bak zaten ben altta gördüğüm kızların isimlerini kopyalamıştım ya, ama senin adın yoktu ki, ben yazmaya başlayınca mı geldin o zaman, MERHAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAA a.s.a.s.a.s.
ay iyi sevindim kistin olmadığına çünkü bir bulaştı mı temizleyemiyorsun bir daha, yumurta takibini nasıl yaptırıyorsun, valla benimki kaybolmadı yine oldu, e zaten artık menopoz ilacı da içiyorum ya,, sat 12 şubat benim ama bu ay koca bir SIIIIFIIIIIIIRRRRRR
daha hiç siftah yapmadık kocacımla, öyle kardeş kardeş yatıyoruz zaten....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oh be dünya varmış, bak böyle daha iyi oldu İREEEEEEEMMMMMMMM
Konuşamadık canım iyi geceler......Kistinin gidiyor olması da süper:lepi:
dilemma_, islamitruhek, pembedana, SariLale+, smart_girl+, suozdek+
kızlar iyi geceler herkese
sucum, inşallah hayırlı haberler verirsin bize
iyiyim canım sadece dediğim gibi bugün azcık kanamam oldu anlamadım valla :uhm:
günü gelen ben varım sanırımhayırlısııııııııııııı
ben hastaneyye gidiom kan testine
canım bende konuşmayı cok isterdim ama biliyorsun çalışıyorum sabah 7 kalkıyorum akşam 7 geliyorum..ee malum işler yarın yoğun oluyor dinlenmem lazım..evet bende cok mutluyum artık bebek çalışmalarına başlıcaz allahın izni ile..allahm inş. hepimizin bebişlerini bağışlar bize:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?