günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
yok tatlım ya üzülmüyorum hiç yaptırınca öğrenicez bakalım sen nasılsın :1hug:
kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim tamam o zaman :)) işallah Allah'ım hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5
amor_amor, aysulay26, bayankarasu, cngemn, derya32, ELSON, idilcan, ipek26, kontes26, naneseker, scuba, suozdek kızlar günaydııın
gecmiş olsun bitanem. Dikkat et kendine.
günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
yok tatlım ya üzülmüyorum hiç yaptırınca öğrenicez bakalım sen nasılsın :1hug:
Kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim tamam o zaman :)) işallah allah'ım hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5
amor_amor, aysulay26, bayankarasu, cngemn, derya32, ELSON, idilcan, ipek26, kontes26, naneseker, scuba, suozdek kızlar günaydııın
:1hug: sağol canikom ...dikkat etmeye çalışıyoruz :)
hosbuldum cnm . Ben iyiyim işte bu hafta sonu regli günüm sabırsıklıkla bekliyorum. çalısmaları bitirdik :)) beklemedeyim..
amin aminnn inşallah canım benimm :Saruboceq: :1hug:
sucummmm... Ya zaten yoksada gecikmesin canım ya..
Gecen ay 10 gün benimki gecikti biliyosun. Insan daha da bir stres oluyo ya.
Kırmızlar gelsede çalısmlara hızlandırırsın.
ben de zaten motivasyondan düşmesin diye adam istemiyorum falan hiç demedim.aksine istiyomuş gibi yaparım hep.ben de diyorum ctsileri sanki arasız geçince adam açıklama yapma gereği mi hissettikaydirigubbakcemile3anlamadığım olay suydu 15 gün normal mi bi erkek için?ılk kez bu kadar ara oluyor bizde.
ayy kızlar var ya çok sağolun biliyordum sizinle konusunca rahatlıyacagımı.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?:1hug:
yok canım soruyorum zaten sormama fırsat vermeden kendi söylüyor,daha dün akşam söyledi o çalışıyordu ben de tv izlerken patlıcan oyuyordumkaydirigubbakcemile3 o zaman bile söyledi.patlıcan oyan bi kadın çok çekici geldi herhalde ona,evlilik güzel demi,ben seni her gün daha çok seviyorum falan dedi.biz kadınlar çok ayrıntıcıyız hele ki anne olmaya ramak kala daha bi duygusallaşıyosun sanırım.
günaydın tatlım hoşgeldin
ya bu erkeğe göre değişir
kiminin belki aklına bile gelmez kimi belki dayanamaz bunu anlayamazsınki ama sonunda ölüm yok ya heralde dayanacaklar sen lohusayken napcan o zaman
ya belki eşininde bigün önce canı çok istiyordu ama hafta sonunu bekledi sırf senin için söylemedi sana bişe ama o günde yorgun olduğunu düşününce canı istemedi bu 15 gün boyunca seni hiç istemediği anlamına gelmezki
kız nedemek her zaman.bende valla dün kanamam olunca şaşırdım eşim dediki herşeyi okuyorsun buna bakmadınmı nette size soracağımı bilmiyorda kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs bak dünkü vukuatımızı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 dün kociş akşama kadar peşimde dolanıp durdu, ne bahane bulduysam bi cevabı var ama çok komikti kaydirigubbakcemile3
Mutfakta kurabiye yuvarlıyorum, gelmiş arkadan yanaşıyo, diyorum aşkım rahat bırak, kurabiye yuvarlıyorum görüyosun, aynen şu ifadeleri kullandı gözlerini döndüre döndüre : "aaaağğğğğ oooooooğğğğğğğğ daha önce hiç kurabiye yuvarlayan bi kadınla sevişmemiştim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Akşam acunu izliyoz, her zamanki huyu ille benim yumoşlarla oynaşacak, elini çekmedi bitürlü, ben de kızdım, aşkım zaten prolaktinim yükseldi yine şiştiler görmüyomusun, acıyolar ama yapma yeter dedim, bu seferde cevap aynen şu, "Benim de testesteronum arttı ama, sen benim şişen yerlerimi hiç görmüyosun ki..." kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi usulüyle indirdik şişen yerlerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs bak dünkü vukuatımızı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 dün kociş akşama kadar peşimde dolanıp durdu, ne bahane bulduysam bi cevabı var ama çok komikti kaydirigubbakcemile3
