Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gelecek zamanlarda güzel haberlerini alırız inşallah..kan testini günün her saatinde verebiliyormuyuz? aç-tok fark ediyor mu biliyormusun?

sağol canım işallah..yani farketmez ben akşam yemekten sonra yaptırıcam daha öncede öğlen yaptırmıştım yine tok karna onun bi etkisi yok yani canım bildiğim kadarıyla..

kızlar ben kaÇtım..bende artık rahatÇa gıremıycem...yıne gırerımde Çok rahat deĞıl.yemeĞe Çıkıyorum...ÖpÜyorum hepınızı...

Ben seni daha daha pena pena pena pena pena ............ olumunekankayizsmile
Ben bunu kocişe çok yapıyom hehe hehe naniknanik naniknanik naniknanik

bendeeekaydirigubbakcemile3
bazen kelimeler yetmiyo dimi sevgiyi anlatmaya
mesela eşim bana şenay diye seslenmez sadece başkasının yanında ismimi kullanır
normalde tekken şenay dediğinde derimki sen bişeyemi kızdın yine şenay dedin derim
alışmışım sürekli farklı kelimelerle beni anmasına
ahhahhhhhopuyorumnanaktan

off yaa bende çok ağlıyoum abla ya napıcaz hep de senın dediğin gibi sebeplerden
eşim yanımda olmayınca çok kötü hissediyorum kendımı heralde son aylarda daha
yoğun oluyordur bu tip duygular ama bende yaşıyorum ara ara
erkeklerde naapsalar şaşırıyolar tabi bu arada mesela dün akşam yatarken eşime diyorum
bana gösterdiğin büyük anlayış şefkat kouruma kollama sevgi ve aşk için yaşattıgın muhteşem anlar için nasıl teşekkür edicem diyorum aynı zmaanda da ağlıyorum
şaşırdı tabii....ben sana nasıl teşekkrü edicem diyo bilmiyorum diyorum fln oluyo böle
geliyo arada bi :CüvCüv: garip duygular

Noldu kıssss, salya sümüklerinden kaçan müşterilere mi sinir oldun yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kız bir kadın geldi iki saat uğraştırdı beni, onu denedi bunu denedi...sonra hiç birini almadan çıktı gitti....olan bana oldu offffff sinir yaaaaaaa

aynen kızzzzzzz

he kızlar bu arada hamilelik platesine başlıyorum inşallah tabii :lepi:

kızkardeşim çok güzel incelmiş platesle :) bende yapabilsem keşke dedim hamilelik

hareketleri var yap kolların vucudun fln bari sarkmasın dedii

aa evet kız haklısın dedim bende o haraketlere başlııcım belki ilgilenen olursa

hani aklınızda bulusnun boshayallersmile

ilk 3 ay ikinci 3 ay üçüncü 3 ay için farklı hareketleri varmış araştırıyorum bakalım :)

ay burda olsaydın da birlikte ağlasydık senin yazıklarını okuyunca benim de gözlerim doldu,boğazımda düğümlendi bişeyler...olayın aslı ayşe şu benim için;ben evlenmeden önce aynaya bakınca sadece iş kadını görürdüm,hep çalıştım,erkek gibi çalıştım daha iyiye koşmak için.işte iş kadını,yemeklerde salon kadını oldum,çevremdekiler de hep öyle oldu tabii.hep ben konuştum.taa ki bu adamla evlenmeye karar verene kadar.herşey bununla o kadar doğaldı ki kendimi buldum ya da kader denilen şey bu bilmiyorum ama her zaman diyorum onunla evleneceğimi bilseydim başkasıyla çıkmayı bırak bakmazdım bile o gözle.evlendikten sonra herşey değişti benim için;evlilik iş hayatı gibi değilmiş,erler meydanı ya da arena değilmiş.haklı da olsam sonuna kadar susmayı öğrendim.iş hayatım 2.plana geçti benim için.şimdi ne sorun olursa olsun iş hayatımda vız gelir bana evime girince bir sorun olmasın yeter.çünkü ben mutlu,özgüveni tam çocukların mutlu ailelerde yetiştiğini biliyorum,ve bir kere sesim yükselirse son olmayacağını biliyorum,bilmiyorum belki ben çok hassasım.ama tek olay evimizi ve onları çok seviyoruz,tüm huysuzluğumuz aslında bu nedenden dolayı.

yok kız bir kadın geldi iki saat uğraştırdı beni, onu denedi bunu denedi...sonra hiç birini almadan çıktı gitti....olan bana oldu offffff sinir yaaaaaaa

Ayyy gerçekten çok sinir bozucu yaaa Allah kolaylık versin valla şekerim, hele de hasta hasta hiç çekilmez müşteri milletinin kaprisi, patlatasın gelir ensesine dimi :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar okulda net pek iyi değil ara ara giriyrm plates ha iyi fikir ama ben çok haylazım yapamam....

plates diyince aklıma geldi.ctsi şeker yüklemesine gittim de aç karna tabii bi tartılayım gelmişken aynı yerde tartılmak lazım ya hep kilo takibi için.tartıldım 64,5 görünüyorum,normalde 15 gün önce 67 idim.bu durumda ya 2,5kilo verdim.aç karna olsa da bu kadar farkeder mi sence ya?

Ay yapmayın kızlar yaaa, beni de ağlatacaksınız :sinifsinif: kocişim geldi aklıma yaaaa senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
Ayyy gerçekten çok sinir bozucu yaaa Allah kolaylık versin valla şekerim, hele de hasta hasta hiç çekilmez müşteri milletinin kaprisi, patlatasın gelir ensesine dimi :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

öyle valla kız alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile al sanaaa al sanaaa

kıyamam ben sizlere....ben eşimi halı saha maçını engelledim..o da haftada bir gidiyo ama çok sıkılıym aksam gidince sıkılıym....yalnızlık zor bu dönemde

kıyamam ben sizlere....ben eşimi halı saha maçını engelledim..o da haftada bir gidiyo ama çok sıkılıym aksam gidince sıkılıym....yalnızlık zor bu dönemde

gerçekten öyleymiş,gerçekten zormuş.son 2 ay daha da zormuş.göreceksiniz.

Ayyyy sende de mi aynı dert var canım :çok üzgünüm: hiç sorma valla yaa, benim kociş de Pazartesi akşamları maçta, bu akşam yok yine , taaaa 9 da gelecek eve, sıkıntıdan patlicam yine tek başıma onu beklerken bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…