ben çıkıyorum kızlar doktora gidecem
dua edin inş bişe yoktur
öpüyorum hepinizi
dua edin inş bişe yoktur
öpüyorum hepinizi
bize de haber ver canım.inş güzeldir herşey:CüvCüv:
Ayyyyyy ben çok sabırsızlanıyorum yaaa eyvahedigeldismile acaba ne zaman HAMİŞ olucam :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
dua edin inş bişe yoktur
öpüyorum hepinizi
kizlar benim cikmam lazim simdi ama birazdan gelirim yine :) öptüm hepinizi :)
sen nisanda bombayı patlatacaksın sankiiiiaklinialirimsmile
su dan haberiniz varmi kizlar gunu gectiya baya ???
canım test yaptım negatifti bugün kan testine gidicektim ama gerek kalmadı kızlarrr çünkü kahverengi leke geldiiii sanırım reglim geliyor yaşasınnnnn hihoyyythihoyyyt
arkadaşlar ben 26 gunde bır adet oluyorum. son 13 şubattı .. ve şuan inanılmaz kasık agrım var göğüstede hassaslık. inş bu ay tutturmuşuzdur :sinifsinif:
canım test yaptım negatifti bugün kan testine gidicektim ama gerek kalmadı kızlarrr çünkü kahverengi leke geldiiii sanırım reglim geliyor yaşasınnnnn hihoyyythihoyyyt
Canım demek hayırlısı buymuş, bidahaki aya kavuşursun inş. meleğine :1hug: üzülmemene sevindim hihoyyyt ne güsel bi tarafından bakıyosun olaya, en azından daha fazla gecikip de bi sorun çıkmadı değil mi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yaaaaa(çok umutluydum senden be canım akannehir hayırlısı olsun en azından daha fazla gecikmeden geldi kırmızılar...zamanı gelince olucak nasılsa... :Saruboceq: artık önümüzdeki aya bakalım dimi...ama üzülmemene sevindim canım benim :1hug:
sağol canımcımopuyorumnanaktan ben hiç üzülmedim reglim gelsin o bana yeter çünkü onun stresi çok daha kötü o yüzden mutluyum sositosositohayırlısı böyleymiş kaydirigubbakcemile5
Canım demek hayırlısı buymuş, bidahaki aya kavuşursun inş. meleğine :1hug: üzülmemene sevindim hihoyyyt ne güsel bi tarafından bakıyosun olaya, en azından daha fazla gecikip de bi sorun çıkmadı değil mi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kesinlikle canım çok dogru sölüyosun gelmeyince stres oluyo insan bu sefer daha çok gecikiyor... inşallah bu ay tuttururuz hepberaber canım valla süper olur :lepi:
canımmmmm sana bu 3.yazışım sabahtan beri sesimi duyuramadım sana sanırım sayfalar çok çabuk atlıyordu o yüzden...
çok geçmiş olsun canım operasyonun iyi geçmesine çok sevindim...artık nisanda senden güzel haberler bekliyoruz canım benim :1hug:
işallah ama ben artık uğraşmıcam yani çok sıkıldım :)) ne adet hesaplıcam ne de yumurtlama boşverdim olacağı varsa her türlü olur yerimseniben
Sonunda gördüm :1hug: sağol canımcım, yazdıklarını görmesem de beni düşündüğünü biliyorum zaten üzülme sen olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?