Mutfakta kurabiye yuvarlıyorum, gelmiş arkadan yanaşıyo, diyorum aşkım rahat bırak, kurabiye yuvarlıyorum görüyosun, aynen şu ifadeleri kullandı gözlerini döndüre döndüre : "aaaağğğğğ oooooooğğğğğğğğ daha önce hiç kurabiye yuvarlayan bi kadınla sevişmemiştim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Akşam acunu izliyoz, her zamanki huyu ille benim yumoşlarla oynaşacak, elini çekmedi bitürlü, ben de kızdım, aşkım zaten prolaktinim yükseldi yine şiştiler görmüyomusun, acıyolar ama yapma yeter dedim, bu seferde cevap aynen şu, "Benim de testesteronum arttı ama, sen benim şişen yerlerimi hiç görmüyosun ki..." kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi usulüyle indirdik şişen yerlerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin kız.güldüm yine.monitore bakıp gülen tek kişi benim burdakaydirigubbakcemile3
evet erkekler öyle,tv izlerken bile elleri kolları rahat durmaz,şakaları bile cinsel içeriklidir.benim de rahatsız olduğum yerlerden biri göğüs uclarım büyüyo şimdi acıyolar tabii.dokunma acıyo diyorum tamam diyo 1 dk sonra yine aynı şey.çünkü bünye otomatiğe bağlıkaydirigubbakcemile3
şimdi olayı anlayabilmen için cinsel hayatım hakkında kısa bi bigi vereyim sizekaydirigubbakcemile3
hamilelikten önce normaldi herşey.sonra hafta içi ben bi kaç kere gece banyo yapıp sabah hasta olunca kış olmasından hafta içini kaldırdım.çünkü malum ilaç da alamıyoruz bebişe bişey olur diye.neyse bu alışkanlık yarattı sorun yok.pazar günleri huyumdur benim önemli bişey olmazsa çıkmam evden dinlenirim.o yüzen bütün işlerimi ctsi hallederim.ve ctsi bi tek oynaşıyoruz.ve ilerleyen zamanlarda göreceksin bebek büyüdüğü zaman istek kalmıyor o konuda.ya da bende öyle oldu bilmiyorum açıkca zevk olayı olmuyor hormon lanetinden doladyı sanırım.ama düşüncemi biliyorsun son ana kadar en azından gidebildiğim yere kadar devam edicem bi çeşit bağ gibi geliyor bana hep.tabii ona hissettirmiyorum isteksiz olduğumu motivasyonu düşmesin diye.cuma gecesi bi ton misafir vardı 1 de yattım sabah 8 de uyandık dr ye gıdecektik şeker yüklemesi için,ve çok koştur koştur yaptık alış veriş falan filan.akşam eve gelince dökülüyordum.bi de hamilelikten beri hiç ilk hareketi ben yapmadım nedense kendimi ağırdan mı satıyorum nekaydirigubbakcemile3.neyse acunun programını izledik ben uyumuşum o esnada tabii.ama yüzümü yıka vs derken açıldım.yatağa girdik benimkinin dediğine bak sen:banyo yapmayı hiç gözüm yemiyo sabah.terbiyesizzzzz ben kaç aydır isteksizim o gün de zaten uykusuzluktan ölüyorum.neyse anacım,şimdi hamişlikten dolayı ben çirkinleştim 12 kilo aldım.saçımı başımı boyatamıyorum paspallaştım,kendime eskisi gibi güvenim yok.acaba eşim de mi beğenmiyo beni kilolarımdan dolayı.çünkü haftaya kadar 15 gün olacak oynaşmayalı.
evet canım ilk defa bugün çıkardım ya iğrençççç
iki gündür burundan nefes alamıyorum bi sprey kullanıyordum oda yasakmış bana onuda kullanamayınca kaldım nefessiz uyku yok bişe yok çok zorduya anlayabiliyorum seni tatlım
ben bugün bi gideyimmm
haklısın canım işte.hamileliğin son zamanlarında sen de göreceksin.ben görselliğe çok önem verdiğim için bu değişimi kabul edemiyorum kendimde o kadar.ve kadınlar en çok bu dönemde paranoyak olurmuş.çünkü pek çokları kendileriyle fiziksel anlamda küsermiş ve eşler en çok bu dönemde aldatırmış.tabii aldatma olayı için o kadar geniş değiliz.
hahah aynen bende dün kurabiye hamuru yoğuruydum aynısı geldi başıma yaaa
harbiden kurabiye yapan hatunla oynaşmak farklı bi fantazi demekkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?