Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile bu artık pek karşılaşamicaz demek oluyo galiba, çünkü biliyosun ben de akşamları giremiyorum bilmiyorumkismile
Neyse sağlık olsun, geçmişe bakar alırım haberlerini ben yine yerimseniben
günaydın canım üzüldüm valla artık ne zaman görebilirim seni Allah bilir.:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:
kurabiye bende yapıyım bu akşam bakalım tepki nasıl olcak
hoşgeldin aplacım hayırlı olsun elemanınız :)
yap yap çok seksüü kurabiye yoğurmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnn...zaman buldukça sık sık gir nolur bırakma bizi sensiz.bak buna da ağlıycam şimdi:sinifsinif:
kız hafta sonu burnumda işlev yoktu nefes alamıyorum yani burundan ama her kokuyu aldım ha
dünde canım kumpirin patatesi çekti
içinede zeytin koydurdum yedim
kumpir miiii delikafadulden
kumpir delikafadulden
kumpir istiyoooommm ayy nası canım istedi şimdi
ay napsak acaba kumpir bulmam lazım
bende son zamanlarda böyleyim kontescım sende sorun yok ne duysam canım istiyo
hemen yemek istiyorum mesela ben paça çorbası sevmem hayattada yemem geçen gün annem
paça yaptım dedi yesemmi diye düşündüm ya inanamıyorum kendime sonra yuh o kadar da diil dedim
niye böyle oldum ya çok enteresan boshayallersmile
hamileyken millet toprak bile yiyyomus zemuszemus ne sorcam ilk ayinda yani mide asiri mide bulantisi yada belirti yasadinmi bende pek bisey yokta ondan soruyorum sadece gece hafif bi bulanti oluyobide cok halsizim ya :kedi:
kumpir miiii delikafadulden
kumpir delikafadulden
kumpir istiyoooommm ayy nası canım istedi şimdi
ay napsak acaba kumpir bulmam lazım
bende son zamanlarda böyleyim kontescım sende sorun yok ne duysam canım istiyo
hemen yemek istiyorum mesela ben paça çorbası sevmem hayattada yemem geçen gün annem
paça yaptım dedi yesemmi diye düşündüm ya inanamıyorum kendime sonra yuh o kadar da diil dedim
niye böyle oldum ya çok enteresan boshayallersmile
ay kıyamam ya canınımı çektirdimmm:çok üzgünüm:
iyyim canim gece uykuda arada midem bulaniyo ama az uyyorum sonra bisey yok ama beklicem dahada gelmesee ozaman yaptircam :)
Aç karnına en fazla 1 kilo fark eder bencede kilon iyiyimiş ben 75 kiloydum geçen hafta Cuma günü tartıldım 71 oldmuşum çok şükür :) ama tabii sizde biliyosunzu bu hafta hiçbişey yiyemedim :)
Evet ablacım ne güzel söylemişsin yeter ki evimiz huzurlu mutlu olsun :) gersi gerçektende önemli
Değil her şey değişiyo para kazanılıyo ama kaybedilmesin yeter ki en güzel zamanlar mutluluklar harcanmasın en önemli olan o Allah ım huzuru mutlulugu eksik etmesın cümlemizin yuvalarından
Allah ım kötü niyetlileri yanaştırmasın inşallah yanımıza :)Amin
Yaaaaa bilmiyorumkismile hamileyken uçağa binmek yasak mı ki bilmiyorumkismile amaaaaaaaaan ben hamiş olayım yeter ki uçakla gitmeyiveririz yerimseniben
ayy canım üzülme lütfen unuttum bile o an bi canım çekiyo sonra hafifliyo biraz
naıslsa hastaneye gidicem ikili test için 13. haftada :) o zman yerim
ben bi de heryerin kumpirini de yemeemm :) bakırköyde biyer var gidince yerim
inşallah
senin bulantı naısl oldu hafifledimi biraz ?
bana da cevap verin ama nolurr....
KOKULARDA ARTIYO
bide bizim burda imalattada koku oluyo ıyyyy oluyorum yemek yiyebiliyorum ama geçen haftaki iştah yok mıy mıy anlıycan
bayan karasu eğer ilk aylarda düşük tehliken varsa uçak seyehati tehlikeli olabilir.
uçak yolculuğunu şöle özetliyim arkadaşlar merak edeniniz varsa:
28. haftaya kadar normal uçabilirsiniz bir tehlikesi olmaz. tabi düşük tehlikeniz yoksa)
28.-36. haftalar arasında doktor raporuyla uçabilirsiniz
36. haftadan sonra tehlikesi olduğu için erken doğum yaşanabileceği için uçulması sakıncalıdır.
allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?