Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin aminnn inşallah canım benimm :Saruboceq: :1hug:

sucummmm... Ya zaten yoksada gecikmesin canım ya..
Gecen ay 10 gün benimki gecikti biliyosun. Insan daha da bir stres oluyo ya.
Kırmızlar gelsede çalısmlara hızlandırırsın.

hosbuldum cnm . Ben iyiyim işte bu hafta sonu regli günüm sabırsıklıkla bekliyorum. çalısmaları bitirdik :)) beklemedeyim..

ooo süper heran güzel haberlerini alabiliriz yanii çok sevindim canım ya... bende daha dün başladım çalışmalara hayırlısı bakalım:)) :lepi:

amin aminnn inşallah canım benimm :Saruboceq: :1hug:

:1hug::1hug:

sucummmm... Ya zaten yoksada gecikmesin canım ya..
Gecen ay 10 gün benimki gecikti biliyosun. Insan daha da bir stres oluyo ya.
Kırmızlar gelsede çalısmlara hızlandırırsın.

zaten 4 gün gecikti düzenim alüst oldu canım ya ( acayip stres oldum dediğin gibi böyle oldukça da hiç gelmiyor regl klava: neyse bugün öğrenicez bakalım :))

amor_amor, aysulay26, bayankarasu, cngemn, derya32, ELSON, idilcan, ipek26, kontes26, naneseker, scuba, suozdek kızlar günaydııın

günaydın tatlım hoşgeldin

ya bu erkeğe göre değişir
kiminin belki aklına bile gelmez kimi belki dayanamaz bunu anlayamazsınki ama sonunda ölüm yok ya heralde dayanacaklar sen lohusayken napcan o zaman
ya belki eşininde bigün önce canı çok istiyordu ama hafta sonunu bekledi sırf senin için söylemedi sana bişe ama o günde yorgun olduğunu düşününce canı istemedi bu 15 gün boyunca seni hiç istemediği anlamına gelmezki
kız nedemek her zaman.bende valla dün kanamam olunca şaşırdım eşim dediki herşeyi okuyorsun buna bakmadınmı nette size soracağımı bilmiyorda kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs bak dünkü vukuatımızı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 dün kociş akşama kadar peşimde dolanıp durdu, ne bahane bulduysam bi cevabı var ama çok komikti kaydirigubbakcemile3
Mutfakta kurabiye yuvarlıyorum, gelmiş arkadan yanaşıyo, diyorum aşkım rahat bırak, kurabiye yuvarlıyorum görüyosun, aynen şu ifadeleri kullandı gözlerini döndüre döndüre : "aaaağğğğğ oooooooğğğğğğğğ daha önce hiç kurabiye yuvarlayan bi kadınla sevişmemiştim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Akşam acunu izliyoz, her zamanki huyu ille benim yumoşlarla oynaşacak, elini çekmedi bitürlü, ben de kızdım, aşkım zaten prolaktinim yükseldi yine şiştiler görmüyomusun, acıyolar ama yapma yeter dedim, bu seferde cevap aynen şu, "Benim de testesteronum arttı ama, sen benim şişen yerlerimi hiç görmüyosun ki..." kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi usulüyle indirdik şişen yerlerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

haklısın canım işte.hamileliğin son zamanlarında sen de göreceksin.ben görselliğe çok önem verdiğim için bu değişimi kabul edemiyorum kendimde o kadar.ve kadınlar en çok bu dönemde paranoyak olurmuş.çünkü pek çokları kendileriyle fiziksel anlamda küsermiş ve eşler en çok bu dönemde aldatırmış.tabii aldatma olayı için o kadar geniş değiliz.

:roflol: :roflol: :roflol: kız alemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniz valla

allah iyiliğini versin kız.güldüm yine.monitore bakıp gülen tek kişi benim burdakaydirigubbakcemile3
evet erkekler öyle,tv izlerken bile elleri kolları rahat durmaz,şakaları bile cinsel içeriklidir.benim de rahatsız olduğum yerlerden biri göğüs uclarım büyüyo şimdi acıyolar tabii.dokunma acıyo diyorum tamam diyo 1 dk sonra yine aynı şey.çünkü bünye otomatiğe bağlıkaydirigubbakcemile3

Aynen öyle valla kız, otomatiğe bağlamışlar, ellerine kollarına hakim olamıyolar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ablacım yapma lütfen diğer yazdıkalrını fln okudumda evliliğim mi çatırdıyo fln söyleme
böyle lütfen çok normal dğeil mi sen kendin diyosunbüyüyünce zor oluyo diyo belki
o da kokrkuyo söyleyemiyo hem neden begenemsın sneı bende böyle yapıyorum beni
beğenmıyosu musun falan dıyorum ama ıkna edıyo benı Allah tan sonra unutuyorum
o anlık gelıyo insnaın aklına nsvemıyomu begenmıyomu cekıcı dıılmıyım fln mesela benim
de bu aralar isteğimde azalma oldu biraz ama dün traş oluyo akşam bana bi çekici geldi banyo da
arkasında var ya aa kendimden geçtim resmen bi de atleti flnda çıkartmış kaslaar böyle omuzlar falan kaydirigubbakcemile3 :kedi:
ama oynaşmaya da mecalim yok ayy bi hoş oldum şimdi hatırlayınca yaaa
öyle işte garip bi hal üzülme sen takma kafana

git kontescim ne olacağı belli olmaz :)

amor_amor, aysulay26, bayankarasu, cngemn, derya32, ELSON, idilcan, ipek26, kontes26, naneseker, scuba, suozdek kızlar günaydııın

benim adım yok ama olsun :) hoşgedlin şeker :)

hahah aynen bende dün kurabiye hamuru yoğuruydum aynısı geldi başıma yaaa
harbiden kurabiye yapan hatunla oynaşmak farklı bi fantazi demekkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla aldatma boyutu fazla olur yani biz keyfimizemi doğuruyoz
canım evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ben onu benim kocişim çok uzun zaman bekledi beni tam beş sene bekledi sonra karşılığını aldı bu seferde üç sene vermeleri için bekledi ben onun gözünde neyim düşün artık ama evlendikten sonra ister istemez seni çok sevsede aklına bi dünya şey gelir ben çok dikkat ederim kendime kılığıma kıyafetime o yüzden evlenince beni pijamalarımla görünce beğenmez diye bile düşünmüştüm ama çok saçma sende onu pijamalarıyla görüyosun zaten bu fikre alıştım.şimdi hamişim bu seferde bana diyoki artık seni o geceliklerle göremeyiz heralde diyo bende diyom süsümden ödünç vermem yeterki serbest olsun bişşeler ben yaparım sana yapcağımı
sen kendine güven gerisini bırak gelir zaten

hahah aynen bende dün kurabiye hamuru yoğuruydum aynısı geldi başıma yaaa
harbiden kurabiye yapan hatunla oynaşmak farklı bi fantazi demekkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sahimi kısssss :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar selammm artık gÜndÜzlerı pek gelemıcem
akŞamları bakabılırım ÇÜnkÜ yardımcı eleman aldık
ıŞı ÖĞretıyorum ben olmadıĞım zamanlarda ıdare etsın dıye
tanıdık olduĞu ıÇın burayı bılsın ıstemıyorum
o yÜzden arada gelebılcem haberınız olsun
ÖpÜyorum cÜmletennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…