Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım üzüldüm valla artık ne zaman görebilirim seni Allah bilir.:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol:
kurabiye bende yapıyım bu akşam bakalım tepki nasıl olcak

hoşgeldin aplacım hayırlı olsun elemanınız :)

yap yap çok seksüü kurabiye yoğurmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnn...zaman buldukça sık sık gir nolur bırakma bizi sensiz.bak buna da ağlıycam şimdi:sinifsinif:

Kızlar bende çok üzgünüm ama yapacak vbişi yok.. hamileliğe hazırlıyorum onu:))
hoş hamile kalamasamda zaten oğlumla işyerinde inanın olmuyo. rahat edemiyo çocuk.
önümüzdeki ay okul çıkışı eve gidecek bende öğleden sonra eve geçecem ben yokken bu arkdş idare edecek burayı.. ama 15gün benim odamda olacak daha sonra başka odaya geçecek 15gün boyunca arada takılırım 15gün sonra eskisi gibi :sm_cool: :sm_cool:

bu arada biriniz özet geçermisiniz.. karasu nasıl oldu nanemmin eşinin testi falan

kız hafta sonu burnumda işlev yoktu nefes alamıyorum yani burundan ama her kokuyu aldım ha
dünde canım kumpirin patatesi çekti
içinede zeytin koydurdum yedim

kumpir miiii delikafadulden

kumpir delikafadulden

kumpir istiyoooommm ayy nası canım istedi şimdi

ay napsak acaba kumpir bulmam lazım

bende son zamanlarda böyleyim kontescım sende sorun yok ne duysam canım istiyo
hemen yemek istiyorum mesela ben paça çorbası sevmem hayattada yemem geçen gün annem
paça yaptım dedi yesemmi diye düşündüm ya inanamıyorum kendime sonra yuh o kadar da diil dedim
niye böyle oldum ya çok enteresan boshayallersmile

Son düzenleme:

hamileyken millet toprak bile yiyyomus zemuszemus ne sorcam ilk ayinda yani mide asiri mide bulantisi yada belirti yasadinmi bende pek bisey yokta ondan soruyorum sadece gece hafif bi bulanti oluyobide cok halsizim ya :kedi:

hamileyken millet toprak bile yiyyomus zemuszemus ne sorcam ilk ayinda yani mide asiri mide bulantisi yada belirti yasadinmi bende pek bisey yokta ondan soruyorum sadece gece hafif bi bulanti oluyobide cok halsizim ya :kedi:

canım benim iki hamileliğimde de daha adetim gecikmeden sabahları hafif bulantım oldu
ama hafif gün içinde devam etmedi sadece sabah :)

mesela bi keresinde sabahları midem bulanıyo devamlı kokulara hassaslaştım ay dedim
acaba hamile miyim gün içinde de devam etti bulantım akşama kadar şiddetelndi hemde
ve hastalandım :) adet ve hamilelik belirtileri benzıyo canım ayırmak zor :)
ilk zamanlar bulantı sadece sabahalrı olur ben öyle gördüm hep

he şunuda söyleyim benim bir diğer anlama yolumda şu oluyordu çok uyumak yani daha adetime 1 hafta vardı
nasıl uyyorum ama sabahları fln kalkamıyordum o derece akşam kafamı koydugum yerde uyyodum
normlde dayanıklıyımdır uykuya tabii herkesde aynı olck diye bişeyde yok ama bende böyleydi

arkadaşlar ya ben meraktan ölecem acaba hamilemiyim diye ama hala 6 günüm var adetime..gerçi sanırım büyük ihtimalle diilm hani burdan edindiğim bilgilere göre ama psikolojik mi diil mi bilmiyorum ama bütün belirtilerim var..hatta bu ara kollarımı tutamıyorum o derece halsizliğim var..bi de dişeti problemi yaşıyorum..sizce bu da bi belirti olabilir mi?dişetlerim acaib şiş ve fırçalarken kanama falan oluyo..

ay kıyamam ya canınımı çektirdimmm:çok üzgünüm:

ay kıyamam ya canınımı çektirdimmm:çok üzgünüm:

ayy canım üzülme lütfen unuttum bile o an bi canım çekiyo sonra hafifliyo biraz
naıslsa hastaneye gidicem ikili test için 13. haftada :) o zman yerim
ben bi de heryerin kumpirini de yemeemm :) bakırköyde biyer var gidince yerim
inşallah

senin bulantı naısl oldu hafifledimi biraz ?

sagolun ardaslar ya ama ne bileyim daha bekleym diyorum bu ay kisaydi biliyosunuz 28 gun cekti umutlanmak istemiyorum offfff ((((

aminnnnn

Yaaaaa bilmiyorumkismile hamileyken uçağa binmek yasak mı ki bilmiyorumkismile amaaaaaaaaan ben hamiş olayım yeter ki uçakla gitmeyiveririz yerimseniben

bayan karasu eğer ilk aylarda düşük tehliken varsa uçak seyehati tehlikeli olabilir.
uçak yolculuğunu şöle özetliyim arkadaşlar merak edeniniz varsa:

28. haftaya kadar normal uçabilirsiniz bir tehlikesi olmaz. tabi düşük tehlikeniz yoksa)
28.-36. haftalar arasında doktor raporuyla uçabilirsiniz
36. haftadan sonra tehlikesi olduğu için erken doğum yaşanabileceği için uçulması sakıncalıdır.
allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah:Saruboceq:

KOKULARDA ARTIYO
bide bizim burda imalattada koku oluyo ıyyyy oluyorum yemek yiyebiliyorum ama geçen haftaki iştah yok mıy mıy anlıycan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

KOKULARDA ARTIYO
bide bizim burda imalattada koku oluyo ıyyyy oluyorum yemek yiyebiliyorum ama geçen haftaki iştah yok mıy mıy anlıycan

hee bizim buradada imalat var plastik çelik eritiyolar nası kokuyo aşağıdan koku gelıo
bazen o zaman kötü oluyo

iştahım benımde çok yok hala çok yok bulanımda daha azalmadı bakalım
ayy bu arada bebiş gelişimini okudum internetten yaa artık dokunuşlarımızı
fln anlamaya hafızasında tutmaa başlamış 11. haftadan itibaren bu haftadan itibaren de
parmağını emebilir hıçkırık tutabilirmiş oyy melekim yaaa :CüvCüv:

Sağol canım :1hug:

Ayyyyyy ben çok sabırsızlanıyorum yaaa eyvahedigeldismile acaba ne zaman HAMıŞ olucam :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…