ya ben bişey sorucam... bu arkadaşlarımıza noldu? haberi olan varmı? yazdılarda benmi kaçırdım acaba... CADIARZU
Günaydınnnnnnn Sizleri çok seviyorummmmmm Biliyormusunuz ? :) opuyorumnanaktan
Slm Smart-Girl, canım ben güya 28 Aralığa kırmızıları beklerken, 18 Aralık'ta kahverengi pembe çok nadiren kırmızı lekelenme şeklinde ve çok az miktarda adet oldum :tomato:. 4-5 gün sürdü. ancak bu ay sadece 4-5 gün soğan kürü yapmıştm, pko sebebiyle, ondan mı neden bilmiorum:sinifsinif: .... Ama bildiğim bişe var, bugünden tezi yok 2 ay günaşırı bacakları dikeceğiz tavana:kedi:... biz de köşe kapmacaya başlayalım artık kocişlekaydirigubbakcemile3 aaa olmuo bööle her ay hüsran... bu da tutmazsa , artık tıbbi müdahalelere başvuracağız
( canım bu arada yeni adet tarihimi bilemiyorum gerçekten ... sen beni sadece Ocak ayına ekle , her hangi bir tarih yazmayalım, bakalım b sefer de bööle olsun .)
Slm Smart-Girl, canım ben güya 28 Aralığa kırmızıları beklerken, 18 Aralık'ta kahverengi pembe çok nadiren kırmızı lekelenme şeklinde ve çok az miktarda adet oldum :tomato:. 4-5 gün sürdü. ancak bu ay sadece 4-5 gün soğan kürü yapmıştm, pko sebebiyle, ondan mı neden bilmiorum:sinifsinif: .... Ama bildiğim bişe var, bugünden tezi yok 2 ay günaşırı bacakları dikeceğiz tavana:kedi:... biz de köşe kapmacaya başlayalım artık kocişlekaydirigubbakcemile3 aaa olmuo bööle her ay hüsran... bu da tutmazsa , artık tıbbi müdahalelere başvuracağız
( canım bu arada yeni adet tarihimi bilemiyorum gerçekten ... sen beni sadece Ocak ayına ekle , her hangi bir tarih yazmayalım, bakalım b sefer de bööle olsun .)
günaydın herkese 3 gündür yoktum yine döktürmüşssünüz oku oku bitmedi yahu:)...öncelikle karasu arkadasım heyecanla bende senin müjdeli haberlerini bekliyodum...olmamış ama olsun sakın ümidini yitirme...Allah ne zaman nasip etmişse sağlıcakla o zaman bebeğini kucagına alırsın hiç merak etme...yürekten inanmak yeter...
benim de bu ay olmadı artık önümüzdeki aya bakıcaz...bu arada listeden çıkarabilirsiniz beni...bidahaki ay 17 ocakta adet olucam...bu ay çalışmalara devam bakalım...herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı..
merhaba kızlaaaaaarrrrrrrrr ben geldim
su,clemantine,aysulay,ebruli merhabalar :) Doktordan geliyorum bugün evde istrahatliyim.Sİz nasılsınız?
su,clemantine,aysulay,ebruli merhabalar :) Doktordan geliyorum bugün evde istrahatliyim.Sİz nasılsınız?
Teşekkür ederim hepinizeDoktor ilaç verdi öksürük şurubu,gribal enfeksiyon için hap bir de demirim düşükmüş demir ilacı verdi.Bunlar etkiler mi ki bu ay hamilelik çalışmalarını?Gerçi 3 gün kullanır bırakırım ben bunları.
ya kızlar bende iyi kötü hiçbir belirti yok yaaa...zaten hissediyorum hamile olmadığımı...
Teşekkür ederim hepinizeDoktor ilaç verdi öksürük şurubu,gribal enfeksiyon için hap bir de demirim düşükmüş demir ilacı verdi.Bunlar etkiler mi ki bu ay hamilelik çalışmalarını?Gerçi 3 gün kullanır bırakırım ben bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?