Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
suözdek kesinlikle sana katılıyorum kendımızı yıpratıyoruz her ay elımızde degıl...bizde ramazandan sonra basladık çalışmalara bı ra ben sureklı yurtdışındaydım sonra böbrek rahatsızlığım oldu ilaçlar falan o bıttı ha bu ay olucak derken şu meşhur domuz grıbı yakaladı tekrar antıbıyotık ılac serum o gectı şükürler olsun derken iltihaplanma yaşadım tabı onun ılaçlarıda gebeliğe engel bır sonraki ayı bıle etkiler dedi doktor velhasıl bu ay bakalım nolcak erken yumurtlamamdan dolayı tam kestıremıyoruz yumurtlama tarıhını ama ben şunu anladım adetten sonra dıgerıne kadar ilişki yaşanmalı ne zaman ne olacağı bilinmiyor bunu bir saplantı haline getirmemek gerekmiş onu öğrendim hayırlısı allahtan artık. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım test yaptım negatifti bugün kan testine gidicektim ama gerek kalmadı kızlarrr çünkü kahverengi leke geldiiii sanırım reglim geliyor yaşasınnnnn hihoyyythihoyyyt

hayırlısı canım tabıı kı yok yere reglının gelmemesi çok daha kötü bişey
bi rahatszılıgının olmamasıan sevındım canım bir dahakıne inşallah :)

Su canımmm benim
adetin gelmesine bende sevindim çünkü döngümüzün şaşması lazımki yumurtlak günlerini bilelim dimi
hayırlısı olsun

kimse bana özet geçmemişşşşşşş :umursamaz:

Canım beni sormuşsun, ben çok iyiyim, döndüm tekrar aranıza çok şükür, sadece arada bir sancım oluyo, bi de belim çok ağrıyo okadar, ama onlar da dayanılmicak gibi değil yani yerimseniben herşey çok iyi geçti, inşallah Nisanda patlatıcam bombayı :lepi:
nanenin kocişinin testlerinden de hiç bahsedilmedi bugün galiba, ben görmemiş de olabilirim ama onu bilemicem :uhm:

canım test yaptım negatifti bugün kan testine gidicektim ama gerek kalmadı kızlarrr çünkü kahverengi leke geldiiii sanırım reglim geliyor yaşasınnnnn hihoyyythihoyyyt

Benim niye haberim yok bundannnnnnnnnnnnnn klava: klava: kötükedihüso kötükedihüso

evet canım bu işler belli olmuyor belki adet öncesi yumurtlama oluyordur veya adetten hemen sonra o yüzden hesap falan yapmadan değerlendirilmeli bence de kaydirigubbakcemile5

amin canım işallah:Saruboceq: geçmiş olsun bu arada..işallah meleğin daha fazla bekletmeden gelirr :1hug:

hayırlısı canım tabıı kı yok yere reglının gelmemesi çok daha kötü bişey
bi rahatszılıgının olmamasıan sevındım canım bir dahakıne inşallah :)

Su canımmm benim
adetin gelmesine bende sevindim çünkü döngümüzün şaşması lazımki yumurtlak günlerini bilelim dimi
hayırlısı olsun

sağolun kızlar teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum, yarın sabah görüşmek üzereeeeeeeeee opuyorumnanaktan

benim adetim 17 gün gecikmişti düzensiz adetim var korunmasız bi ilşki yaşadım ama hala kızım boşalma çok az oldu neyse ben doktara gittim 17 gün gecikince kist var dedi kan tahliliyaptı 1.20 çıktı vew diane 35 kullandım 2 ay adet oldum toplamda 3 aydır düzenli oluyorum hamiş degilim dimi lütfen bi yorum 2 ayın sonunda ilacı kesti kist yok dedi ultrasonla bakltı 4 ay oldu şimdi ama içim rahat degil kilo aldım sanki gögüslerim büyüdü diane 35 ten olabilirmi 2 ay kullandım

hala kız mısın?????
2 ay kullanmayla düzene girdiyse senin çok düzensiz değildir.Çünkü o ilacı kullananlar 1 yıl-2 yıl kullanıyor.bırakınca bi kaç aydan sonra yine düzensizleşiyor.Diane normalde kilo yapar ama göğüslere etkisi o kadar hızlı olması mümkün değil.17 gün çok ciddi bi rakam.yaptırsana test.inşallah vardır.

bence kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığına doktor karar verebilir,belki sen bekarım diyince gebelik testi istememiştir,keseyide kist olarak görmüş olabilirmiki?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…