GÜnaydın kızlar
GÜnaydın kızlarrr
canım iyi olmana çok sevindim..Allah eşinle muhabbetinizi bozmasın... :Saruboceq: görüyorsun senin için nelere katlanıyor... yerimseniben bide evliliğim çatırdıyormu diye kuruntulara kapılıyosun...klava:
GÜnaydın kızlar
GÜnaydın kızlarrr
günaydınn. Senay senmisin cnm
GÜnaydın kızlar
GÜnaydın kızlarrr
saol canım benim.dün de anlattım biraz ya ev hayatım hep önde oldu evlendikten sonra.işteki en büyük olaylar sivrisinek gelir.eminim sizin için de öyledir.çünkü buranın ortak bi yanı herkes evinde çok mutlu.dün şenay da dedi eşim bana ismimi söyleyince acaba bişeye mi kızdı diyorum.ben de tek olumsuzluğa dayanamıyorum.ama zaten bu ayın başından beri herşeye ağlıyorum.doğumun etkisi galiba.bir de biz kadınların abartmada üstüne yoktur biliyosun.eşime söylesem evliliğimiz çatırdıyo mu diye gülmekten ölür.aslında dünden sonra ben de öyle düşündüm ama kadın psikolojisi işte biliyosun,senaryo yazmada bir numara.
ben de diyordum ki dün gece zaten bebiş doğsa bu kadar bunalım olmam galiba,onla ilgilenirken zaman akıp gider.eşim gece 4 te çıktı ben uyumaya çalıştım benimki aşağıdan tekmeleri basmaya başladı sabah 6 da uyandırdı beni.seninki de çoktan canlandı artık,bi de harekete başlasın hayırlısıyla bak o zaman nasıl hissedeceksin kendini.ben eşime diyorum ki doğumdan sonra özliycem bu hareketleri,ne dese beğenirsin:üzülme canım boş bırakmayız biz deaklinialirimsmile erkek değil mi hepsi birer recep ivedik.
GÜnaydın kızlar
günaydın hepinize tekrar buraya gelebilmek için can attım dünden beriii:gitme:
ipek im çok sevindim ii olmana moraller düzelmişşş allah bozmasın mutluluğunuzu inş
su görmüşsün kırmızıları canım ya üzülme sakın çalışınca oluyo sakın bırakma kendini:teselli:
butterfly bebğininmi düşürmüş yanlış duymadım dimiiiii Allah sabır versin kimseye göstermesin
kızlar bende dün doktora gittim kalp atışını duydum meleğimin ama doktor düşük tehlikesi var dediiii çok üzgünüm yaaa
ipek im çok sevindim ii olmana moraller düzelmişşş allah bozmasın mutluluğunuzu inş
su görmüşsün kırmızıları canım ya üzülme sakın çalışınca oluyo sakın bırakma kendini:teselli:
butterfly bebğininmi düşürmüş yanlış duymadım dimiiiii Allah sabır versin kimseye göstermesin
kızlar bende dün doktora gittim kalp atışını duydum meleğimin ama doktor düşük tehlikesi var dediiii çok üzgünüm yaaa
kesinlikle canım biz kadınlar çok duygusalız ve yazmayı çok seviyoruz :1rolleyes: bişey olsa kafamızdan neler neler geçiyor hepimiz yaşamışızdır bunu bende dahil bazen şaşırıyorum nasıl böyle düşünmüşüm diye...çok ince düşünüyoruz herşeyi ama erkekler için herşeyin yüzeysel oldugunu görüyoruz...önemli olan bunları sorun yaratmadan kendimizi yıpratmadan atlatmak...ben sadece şuna çok inanıyorum gerçekten şeytan evli kadınlarla çok ugrasıyor ailedeki huzuru bozmak için ama biz kadınlar yenilmiyoruz düşmeden toparlıyoruz kendimizi...biraz silkelenmek lazım arada kendine gel ne düşünüyorsun diye...
aysulay26, ay_she, ipek26, kontes26, naneseker, smart_girl, su1983, zehsel günaydın kızlar nasılsınız....
yazmayı sevdiğimiz doğru,biz kendimizi yerken adamlar o konudan çoktan çıkıp arkadaşıyla dün geceki maçı konuşuyor olurlar kesin.biraz silkelenmek lazım,ayrıca biraz renk katacak bişeyler yapmak lazım,canlı tutmak lazım ilişkiyi,monotonlaşmasına izin vermemek lazım.
aysulay26, ay_she, ipek26, kontes26, naneseker, smart_girl, su1983, zehsel günaydın kızlar nasılsınız....
nanesekrım nasılsın canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?