Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım iyi olmana çok sevindim..Allah eşinle muhabbetinizi bozmasın... :Saruboceq: görüyorsun senin için nelere katlanıyor... yerimseniben bide evliliğim çatırdıyormu diye kuruntulara kapılıyosun... klava:

saol canım benim.dün de anlattım biraz ya ev hayatım hep önde oldu evlendikten sonra.işteki en büyük olaylar sivrisinek gelir.eminim sizin için de öyledir.çünkü buranın ortak bi yanı herkes evinde çok mutlu.dün şenay da dedi eşim bana ismimi söyleyince acaba bişeye mi kızdı diyorum.ben de tek olumsuzluğa dayanamıyorum.ama zaten bu ayın başından beri herşeye ağlıyorum.doğumun etkisi galiba.bir de biz kadınların abartmada üstüne yoktur biliyosun.eşime söylesem evliliğimiz çatırdıyo mu diye gülmekten ölür.aslında dünden sonra ben de öyle düşündüm ama kadın psikolojisi işte biliyosun,senaryo yazmada bir numara.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

günaydın hepinize tekrar buraya gelebilmek için can attım dünden beriii:gitme:
ipek im çok sevindim ii olmana moraller düzelmişşş allah bozmasın mutluluğunuzu inş

su görmüşsün kırmızıları canım ya üzülme sakın çalışınca oluyo sakın bırakma kendini:teselli:

butterfly bebğininmi düşürmüş yanlış duymadım dimiiiii Allah sabır versin kimseye göstermesin

kızlar bende dün doktora gittim kalp atışını duydum meleğimin ama doktor düşük tehlikesi var dediiii çok üzgünüm yaaa

kesinlikle canım biz kadınlar çok duygusalız ve yazmayı çok seviyoruz :1rolleyes: bişey olsa kafamızdan neler neler geçiyor hepimiz yaşamışızdır bunu bende dahil bazen şaşırıyorum nasıl böyle düşünmüşüm diye...çok ince düşünüyoruz herşeyi ama erkekler için herşeyin yüzeysel oldugunu görüyoruz...önemli olan bunları sorun yaratmadan kendimizi yıpratmadan atlatmak...ben sadece şuna çok inanıyorum gerçekten şeytan evli kadınlarla çok ugrasıyor ailedeki huzuru bozmak için ama biz kadınlar yenilmiyoruz düşmeden toparlıyoruz kendimizi...biraz silkelenmek lazım arada kendine gel ne düşünüyorsun diye...

ayyy evet ultrasonda gördüm geçen cuma kanamam oldu da gittim ya doktor her açıdan
baktı gösterdi ayak parmaklarını bile saydık tabii durdugunda çünkü çok hareketli
bakalım cinsiyetine dedi baktık ama çok küçük göremiyorum zaten yeni gelişiyor daha
dedi sonrasına kaldı inşallah eller ayaklar hiç rahat durmuyo ama görmen lazımdı
kocaman olmuş :) kese etrafında hiçbişey kalmamış tertemiz kanama nedne oluyo
o zaman dedim yani ultrasonda bi sebep gözükmüyo alttan baktıgımızdada devamlı bi
kanama yok pek önemli değil lekelenmeler korkma bu haftadan sonra düşmesi baya zor
düşcekse bile Allah korusun progetsan bunu engelleyemez dedi

kaydirigubbakcemile3 doğru bak sen yeter ki özleme diye kocişin boş bırakmayalım diyo
işte hatun milletinede yaranılmıyoki canım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

GÜnaydın kızlar

günaydıın :)

aysulay26, ay_she, ipek26, kontes26, naneseker, smart_girl, su1983, zehsel günaydın kızlar nasılsınız....

üzülme canım ya kendine çok dikkat edersen Allahın izniyle düşük tehlikesini de atlatırsın inşallah canım...sen Allahtan duanı eksik etme ve sağlıklı besinler tüket.... bebegin tutunması için gerekli besinleri yada ilaçları aldıktan sonra hiçbişey olmaz merak etme ve lütfen üzülme canım senin her hareketin bebegi etkiliyor unutma bunu ve çok güçlü ol...bebeginin düşmesine izin verme!!!

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin canım inşallah.kötü gözlerden nazarlardan uzak eylesin.:Saruboceq:

yazmayı sevdiğimiz doğru,biz kendimizi yerken adamlar o konudan çoktan çıkıp arkadaşıyla dün geceki maçı konuşuyor olurlar kesin.biraz silkelenmek lazım,ayrıca biraz renk katacak bişeyler yapmak lazım,canlı tutmak lazım ilişkiyi,monotonlaşmasına izin vermemek lazım.

kontescim oldumu şimdi ama üzülme hatırlatırım 5. haftada kanamam oldu benim ama
nasıl bi kanama biliyomusun eşimin bile hala aklına geldikçe yüzü bembeyaz oluyo
takside hastaneye giderken bebeğim öldüü öldü diye ağlaya ağlaya gittim nooldu
bak Allah ıma binlerce şükür 12. haftaya kadar geldik :) ben de 5. haftada kanama
şikayetiyle gidince verildi progestan ve düşük tehlikem bu haftaya kadar devam etti
üzülme progestan vermiştir mutlaka kullan onu aksatma herşey yolunda gider canım
ama yadsınamaz bi gerçekki bu süreç çok zor bi süreç biz sabredip önlemimizi alarak
devam etmeliyiz yola
benim ilk bebişimde ne kanamam vardı ne ağrım sızım nooldu 9. haftada kaybettim bunda ilk
hafadan beri düşük tehlikem var ama buraya kadar geldik ne olacağını bilemezsin
hakıımızda hayırlsıı canım
sende kucaklıycaksın bebeğini inşallah opuyorumnanaktan

kesinlikle canımm aynen öle...bence monotonlaşmamaya engel olacak ilişkiyi canlı tutacak olanlar da bizleriz...erkeklerin gerçekten çok hoşuna gidiyor ilişkiye farklı ve renkli şeyler katmamız...biz ilişkiyi canlandırınca onlarda bişeyler katmak için çabalıyor ben bunu yaşadım şahsen... yerimseniben

kızlar butterfly bebeğini mi düşürmüş...çok üzüldüm...allah sabır versin...herşeyin hayırlısı demek bile zor bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…