• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya dünde oldu ona bliyorsun yazık kızcağız ne yapacağını şaşırdı akşam yine yapmış yine silik çift çizgi çıkmış hemen bir de kan gelmiş doktora gittiler işallah güzel haberle gelir :Saruboceq:

ahh canım nerdeeeee yaa :gitme:

ne dıyosuuuunuuuzzz yaaa cıft cızgımı gercekten mı superrrrr yaaaaaa ınsallahhhhhhhh allahımmmmm:lepi:

merhaba canim cabuk geldin :)
lale doktoro gitti onun guzel haberlerini bekliyoruz
Lale kim yaaahuuuu:1shok: Ben neden tanımıyorum ki.... CADIARZU
kizlar nasil hesaplaniyo ???
sırnaşık şey Bizimle iki gün dur ihisas yaoarsın bu konuda :)
Kimimiz ovulasyon testi kullanıyoruz kimimiz akıntı takibi yapıyruz
Kimimiz ateş ölöüyoruz
kimimiz bakkal hesabı yapıyoruz.Örn:30 günde bir regl oluyorsan 30-14=16.gün yumurtlama günün yok 32 günde birse 32*14=18. gün... gibi :))
anam anaaaaaammm kız ne diyim ben şimdi sana :delphin:

fisfisfis Yaaa biz çalışmıoruz ya bu ay;ondan.Sen ne zaman yumurtlayacaksın?YAzdırdın mı yeni tarihini sengözlerimebaksanab

ya dünde oldu ona bliyorsun yazık kızcağız ne yapacağını şaşırdı akşam yine yapmış yine silik çift çizgi çıkmış hemen bir de kan gelmiş doktora gittiler işallah güzel haberle gelir :Saruboceq:

Kocişiyle mi gittiler???
Ama heme çıkacak mı ki sonuçlar?
Nöbetçiyiz bugece desenize sempatiksalakcinni

Kimimiz ateş ölöüyoruz
kimimiz bakkal hesabı yapıyoruz.Örn:30 günde bir regl oluyorsan 30-14=16.gün yumurtlama günün yok 32 günde birse 32*14=18. gün... gibi :))

fisfisfis Yaaa biz çalışmıoruz ya bu ay;ondan.Sen ne zaman yumurtlayacaksın?YAzdırdın mı yeni tarihini sengözlerimebaksanab

sari lale galiba aklimda öyle kaldi hatice senirim ismi hastaneye teste giden :)))

nihayet fatoş yaa sabahtan beri kendimi yırtıyorummmmmmm

hadiii güzel haberlerle gel işallah :Saruboceq::Saruboceq:

şimdi mi canım

aaaaa şimdimiii...:teytey::teytey::teytey:

simdimi canim ????

Hakkaten yaa bu satte mi:uhm:

kızlar fatoşun kanaması da oldu enazından bi doktor bakar kan testi olmasada

evet canım bu konuda haklısınn.inşallah hayılı haberlerle döner.yarın sabah bakarım mutlu haber almak içinn..hadi cıkıyorum şimcikkk başş başşş kızlarrrr:1hug:

hayirlisi in guzel haberlerle gelir uzulmesinde hele bu saatte :(

aaaaayyyyyy laleme verseler bari hemen sonucu :uhm: kızlar bide hamileymiş ne güzel olur valla, rüyasını hiç kendisine yormamıştı yerimseniben

Kesinlikle çok güzel olur.Onca sıkıntının üstüne süper olur.2 buçuk yıl beklemek az mı yaa:Saruboceq:

lalenin mutlu haberi gelir ins tez :Saruboceq:

Kızlar hepinize iyi gecelera.s.
İnşallah Fatoş vee Su nun güzel haberlerini alırız.:Saruboceq:
Olmazsa da umutsuzluğa yer yokzemuszemus
opuyorumnanaktan

Fattooşşşşş!Nee çift çizgisi yaaaaaaaaaaaaaa!!! Kafam akrıştı bak;yarın git bir kan testi yaptır madem bilmiyorumkismile

İnşallah yaaaaaa!!Su da sen de şeref trübününde yerinizi alırsınız ve ben de size bakarım :))))

hayatım gittti bile hastanede yaptırıyo testini sempatiksalakcinni

fatoş gelmişsin hayatım
eee noldu ne zaman verecekler sonucu
yaptırabildin inşallah

ay fatoş hadi yaz artık ya

kızlar fatoş gelmiş mi ben mi yanlış görüyorum ya

Kocişiyle mi gittiler???
Ama heme çıkacak mı ki sonuçlar?
Nöbetçiyiz bugece desenize sempatiksalakcinni

fatooooossssssss hadıı amaaa catlaycam sımdı yaaaz bı cumleeee:oklava:

anammm okumadan oklavaları yedim okuyimde tek tek cevaplayim dedim bilmiyorumkismile
şimdi gittik bi kadın dogumcu anlattım falan hemen kan verdirtti düşük tehlikesi olabilir tabi hamileysen dedi

Bu gece 3 te sonucum çıkacak

ıyıyyımmmm ama yorgunum sen nasılsın canım

al benden de o kadar canım ya

Kimimiz ateş ölöüyoruz

bizim fatoş fatoş

işte çalışmadığınız için bişey diyemedim ya.yazdırdım canım 16 mart.

sari lale galiba aklimda öyle kaldi hatice senirim ismi hastaneye teste giden :)))

alemsin kıs fatoş o hatice değil :roflol:

anammm okumadan oklavaları yedim okuyimde tek tek cevaplayim dedim bilmiyorumkismile
şimdi gittik bi kadın dogumcu anlattım falan hemen kan verdirtti düşük tehlikesi olabilir tabi hamileysen dedi

Bu gece 3 te sonucum çıkacak

yavrucum yattt ayagını uzat havaya dıkkat ett ayyyy yyyyy ne dıyecegımı sasırdım vaalaaa..allahım nolurrrr nooluurrr ınsallahh hıc bıseycık olmazz gulumm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X